Back to life, back to reality!

Postet av Adam og Eva Strøget den 7. Aug 2016

I disse dager går sommerferien mot en slutt for de fleste, og straks er det tilbake til hverdagen med jobb og skole.

Etter en sommer med mye sol og bading er dette noe som raskt kan merkes på håret. Misfarging, slitte spisser og generelt tørt og blast hår er noen av påkjenningene en lang sommer kan føre med seg...

Fortvil ikke, vi står prat til å hjelpe deg! Dersom det er en klipp du trenger, eller kanskje en kur, eller en liten minicolor vet vi hvordan du skal bli klar til å komme tilbake til arbeidsplassen eller på skolebenken så fresh som aldri før!


Stian

Bildene er hentet fra: https://www.theodysseyonline.com/best-ways-summer-... https://betterbeing940.wordpress.com/2016/07/05/at...NYHET

Postet av Adam og Eva Strøget den 15. Jul 2016

Re-create er de nye volumproduktene med en herlig frisk lukt fra Pro-Fiber serien. Re-create består av shampoo, balsam og leve-in. Sammen med disse produktene skal du bruke Re-charge som er en hjemmebehandling, som brukes etter hver fjerde vask.

For at håret ditt skal få den riktige doseringen til Pro-Fiber serien, må du først gjennom en konsultasjon time med din frisør. Etter konsultasjonstimen får du en salong-kur, håret er nå klar til hjemmebehandling.Ønsker du å fornye ditt gamle, livløse og nedslitte hår? Ta kontakt med oss på 22 42 95 72. Du kan kombiner denne timen med din neste fargebehandling/klipp, gi beskjed om at du ønsker en profiber behandling.

Vi gleder oss til å gi ditt livløse hår ett nytt liv med Pro-Fiber.På bildet ser du det det magiske resultatet vi fikk etter salongkuren. Vi brukte en minicolor for å friske opp fargen og Reconsruct salongbehandling, som var anbefalt her. Her har vi kun føhnet håret tørt på live-in kuren til Reconstruct med en Paddle brush fra Macadamia.

(Vi har valgt å ikke legge noen frisørhender på stylingen, kun får å vise det fantastiske resultatet produktene gir.)Her kan du lese litt mer om Pro-Fiber

http://www.lorealprofessionnel.co.uk/pro-fiberRegn, fukt og frizzy hår.

Postet av Adam og Eva Strøget den 17. Jun 2016

Våre to fantastiske Senior Art Director Ann Christin Nilsen og Tonje Beate Dahlen hjelper oss med å holde håret Frizz fritt, med sine favorittprodukter.


Ann Christin Nilsen

Ann Christin anbefaler Frizz dismiss rebel tame.

«Dette er en litt «tyngre» krem i Redkens pleie serie som innholder godt med fuktighet for tørre, frizzy hår. Produktet har en frizz protection faktor på 40. Frizz dismiss rebel tame kan påføres i både vått og tørt hår, også på et slitt eller krøllet hår. Produktet er god å føhne på, vær litt sparsom med produktet i på tynne fine hår.


Frizz dismiss rebel tame


Tonje Beate Dahlen

Tonje anbefaler Diamond Oil GlowDry og Frizz Dismiss Fly-Away Fix.

«En varmeaktiverende føhn-olje som passer til alle hårtyper. Den gir utrolig god glans og en lettvektig kontroll. Den korter også ned føhntiden. Påfør lengder og spisser i håndkletørt hår, føhn tørt. Påfør gjerne i tørt hår for ekstra kontroll og glans.

For ekstra tørre og uregjerlige hårtyper er finishing sheetsene til Frizz Dismiss et must have. De reduserer statisk hår og fly- aways hvor som helst, når som helst! Dra et sheet forsiktig på tørt hår for å kontrollere og legge ned småhår og frizz. Brukes ved behov iløpet av en fuktig dag. Supert å ha i veska.»


Dimond oil glow dry

Frizz dismiss fly-away fix
Bildene er hentet fra: Redken, coiffurebb og lookfantastic
Pleie i kofferten!

Postet av Adam og Eva Strøget den 27. Mai 2016


Ferie betyr sol, saltvann og klor, det betyr også at håret ditt kan være utsatt for store skader. Hårfargen kan bli blast og matt om det ikke det blir behandlet med riktige produkter. Det er viktig å skille mellom bleket og farget hår. Hvis håret ditt er behandlet med både bleking og farge, bør du vurdere hva du vil ta størst hensyn til. Frisøren din kan alltid hjelpe deg med å velge ut de produktene håret ditt trenger. Under finner du en oversikt over produktene vi har i Strøget. Hold fargen din fresh.

Naturlig/Farget hår


Kérastase-Soleil

Kérastase-Soleil serien er gjenoppbyggende og gir håret ditt den solbeskyttelsen det trenger. Denne serien passer utmerket til farget hår da den forlenger fargens glans, og beskytter håret mot UVA og UVB stråler.Redken- Color extend sun

Redken- color extend sun serien renser håret skånsomt og beskytter håret mot solskader og fargefalming. Gir håret langvarig glans, og pleie. Kan også brukes til ufarget hår.Bamboo - Color care + hold

Bamboo- color + hold serien vil vedlikeholde fargen din med opp til 60 vask. Color + hold serien er skånsom, uten parabener, sulfater, gluten og sodium chloride. Det som gjør Bamboo unik er at det er bygget opp på enzym- teknologi. Serien beskytter håret mot UV stråler. Gir håret glans og pleie. Du kan også bruke denne serien på ufarget hår.Gamle kopperrør og klor kan føre til at bleket hår blir matt med gulskjær, som kan gå over i grønt etter en periode. En god renseshampoo kan dempe gul eller grønnskjær i bleket hår.


Naturlig/Bleket hår

Redken- Hair cleansing cream

Hair cleansing cream shampoo, er en en spesial shampoo som renser alle hårtyper. Produktet renser vekk styling, klor og mineralavlinger, fjerner misfarging og gir håret ditt en fin glans.Bamboo-Clarifying shampoo

Bamboo- Clarifying er en dyp rensende renseshampoo. Shampooen renser håret skånsomt og gir håret et naturlig glans.Warda//

Adam og Eva StrøgetBildene er hentet fra: supplementsaddict.com, pinterest.com, michel-barbera.com, funnyquotestoday.comMake Waves!

Postet av Adam og Eva Strøget den 27. Jan 2016

Har du lyst på en effortless, messy, bølgete look, men vet ikke hvordan?


Redken har kommet med et enkelt "Get The Look"- kit, hvor du finner produktene og en step-by-step instruksjon til hvordan du enkelt kan klare å skape denne trendy looken selv!


Pakken inneholder:

- 1 Pillow Proof Blow Dry Express Primer 30ml

- 1 Rough Paste 12 Working Material 75ml

- 1 Pillow Proof Blow Dry Two Day Extender Dry Shampoo 54ml

- 1 FREE Wide Tooth CombStart med fuktighår, her er det greit at håret ikke er klissvått, men allikevel godt gjennomfuktet. Spray over med Pillow Proof Primer så alt håret blir dekket.

Deretter jobber du gjennom en liten mengde Rough Paste 12 i lengdene på håret. Gre så igjennom håret med Wide Tooth Comb. Pass på at alt av produkt blir godt og jevnt fordelt i håret. Klem opp håret så fallet og bevegelsen kommer frem.

Deretter lar du håret lufttørke eller bruk en føner med diffuser.Når håret er helt tørt, kan du, hvis du ønsker enda mer bevegelse, krølle håret med en stor krølltang. Ta igjen litt Rough Paste 12 og klem opp bevegelsen på nytt.

Avslutt med å spraye over Two Day Extender, dette gjør at du skaper mer tekstur og at looken holder enda lengre.Lurer du på noe, så kom innom oss, så viser vi deg mer en gjerne hvordan du kan lage denne looken.

Karoline & StianPowered by: Bloc