Anette gikk mørkere med tiden

Postet av Adam og Eva Paléet den 25. Okt 2016

Anette Hovland

Blogger og instagramer Anette Hovland har gått veien i møte med mørkere tider. Hun er en velerkjent fashionista som alltid er med i trend bildet. Hun har gått fra platina blond til å rocke en venetian blondtone for å så ta den helt ut og bli sjokolade brun. Les mer på bloggen hennes for å følge hennes personlige vei, her.



Hennes vei har vært 3 enkle steg; først vært blond, så vært varm blond og deretter sjokolade brun. Alt er mulig så lenge man går den riktige veien frem. Mange kan kanskje kjenne seg igjen i at å gå fra lys til mørk faktisk ikke er gjort på en, to, tre. Man vil ønske å oppnå en fyldig brun farge, men har da kanskje gått på en smell å blitt en smule for matt, grønn i tone skjære! Dette er et veldig vanlig tilfelle, men det er da viktig å tenke på hvilke steg man tar. Så er det ikke så vanskelig.





Det viktigste for å få en fyldig brun farge er å få nok varme pigmenter inn i håret igjen. Dette gjør at farge da ikke vaskes ut til et matt resultat, men da heller en klarere farge som ikke er grumsete.





Deretter legger man en farge mørkere over som da ikke vil oppleve for matt selv om man vil ha en kald sjokalde farge.





Følger du disse tre stegene er du sikker på at du når den riktige veien.




//Jacob//


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.