Shu Murakami

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 25. Nov 2016



For å feire vinteren 2016 presenterer Shu Uemura en Limited Edition med tre ikoniske produkter.

I samarbeid med den japanske kunstneren og skulptøren, Takashi Murakami, har Shu Uemura valgt å bruke en av hans mest ikoniske mønster og motiv, blomsten. Blomsten er et motiv som for Murakami representerer kjærlighet, håp og fred.






Essence absolue nourishing protective oil


Dette er en nærende og beskyttende essens med kameliaolje som beskytter mot tørt hår og skader fra ytre påvirkninger. Oljen gir intensiv næring, og har en fyldig tekstur med et fjærlett resultat.



Cleansing oil gentle radiance cleanser


Dette er en glansgivende shampoo for alle hårtyper. Den renser skånsomt, samtidig som det blir glansfullt og luftig, og er fri for både parabener og silikon. Den inneholder ekstrakt av Onsen, som i Japan verdsettes for sine reparerende egenskaper.



Wonder worker


Dette er en lufttørkende "primer" som er helt fantastisk og føhne på, og som passer alle hårtyper! Wonder Worker er en lettvektig multi-tasker som glatter ut håret samtidig som den gir en antifrizz-effekt for et silkemykt og glansfullt resultat. Den inneholder blant annet moringaolje. Bruk gjerne før du påfører andre stylingprodukter for et forbedret resultat.




Produktene finner du i hyllene våre i 4.etg på Steen og Strøm.


//Team Steen og Strøm.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.