Regn, fukt og frizzy hår.

Postet av Adam og Eva Strøget den 17. Jun 2016

Våre to fantastiske Senior Art Director Ann Christin Nilsen og Tonje Beate Dahlen hjelper oss med å holde håret Frizz fritt, med sine favorittprodukter.


Ann Christin Nilsen

Ann Christin anbefaler Frizz dismiss rebel tame.

«Dette er en litt «tyngre» krem i Redkens pleie serie som innholder godt med fuktighet for tørre, frizzy hår. Produktet har en frizz protection faktor på 40. Frizz dismiss rebel tame kan påføres i både vått og tørt hår, også på et slitt eller krøllet hår. Produktet er god å føhne på, vær litt sparsom med produktet i på tynne fine hår.


Frizz dismiss rebel tame


Tonje Beate Dahlen

Tonje anbefaler Diamond Oil GlowDry og Frizz Dismiss Fly-Away Fix.

«En varmeaktiverende føhn-olje som passer til alle hårtyper. Den gir utrolig god glans og en lettvektig kontroll. Den korter også ned føhntiden. Påfør lengder og spisser i håndkletørt hår, føhn tørt. Påfør gjerne i tørt hår for ekstra kontroll og glans.

For ekstra tørre og uregjerlige hårtyper er finishing sheetsene til Frizz Dismiss et must have. De reduserer statisk hår og fly- aways hvor som helst, når som helst! Dra et sheet forsiktig på tørt hår for å kontrollere og legge ned småhår og frizz. Brukes ved behov iløpet av en fuktig dag. Supert å ha i veska.»


Dimond oil glow dry

Frizz dismiss fly-away fix




Bildene er hentet fra: Redken, coiffurebb og lookfantastic



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.