Adam og Eva Skole og Akademi

Adam og Eva Skole og Akademi

Folk i farta | Elev Aldina

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 25. Apr 2019

Hvem er Aldina Pervanic | @aldinapervanic ?  

Jeg vil si jeg er en positiv og ambisiøs jente fra Haugesund, som er utdannet makeup artist og elsker det! I tillegg er jeg kreativ og målrettet! Kjæresten min beskriver meg ofte som en "drage uten linen", da jeg har skyhøye drømmer og følger etter dem med vinden.

Jeg er rettferdig og opptatt av at folk skal ha det bra, ULTIMATE CATLADY.


Hvorfor valgte du Adam og Eva Skolen?

Jeg gjorde en god del research og hørte at Adam og Eva Skolen har veldig dyktige lærere i faget, pluss at elevene som går ut her er ettertraktet. Mener også at hår og makeup går hånd i hånd, og ønsket det beste av det beste!


Hva er det med frisørfaget som virker spennende?

Jeg har en stor lidenskap for beauty - bransjen og det å kunne skape en helhet. Det å ha muligheten til å jobbe tett med kunder og mennesker som har samme brennende interesse, er noe som appellerer mye til meg!


Fire måneder har gått siden du startet på Adam og Eva skolen. Hvordan vil du beskrive din nye hverdag?

Hverdagen er superhektisk! Det er en intensiv skolegang, men så verdt det! 

Du lærer deg å slappe av der du kan og i tillegg har jeg møtt så utrolig mange spennende og flotte mennesker!


Hva er drømmene dine?

Drømmen min er å jobbe mye ute i moteverden, med blant annet "runways" og magasiner. Men etter å vært på utplassering, under skolehverdagen, merker jeg at det å jobbe i salong gir meg veldig mye og noe jeg ser frem til!

Hva vil du si til andre som sitter med frisørdrøm i magen?

Hva venter du på? Det er en så utrolig spennende bransje og det innebærer så ufattelig mye mer enn å "bare" klippe hår. GO FOR IT!


Ønsker du å gå i samme fotspor som Aldina?  Nettsøknad finner du her. Adam og Eva Skolen har fortsatt noen ledige plasser til høsten.Inspirasjonsdag

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 27. Mar 2019

Før YFF og utplassering i salong stod for tur, fikk våre elever en skikkelig inspirasjons-boost når noen av våre dyktige frisører og lærlinger fra Adam og Eva Gruppen kom på besøk! 


Anne-Lise og Maya startet dagen med fordypning i herrefaget. Her fikk elevene våre sett teknikker innen herrefaget på kloss hold, både teknikker på langt og kort hår. Vi har fokus på dame - og herrefaget i vår opplæring på Adam og Eva skolen. 

Når våre lærlinger inntok "scenen" inspirerte de både innen klippeteknikk, farge og styling. Det er alltid like gøy når elevene våre får oppleve bredden av kunnskap lærlingene sitter på, allerede etter så kort tid inn i læretiden. 

I Adam og Eva har vi et grundig opplæringssystem for lærlingene våre, hvor de blant annet deltar på treningskveld (lærlingskole) hver tirsdag. Dette er for å styrke den faglige tyngden og tryggheten frem til svennebrevet.

Har du et ønske om å bli en av landets beste frisører? Ønsker du å jobbe i en inspirerende og kreativt bransje? Da bør du søke i dag! Her kan du lese mer om hva Adam og Eva Skole og Akademi tilbyr av kurs og opplæring.DEN STORE DAGEN!

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 18. Mar 2019

Lørdag 16. mars inntok tusenvis av frisører Petter Stordalens nye storstue, The Hub, for å få med seg «Hår & Skjønnhet» i regi av NFVB, årets absolutt største begivenhet for frisør- og velværebransjen. Det var fullt hus, med et spennende og tettpakket program gjennom hele dagen. Deretter ble det hele rundet av med den fantastiske PRISFESTEN - ÅRETS FRISØR. 


Adam og Eva var sterkt representert med hele 10 nominasjoner i 5 forskjellige kategorier under prisfesten. Stolte, ydmyke og takknemlige fikk vi ta med oss hele 3 stk hjem!  


«Årets Herrefrisør»: Eirik Thorsen, Adam og Eva Grensen (Oslo):

Prisvinneren byr på en ung, fresh og sporty street-look med en editorial touch og variert tekstur. Det er naturlig og rent. Stylingen er virkelig god. Flotte arbeider. Vinneren byr på sterke modeller som uttrykker looken på en forbilledlig og god måte.

 FOTO: KRISTOFFER MYHRE


Årets Lærling»: Silje Markussen, Adam og Eva, avdeling Steen og Strøm (Oslo):

Prisvinneren byr på en smart bruk av tekstur og gateinspirerte, modige uttrykk. Dette er touch av Vivian Westwood, utført med gode, kreative ferdigheter. Lærlingen har en god forståelse for det som skal til for å løfte frem flotte arbeider, og en teknisk ekspertise som viser et spennende faglig utviklingspotensial.

FOTO: OLE MARTIN HALVORSEN


«Årets Frisørkonsern»: Adam og Eva Gruppen AS:

Prisvinneren er dedikert til frisørfaget, og viser dette med stor tydelighet – og stolthet. Konsernet har tatt mange grep for å fornye seg, men selv med en overordnet markedsplan har hver avdeling sin egen identitet og markedstilnærming. Det investeres med og i – glede. Den unike bedriftskulturen vokser videre.  

Foto: Natalia Pipkina.ÅPENT HUS

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 13. Mar 2019


Mandag 25.mars kl.15.00 inviterer Adam og Eva Skolen  til ÅPENT HUS!


Er du nysgjerrig på hvilke muligheter en frisørutdannelse kan gi deg, eller ønsker du å få egenbehandling og tips til ditt hår? Da ønsker vi DEG velkommen! Arrangementet er GRATIS og ta gjerne med deg en venn om ønskelig.

PROGRAM FOR DAGEN:
Kl.15.00 – 17.30
- Våre elever tilbyr gratis egenpleie. Du kan velge: kur m/hodebunnsmassasje, farging av vipper og bryn og lett styling.
- Redken, Matrix og Kerastase er tilgjengelig på stands for å gi deg tips og råd.

Kl.15.30, 16.30 og 17.30
- Informasjon og omvisning av Adam og Eva Skolen m/rådgiver.


Har du spørsmål ta gjerne kontakt med oss på mail: skolen@adamogeva.no eller tlf: 23135090.

Se vårt facebook event og bli oppdatert fortløpende:https://www.facebook.com/events/349136332371308/ 


Vi gleder oss til DU kommer!:) Velkommen.Love is the (h)air

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 14. Feb 2019

I år har Adam og Eva nok en gang stått for hår under Din Bryllupsmesse på vakre Grand Hotel i Oslo. Her har vi fått være med på å påvirke hårtrender innen bryllupsmote for 2019 som gir brudestylingen prikken over i-en.


Som én av de 50 utstillerne på bryllupsmessen, hadde vi mulighet til å møte kommende bruder, brudgommer og forlovere. Vi ga de råd, tips og veiledning for hvordan håret kunne bli flottest mulig for den store dagen. I vakre omgivelser fikk man tilgang på eksklusive messetilbud, smaksprøver av bryllupskaker og mat, og ikke minst se den store visningen av bryllups - og festantrekk.


Det er en jungel av ulike varianter av oppsetninger og uttrykk, så om man lurer på hva som kunne kle/passe for din hårtype kan man bestille tid til en konsultasjon i en av våre Adam og Eva salonger, helt uforpliktende. Vi har frisører med solid frisørutdanning, og som ofte jobber ute på oppdrag for ulike magasiner og visninger. Er det noen som vil få deg til å føle deg trygg, så er det hos Adam og Eva.


Hos Adam og Eva skolen får elevene våre grundig gjennomgang av alt fra tekniske klippeformer til grunnleggende oppsetningsteknikker. Kunne du tenke deg å jobbe med hår og lære dette ut i fingerspissene, kan du søke deg inn som elev her. Vi har oppstart to ganger i året, januar og august.Powered by: Bloc