Adam og Eva Skole og Akademi

Adam og Eva Skole og Akademi

Love is the (h)air

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 14. Feb 2019

I år har Adam og Eva nok en gang stått for hår under Din Bryllupsmesse på vakre Grand Hotel i Oslo. Her har vi fått være med på å påvirke hårtrender innen bryllupsmote for 2019 som gir brudestylingen prikken over i-en.


Som én av de 50 utstillerne på bryllupsmessen, hadde vi mulighet til å møte kommende bruder, brudgommer og forlovere. Vi ga de råd, tips og veiledning for hvordan håret kunne bli flottest mulig for den store dagen. I vakre omgivelser fikk man tilgang på eksklusive messetilbud, smaksprøver av bryllupskaker og mat, og ikke minst se den store visningen av bryllups - og festantrekk.


Det er en jungel av ulike varianter av oppsetninger og uttrykk, så om man lurer på hva som kunne kle/passe for din hårtype kan man bestille tid til en konsultasjon i en av våre Adam og Eva salonger, helt uforpliktende. Vi har frisører med solid frisørutdanning, og som ofte jobber ute på oppdrag for ulike magasiner og visninger. Er det noen som vil få deg til å føle deg trygg, så er det hos Adam og Eva.


Hos Adam og Eva skolen får elevene våre grundig gjennomgang av alt fra tekniske klippeformer til grunnleggende oppsetningsteknikker. Kunne du tenke deg å jobbe med hår og lære dette ut i fingerspissene, kan du søke deg inn som elev her. Vi har oppstart to ganger i året, januar og august.Skolehverdagen

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 29. Jan 2019

Snart èn måned er gjennomført for våre nye frisørstudenter her på Adam og Eva Skolen. Tiden går fort når man har det gøy! Elevene har vært igjennom mye allerede; alt fra de ulike fønteknikkene, styling, oppsett, service og kommunikasjon, konsultasjonslære, hår - og hodebunnsanalyse og markedsføring for å nevne noe.. Og nå er det klipp som gjelder! 


Gjennom fem uker skal elevene våre ha fokus på de 4 grunnklippene i frisørfaget og etter hvert lære hvordan vi kombinerer disse. Deretter har elevene HERRENE i fokus og hvordan jobbe med maskulin form, skjegg og barbering, et utrolig spennende felt i faget!Etter klippeukene er det "kjemi" på timeplanen. her er det emner som strukturomforming (også kalt permanent) fargeteori, hvordan påføre farge, ulike fargeteknikker, blant annet diverse "stripe/balayage teknikker", produktlære, farge hverandre dager og mye annet spennende. Vi gleder oss allerede!


Har du lyst på en spennende og kreativ karrière der du hele tiden kommer i kontakt med nye mennesker? Har du ambisjoner om å bli stylist, jobbe i film/tv bransjen eller kanskje bli "barberer" å ha herrene i fokus? Da tyder mye på at en frisørutdanning kan være det rette for deg!  

Vi har rullerende inntak og har fortsatt noen ledige plasser i august 2019, søknadskjema finner du her.


KUNDEPERIODE

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 28. Nov 2018

Som en del av utdanningsløpet til våre elever fungerer Adam og Eva Skolen som salong en måned per semester. I tillegg til å ha kunder skal også elevene prøve seg som resepsjonister og ha ansvar for å registrere kunder, ta betaling og ha kontroll på salongen.

Vi tok en rask prat med to av våre resepsjonister mellom arbeidsoppgavene deres.

Hvordan er det å jobbe på mennesker etter mye trening på dukkehodet?

Victoria: SKUMMELT! Men det var veldig gøy når man først hoppet inn i det. Det er annerledes å jobbe på ekte mennesker. Det blir mye mer variasjon siden alle kunder ønsker ulike uttrykk med klippen. Det å få hjelp av lærerne til å få det beste frem i hver klipp/farge, gjør det utrolig givende.

Jessica: Arbeid på dukke var nødvendig for å bli trygg på det grunnleggende, men det er utrolig gøy å endelig få jobbe på mennesker. Man må tenke mye mer etter hvordan man utfører verktøyføring som f.eks varme fra føneren. 

 

Var det skummelt å skulle ta imot første kunde i stolen? 

Victoria: Det er alltid skummelt å hoppe inn i noe for første gang, men også lærerikt, det er jo dette jeg vil jobbe med!

Jessica: Litt. Spesielt frykten for at kundene ikke skal bli fornøyde.

 

Hva slags erfaringer har du gjort deg så langt i kundeperioden? 

Victoria: Viktigheten med god kundeservice. Fra kunden kommer inn døren til de forlater salongen. Jeg har også erfart at en klipp kan klippes på ulike måter og det super gøy med nye tips og råd fra lærerne. 

Jessica: Jeg har fått prøve ut forskjellige fargeteknikker, både striper og helbleking. Det har vært gøy å få et innblikk i de forskjellige produktene. Det er også veldig viktig med god kundeservice, snakke og lytte til kunden og alltid være positiv.

 

Hva er det viktigste å tenke på når man har en kunde i stolen?

Victoria: Det viktigste er at kunden føler seg trygg og ivaretatt. Er jeg usikker på hva jeg skal gjøre så passer jeg på å spørre læreren min om hjelp en gang for mye enn en gang for lite.

Jessica: Kundeservice! Det å yte god kundeservice og få kunden til å føle seg trygg. 

 

Hva er det morsomste du har gjort på kunde i kundeperioden? 

Victoria: I løpet av kundeperioden så langt synes jeg "saks-over-kam teknikk" er veldig gøy! Det er også veldig morsomt og givende å se hvor fornøyde kundene blir!

Jessica: Striper! Det er en stor jobb, men det er veldig gøy å se hvor mye forandring man kan skape med denne teknikken. 


Tusen takk for praten jenter, da skal dere få lov å jobbe igjen!

Nå går det raskt mot eksamensperiode og avgangsvisning for elevene, en utrolig spennende tid i møte.

Vi har fortsatt noen ledige timer før siste kundedag torsdag 6.desember. 

Ta kontakt på telefon: 23135090 for å booke din time. For prisliste se her. LONDONVISNING

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 28. Nov 2018

I morgen skal våre interne medarbeidere i Adam og Eva inspirere oss med siste trend innen hårmote fra London. Et knippe medarbeidere får hvert år æren av å dra til frisørmessen Salon International på ExCeL i London.

Dette gjør vi for å booste kreativiteten og faglig påfyll. Våre medarbeidere kommer hjem fulle av inspirasjon som skal videreformidles til resten av Adam og Eva, som resulterer i vår årlige «LONDONVISNING».

Alle i Adam og Eva er inviterte, deriblant våre elever ved Adam og Eva Skolen.


Hver enkelt av frisørene som reiser til London får friheten til å uttrykke sin inspirasjon og faglig uttrykk på sine modeller. Om det er fargeteknikker, klippeteknikker eller kreative oppsett teknikker er opp til en hver. Målet med «Londonvisningen» er å vise siste skrik innen hårmote. 

 

Vi gleder oss til å bli inspirerte!!


Er du frisør og ønsker å jobbe i Adam og Eva? Les mer her.Hvorfor velge Adam og Eva Skolen?

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 21. Nov 2018

Adam og Eva skolen er i dag anerkjent i hele landet for høy kvalitet, dyktige elever og undervisningspersonell på vår frisørutdanning. Mange av dagens elitefrisører har sitt utspring fra skolen, som i over 30 år har markert seg som den grundigste og mest oppdaterte innenfor frisørutdanning. 


Søknadskjema finner du her!


Frisørutdannelse omfatter mye!

Har du lyst på en spennende og kreativ karrière der du hele tiden kommer i kontakt med nye mennesker? Har du ambisjoner om å bli stylist, jobbe i film/tv bransjen eller kanskje bli "barber" å ha herrene i fokus? Da tyder mye på at en frisørutdanning kan være det rette for deg!  

Å komme riktig ut fra start er viktig uansett hva du vil med livet ditt. Også om du vil bli en dyktig frisør. Å velge riktig skole kan være avgjørende for din motivasjon, din faglige dyktighet, din kreativitet og ikke minst for ditt selvbilde som frisør. Dette vil i stor grad påvirke din yrkeskarriere; ønsker du å ha muligheten til selv å velge hvor du vil jobbe, eller vil du bli nødt til å ta det som måtte tilbys deg, du bestemmer selv.

Adam og Eva Skolen gir deg det beste fundamentet for videre utvikling i frisørfaget! 


Rullerende inntak

Vi har stor pågang av søkere hele året, med rullerende inntak. Det er skolestart to ganger i året: januar og august. Etter at vi har mottatt din søknad, vil vi ta kontakt med deg på telefon for å avtale et hyggelig møte. Bor du langt fra Oslo tar vi gjerne et telefonmøte!


Læreplass

Adam og Eva Skolen eies og driftes av Adam og Eva. Dette sikrer kvalitet, innovasjon og kreativitet. Vi har et stort nettverk som kan sikre deg en trygg læreplass.


Søk Adam og Eva Skolen i dag. Vi gleder oss til å høre fra deg!
Powered by: Bloc