New York | Fashion Week

Postet av Adam og Eva akademiet den 17. Feb 2017

New York Fashion Week er nylig over og Caroline, som til daglig jobber som lærling i Adam og Eva Strøget, har vært Bob Recine sin assistent under den store moteuken. Sammen med Harlem, fra Adam og Eva Steen & Strøm, tok de turen over til New York og fikk en ny frisørdrøm i oppfyllelse!




Starten på samarbeidet

I juni 2016, siste dagen i utplasseringen fra Adam og Eva Skolen, ble Caroline Kristoffersen spurt om hun kunne tenke seg å jobbe som Bob Recine sin personlige assistent under Uncontaminated – Oslo Fashion Art festival. Svaret var ikke overraskende - JA!


Veien blir til mens man går, men det å tørre å gå ut av komfortsone og det å ha (uvirkelige) drømmer er viktig! Her er et lite utdrag fra Caroline og Harlem sin New York Fashion Week reise:




Vi gleder oss til å følge Caroline og Harlem videre i frisørverden og er utrolig stolte av hva dere begge har klart å oppnå så langt!




Drømmedag på Grand

Postet av Adam og Eva akademiet den 6. Feb 2017


FOTO OG TEKST: FAY SKOGSTAD


Søndag 5.februar inviterte Grand Hotel til Din Bryllupsmesse. En dag fullspekket med spennende aktiviteter, hvor du blant annet fikk oppleve et inspirerende brudeshow med Mona Grudt som konferansier.

Til de kommende brudepar var dagen lagt opp med mye inspirasjon og planlegging av den store dagen, med blant annet mange spennende utstillere og unike messetilbud.



Adam og Eva stod for alt av hår og styling under årets brudemesse. Teamlederne Eirik og Colombo fikk "frie tøyler" for uttrykket de ønsket på hår av de ulike designerne. Og med seg på laget hadde de mange flotte assistenter, fra ulike Adam og Eva salonger, som hjalp til under hele dagen. Vi fikk se mye romantiske håroppsett med en liten "trendy touch", som for eksempel knyting av lange hår kontra den "bohemske fletten".

Hårprodukter fra Kerastase er kjent for sin luksus og "spa følelse". Og det er ikke overraskende at det var denne serien som ble benyttet under brudemessen.


We believe that luxury is personal,

that high quality hair care requires

a highly personalized approach".

Kérastase