Hvilke muligheter har ditt hår? #makeachange ✄

Postet av Adam og Eva den 7. Sep 2018

I Adam og Eva digger vi forandringer. Men i steden for å snakke om før og etter - altså fra den "stygge" andungen til den vakre svanen, så velger vi og fokusere på varig endring #makeachange.


Håret utvikler seg hele tiden og med dette følger nye og unike behov. Årstider, trender, arbeidplass, alder og hodebunn er bare noen faktorer som påvirker hva frisøren kan gjøre med håret ditt. Altså hva som er mulig, og ikke mist hva du har lyst på. 


Vi i Adam og Eva ønsker og utfordre deg til varig endring. Her ser du vår bildekolleksjon #back to the roots, som presenterer 6 ulike modeller med tre unike utrykk. I Adam og Evas ånd har vi funnet frem saksen, klippemaskinen, fargekartet og hair extensions. Håper du blir inspirert til å se flere muligheter med ditt hår.


Vi gleder oss til å gi deg en forandring #makeachenge ✄
/ Adam og Eva

 Stolt sponsor av Norges viktigste visningsarena for norsk mote

Postet av Adam og Eva den 8. Aug 2018Adam og Eva er stolt sponsor av Oslo Runway SS 19. 

Her står vi for alt hår, og gleder oss til å ta dere med backstage 14-16 August 2018.

Adam og Eva har deltatt på Oslo Runway siden etableringen høsten 2015.

Oslo Runway er Norges viktigste visningsarena for mote. For mer informasjon om designere, visninger og livet rundt Oslo Runway se her!

Adam og Evas dyktigste og mest annerkjente hårstylister er teamledere for visningene under Oslo Runway, og med seg som assistenter har de både erfarne frisører, nye talenter og lærlinger fra alle våre salonger.  


Eirik Thorsen


Kreativ leder i Adam og Eva, og hovedansvarlig for hårstylingen under Oslo Runway, Eirik Thorsen kan fortelle at det ligger mye planlegging og forarbeid bak håret som blir sendt ned catwalken. I forkant av OR har teamlederne look-tester med makeupansvarlig og designer. For teamlederne er det denne prossessen som er den mest spennende og kreative. Av og til kan designeren ha klare meninger om hvordan de ønsker looken, og hårstylisten tolker dette på sin personlige måte, mens andre ganger kan hårstylisten komme med forslag om hva en ser for seg når en har sett moodboard og kolleksjonen som skal vises. 

Våre hårstylister er alltid oppdaterte på hva som skjer i motebildet når det kommer til hårstyling, men hva som er trend er egentlig ikke det viktigste. Det som er alfa omega er å forstå visjonen designeren har bak kolleksjonen sin, og skape et oppdatert uttrykk som fremhever og understreker dette.
Vi gleder oss til Oslo Runway SS19!

/Adam og EvaLedig stilling frisør

Postet av Adam og Eva den 25. Jun 2018


Er du en frisør med fokus på kvalitet og service? Vi tilbyr ledig stilling som frisør.


- Hos Adam og Eva er kvalitet og individuell behandling i fokus, både for deg som frisør og for dine kunder


Adam og Eva tilbyr ledig stilling som frisør


Vi ser etter positive mennesker som ønsker å jobbe som frisør i et godt arbeidsmiljø, hvor utviklingsmulighetene er store.

Adam og Eva kan tilby deg konkurransedyktige betingelser i et fremtidsrettet miljø. Vårt solide utdanningssystem sørger for grundig opplæring og kontinuerlig faglig oppdatering av deg som ansatt.

Hos oss har du muligheten til å jobbe i salong med kunder, på oppdrag i mote og media sammen med våre hårstylister og kurskonsulenter. Eller utvikle deg til å bli instruktør ved vår frisørskole. For tiden har vi ledig stilling som frisør i Oslo og Trondheim. 


-Les om Reka Szasx som ny frisør i Adam og Eva


Hva kan vi tilby deg:

 • Konkurransedyktige betingelser
 • 21 spennende salonger med unike kollegaer 
 • Kontinuerlig faglig oppdatering igjennom et solid utdanningssystem
 • Utviklingsmuligheter i et av Norges mest innovative frisørkonsern 
 • Personlig oppfølging og veiledning, så du kan nå dine mål sammen med oss
 • Jobbe sammen med våre hårstylister backstage på Oslo Runway og på andre spennende oppdrag innen mote og styling
 • Muligheten til å jobbe på Adam og Eva Skole og Akademi. Her kan du jobbe med bransjens nye talenter eller kurse Norges frisører
 • Proffe samarbeidspartnere som tar miljøansvar
 • Gode karrieremuligheter

Vi søker deg som:

 • Er sulten på frisørfaget
 • Har svennebrev eller fagbrev
 • Er lærevillig og liker og se muligheter der andre stopper
 • Behersker norsk muntlig godt 


Område:  

Vi har ledige stillinger som frisør i Oslo og Trondheim.

Bogstadveien, Oslo: Adam og Eva åpner ny salong ved Oslos travleste handlegate høsten 2018, til salongen trenger vi 3 frisører.

Strøget, Oslo: Adam og Eva Strøget er et ikon i vår 45år lange historie. Salongen ligger plasert i Oslos kuleste passasje. Salongen har behov for 1 frisør.

Teaterplassen, Oslo: Søker 2 nye frisør med oppstart fra om med høsten 2018. Salongen ligger ved urbane Teaterplassen med Barcode og Grønnland/Gamlebyen som nærmeste nabo. 

Trondheim: Vår godt innarbeidede salong på fantastiske Bakklandet i Trondheim har behov for nye lærlinger. Både om læretiden din er godt i gang, eller du er helt i startfasen.


Vår søster salong NaluNalu er også på jakt etter flere frisører, opplev NaluNalu her!

 


Hvordan søke på stillingen som frisør?

Fyll ut skjema her og/eller send en e-post med CV til Tone Larsson på tone.larsson@adamogeva.no.

 

Om Adam og Eva

Adam og Eva har i 45år (1973) gjort seg bemerket som landets mest innovative frisørgruppe. Kvalitet og individuell behandling er våre nøkkelord.

Sammen har Adam og Eva familien vunnet nasjonale og internasjonale priser for vår veldrevne frisør virksomhet og våre kreative arbeider. Hos Adam og Eva står faget og frisøren i sentrum, derfor vektlegger vi faglig utvikling og karrieremuligheter.

Adam og Eva eies av Adam og Eva Gruppen As. som består av 21 Adam og Eva frisørsalonger

-Bærum 2stk

-Fredrikstad 1stk

-Hordaland 2stk

-Jessheim 1stk

-Oslo 13stk

-Ski 1stk

-Trondheim 1stk


Videre har vi i vår familie: Adam og Eva Skole og Akademi, samt salongene Spaghetti frisør, KUTT og Nalu Nalu som alle befinner seg i Oslo.

  


Ledig stilling frisør:

Vi utvider og ser etter deg som er motivert og sulten på frisørfaget. Dersom du kjenner deg igjen i beskrivelsen over, eller har lyst til å høre mer om hvordan det er å jobbe som frisør hos oss, så søk gjerne på vår ledig stilling som frisør. Oslo og Trondheim er der vi for tiden har frisør stilling ledig, men vi er alltid interessert i å høre fra dyktige frisører! 


Hvordan søke på stillingen?

Søknadsskjema finner du her eller send oss en e-post med søknad og CV til Tone Larsson på tone.larsson@adamogeva.no. 

Ta kontakt for en uforpliktende prat!
Hvordan beskytte håret under bleking?

Postet av Adam og Eva den 5. Jun 2018

Blondt hår


«DEN ENE» FARGESERVICEN ENHVER TILHENGER AV HÅRFARGE MÅ VITE OM

På tross av hva du måtte tenke – å være en hårfargekamelon betyr ikke at du må leve med tørt, ødelagt hår. Faktisk er det en fargeservice som alle fargeavhengige trenger å vite om hvis de ønsker å bevare et sunt hår: Redken Ph-Bonder.


HVA SKJER MED HÅRET DITT UNDER EN PROFESJONELL SALONGSERVICE NÅR ØNSKET ER ET LYSERE RESULTAT?

For å kunne farge lengdene dine må vi lysne håret ditt for at hårfargen skal trenge inn. Hver gang håret lysnes kan det angripe hårbindingene i håret ditt. 


HVORFOR BLIR HÅRET SKADET?

Hvis håret ikke er beskyttet under en kjemisk service, som f.eks. lysning, kan bindingene i håret bli skjøre og tørre eller noen ganger brekke. Mens det er mange ulike måter å bygge opp utseende til et skadet hår, kan våre frisører også hjelpe deg med å beskytte håret fra disse skadene. 

HVORDAN BESKYTTER JEG HÅRET MITT?

For å beskytte håret ditt for disse skadene må du forsikre deg om at håret ditt er beskyttet under alle former for lysningsservice. Dette er hvor Ph-Bonder er avgjørende. Ph-Bonder er et to trinns system til profesjonell bruk som beskytter integriteten til hårets bindinger under en teknisk service. 


SÅ, HVA GJØR pH-BONDER? 

Løsningen fungerer på den måten at den beskytter mot hårslitasje og hjelper deg å bevare hårets styrke, elastisitet, mykhet og glans. Ph-Bonder har styrke til å gjøre alt dette samtidig som den beskytter hårets bindinger. 

HVA ER HÅRBINDINGER? 

Dette er små mekanismer som opptrer som hårets interne grunnmur. Dette er komponentene som hjelper å holde håret ditt sterkt og intakt. Når Ph-Bonder blir brukt under en fargeservice opptrer den som et skjold som hjelper å beskytte mot potensielle skader. Produktet øker heller ikke virketiden, så du trenger ikke å tilbringe mer tid hos oss enn planlagt. Hvor bra er ikke det?


HVA SKJER UNDER EN pH-BONDER SERVICE? 

Under fargebehandlingen tilsetter vi Redken Bond Protecting Additive i blekingen og påfører den på lengdene dine, som vi normalt gjør. Etter at blekingen har virket vil frisøren ta deg med til vaskesonen for å påføre Redken Fiber Restorative Pre-Wash Consentrate. Denne pre-vasken vil hjelpe å gjenvinne hårfibrene og glatte hårets skjellag for økt styrke, glans og mykhet etter den tekniske behandlingen. Etter at pre-vasken har virket i 10 minutter vil frisøren vaske og style håret ditt som normalt. Det er faktisk så enkelt! Og, det beste? Du trenger ikke å bestille en ekstra time for å få behandlingen gjort. Det meget enkle to-trinns systemet blir gjort i salongen ved ditt ordinære besøk og kan blandes direkte i blekingen. Siden formlene i systemet arbeider i synergi for å holde håret sterkt under en teknisk salongservice kan Ph-Bonder tilsettes direkte uten å påvirke sluttresultatet. 


KAN JEG BESKYTTE HÅRBINDINGENE MINE HJEMME?Redken Ph-Bonder er ikke bare en salongservice. Det finnes også en Post-Service Perfector som hjelper deg å vedlikeholde hårets naturlige pH hjemme. Vi anbefaler at den brukes en gang per uke og den vil hjelpe deg å beskytte hårfibrene dine til ditt neste besøk hos oss. 

/ Adam og EvaHVA ER HÅRFARGE CONTOURING?

Postet av Adam og Eva den 24. Mai 2018

CONTOURING
HAIR COLOR IS THE NEW MAKE-UP!”

Inspirert av make-up trenden som alle kjenner er hårfarge contouring en skreddersydd fargeteknikk som har revolusjonert bruken av hårfarge. Denne innovative teknikken benytter forsiktig plassering av farge rundt ansiktet og, takket være lysets spill og skygger, kan den endre utseende på ansiktetsformen din ved å fremheve dine beste trekk og naturlige hudfarge – uten at du har påført dagens make-up i ansiktet!

 


HVA ER HÅRCONTOURING?

Hårcontouring er en fargeteknikk som kombinerer frihåndsapplikasjon og lysning sammen med en forsiktig plassering av ulike toner og dybder rundt ansiktet. På denne måten fremhever og skyggelegger du planlagte områder. Mørkere toner skaper skygge og blir brukt til å «forkorte» eller smalne ansiktets form, mens lysere toner gjør ansiktsformen lengre ved at fargen reflekterer lyset. Denne smarte fargeplasseringen og forsiktige valget av komplementære farger skaper en optisk illusjon og får ansiktet ditt til å fremstå mer definert, samtidig som de flotteste egenskapene fremheves.

 

VIL HÅRCONTOURING KLE MEG?

Definitivt! Hårcontouring er en 100% skreddersydd fargeservice som bokstavelig talt er designet til å passe din unike ansiktsform, struktur, egenskaper og hudtone. Fargene vi velger er basert på din hudtone og fargene settes i håret ditt basert på din ansiktsform, struktur og egenskaper.


HVORDAN KAN JEG FINNE UT HVILKEN ANSIKTSFORM JEG HAR?

De ytre linjene i diagrammet under viser ulike ansiktsformer. Referansen i midten, den ovale ansiktsformen, viser avmerket hvilke deler av ansiktet som kan reskulptureres ved hjelp av contouring for å oppnå en mer symetrisk og velbalansert oval form.
Ansiktsform

Du har en rund / oval ansiktsform hvis...lengden og bredden på ansiktet ditt er lik. Ansiktsformen har en kortere panne og kinn, samt et avrundet kjeveparti.Du har en kvadratisk ansiktsform hvis...lengden, bredden og kjevepartiet har lik lengde. Du har også mest sannsynlig et bredere ansiktstrekk, skarpere kjeveparti og kortere panne.

Du har en rektangulær ansiktsform hvis...Denne ansiktsformen har samme karakteristikk som det ovale ansiktet, men er lengre enn det er bredt og med en mer definert vinkel på hakepartiet, samt en bredere panne.

Du har en avlang ansiktsform hvis...lengden på ansiktet ditt er mer enn ca. 1 ½  ganger lengre enn det er bredt, med en bred panne, kinnben og kjeveparti. Formen kan mye ligne på en rektangulær ansiktsform med mykere kanter.


Du har en diamant ansiktsform hvis...kinnbenene er bredere enn pannen og kjevepartiet ditt.

Du har en trekantet / hjerteformet ansiktsform hvis...du har en bredere panne og en smalere spisset hake, lik en motsatt trekant.HVORDAN VIL EN ADAM OG EVA FARGEEKSPERT LAGE EN SKREDDERSYDD CONTOURING FOR MEG?

Contouring krever øyet til en av våre fargeeksperter. Først vil vi definere din unike ansiktsform og benstruktur ved å børste håret bakover og bak ørene slik at ansiktet ditt kommer tydelig frem. Referansepunket som er mest brukt er den ovale ansiktsformen på grunn av en velbalansert og symetrisk proporsjon. Det neste vår fargeekspert vil gjøre er å dekode hvor de mørkere og lysere tonene må plasseres rundt ansiktet ditt for å kunne reskulpturere utseende og oppnå en mer «oval» form. For å oppnå en naturlig og subtil effekt bør ikke fargenyansene overstige mer enn to høyder over eller under din naturlige hårfarge. I tillegg velges det fargetoner som komplimenterer hudfargen din. De forskjellige fargenyansene og tonene blir deretter påført enten med frihånd for et mer subtilt resultat, eller separat lysning for mer definerte deler. Kombinasjonen gjør det mulig for Adam og Eva sin fargeekspert å skreddersy en farge som passer spesielt til deg!CONTOURING


 


RUND/OVAL ANSIKTSFORM

For å forlenge et rundt ansikt eller en oval ansiktsform vil Adam og Eva eksperten lysne topp partiet samt spissene i håret ved å bruke en frihåndsteknikk. Skygge og dybde blir lagt på sidene av ansiktet med en mørkere farge. Det lyse topp partiet av hodet og skyggeleggingen rundt sidene vil få ansiktet til å fremstå tynnere og mer formet (altså: contouring).


En rund ansiktsform før og etter hårcontouring.

Hair Contouring by L’Oréal Professionnel.

 

DIAMANT / AVLANG / REKTANGULÆR ANSIKTSFORM

For å utvide ansiktsegenskapene for disse ansiktsformene vil våre fargeeskperter beholde røttene og det underliggende av håret mørkt for å skape skygge på toppen av hodet og rundt kjevepartiet. En lysning blir gjort rundt ansiktet for å ramme det inn og lettere deler blir flettet inn i frontpartiet mot ørene, og med en «ombre» effekt for å forlenge ansiktsformen slik at den fremstår mer oval.


 Avlang ansiktsform før og etter hårcontouring.

Hair Contouring by L’Oréal Professionnel.

 

HJERTE / REKTANGULÆR ANSIKTSFORM

For å kunne mykgjøre hakeformen uten å gi for mye bredde til pannen vil våre fargeeksperter sette en mørkere farge på toppen av hodet og kroneområdet. De vil deretter påføre lysere deler med frihånd gjennom midtre lengder og spissene for å lysne under kjevepartiet. Seksjonen rundt hårfestet er også lysnet for å fremheve ansiktet. «Ombré & Sombré» teknikker passer perfekt til denne ansiktsformen.


Rektangulær form før og etter hårcontouring. Volumet er flyttet ned på hodet og spissene lysnet for å kompensere mot kjevepartiet.

Hair Contouring by L’Oréal Professionnel.

 

VIL DET SE NATURLIG UT?

Kompleksiteten ved denne tekniske konsultasjonen og påføringen av farge krever helt klart en profesjonell fargeekspert. På denne måten forsikrer du deg om at fargene blir perfekt påført i håret og matcher akkurat din hudtone. De subtile nyansene, og Adam og Eva sine fargeeksperters evne til å bruke en forsiktig påføring, sikrer en skreddersydd hårfarge – akkurat etter dine ønsker. Denne fargeteknikken kan se ekstremt naturlig ut...ingen vil noen sinne se det (hvis du ikke forteller det)!

 

HVOR OFTE MÅ JEG VEDLIKEHOLDE FARGEN?

Kombinasjonen av påføringsteknikker og diskré fargenyanser gjør at denne hårfargen krever svært lite vedlikehold siden etterveksten blir både soft og diffus.

Jevnlig hårvask, bruk av hårføhner og andre varmeverktøy vil selvsagt påvirke og ofre den fantastiske hårfargen din på sikt. Så, hvorfor ikke beskytte det fra første hårvask? Vitamino Color A:OX fra L’Oréal Professionnel vil hjelpe deg å beskytte fargen under hårvask, samt andre miljøfaktorer som kan forårsake at den falmer. Vitamino Color produktfamilien etterlater den skreddersydde fargen din blank og med en følelse av å ha gitt håret ditt næring. I tillegg forsikrer du deg om at du har forlenget varigheten på contouring din.

 


Vitamino Color A:OX fra L’Oréal Professionnel/ Adam og EvaPowered by: Bloc