Hva er en Dry cut?  

Postet av Adam og Eva den 8. Apr 2021

Adam og Eva tilbyr behandlingen Dry cut (tørrklipp). Her forteller vi deg hva dette er, hvem det kan passe for og hva en skal, og ikke skal, gjøre i forkant av timen.  


 

Klipp for krøller og teksturert hår   

For de som har krøller og teksturert hår kan en Dry cut være en fordel. Når håret klippes tørt ser frisøren hårets naturlige tilstand og hvordan krøllene legger og beveger seg.     

Et hår med krøller og tekstur vil se annerledes ut når det er vått, og det varierer hvor mye håret krymper / trekker seg tilbake når det tørker. Det finnes like mange sammensetninger av krølltegninger og teksturer som det finnes krølltopper, og alle trenger spesialtilpassing.    

Håret kan ha ulike typer krølltegning, teksturer, hårtetthet og tykkelse og evalueringen av disse faktorene er viktige for fremgangsmåten når en klipper, og hvilke produkter som anbefales. Med en Dry cut skapes det en tydelig form underveis, og frisøren kan se ann og tilpasse formen mens det klippes. Klippen blir altså 100% skreddersydd for deg, og din hårtekstur.   

   

Hvordan gjøres en Dry cut?    

Behandlingen starter med at håret klippes i tørr tilstand, for å kunne ta hensyn til bevegelsen og spesialtilpasse frisyren til hver enkelt sin naturlige tekstur. Deretter vaskes håret og styles, før klippen perfeksjoneres i tørr tilstand. Frisøren vil også anbefale deg hvilke pleie- og stylingprodukter og stylingteknikker du bør bruke for å oppnå det resultatet du ønsker deg hjemme. Behandlingen tar som regel opp mot 90 minutter.  

  

Hva skal en gjøre i forkant av en Dry cut behandling?  


For at frisøren skal se krølltegningen og teksturen i håret ditt må du følge disse rådene før timen din:  

 • Vask håret samme dag.  
 • La håret tørke naturlig. Håret ditt skal være helt tørt  
 • Ikke bruk mye styling produkter, spesielt ikke oljer og fete produkter.  
 • Ikke ha håret i strikk, ikke bruk klyper eller flett håret o.l


Pris Dry cut

 
Se oversikt over våre priser på lenken nedenfor. Vi har flere ulike nivåer, alt etter frisøren eller lærlingens erfaring.


PRISLISTE

BESTILL TIMEEt krøllete og teksturert hår kan også få et veldig bra resultat om det klippes i våt tilstand. Snakk med din frisør om hva som er det rette for deg.

Hilsen
Adam og Eva


0 Kommentar

Skal du stå brud?

Postet av Adam og Eva den 16. Mar 2021


I Adam og Eva tilbyr vi ulike brudepakker til den store dagen 💘

Les videre for mer info om disse 
Inspirasjon til den store dagen

Det er mange valg som skal tas før et bryllup. Ett tips på veien er kjøpe et av de mange bryllupsmagasinene. Vi oppfordrer også til å starte dialogen tidlig med din frisør. For kanskje du skal spare ut mer lengde? Eller skal du ta steget og klippe den korte klippen du alltid har ønsket deg?

 

Velge rett frisyre

 

En flott frisyre kan være prikken over ien, her har vi laget en sjekkliste som kan hjelpe dere på veien.


1. Finn drømmekjolen

Finn drømmekjolen før du bestemmer deg for hår, sminke, sko og evt. slør. Kjolen setter rammene for hvordan alt spiller sammen. Det vil for eksempel være synd å ha håret utslått om kjolens rygg er dekket av edelstener og de flotteste broderier. Ikke bare vil et langt krøllete hår dekke for detaljene i kjolen, men du vil også kanskje oppleve å bli smålugget hele dagen, når håret hekter seg fast i stener og sømmer. Her anbefaler vi som oftest å sette håret opp. Dette gir kjolen mer rom til å skinne, samt at oppsatt hår fremhever ansiktet ditt. Men ingen regler er uten unntak. Med en åpen rygg står du mer fritt. Her velger majoriteten å ha håret løsere. 2. Prøvetime

På en prøvetime hjelper frisøren deg med å finne den frisyren som fremhever dine trekk, og hva som fungerer for ditt hår. Samtidig gir du frisøren muligheten til å bli kjent med deg og håret ditt. Hos Adam og Eva kommer ingen unna en prøvetime!

Din ansiktsform har stor betydning for hva som er kledelig. Det er igjen viktig å si at denne regelen har flere unntak, så la oss kalle det veiledende idéer. På prøvetimen har man tid til å snakke om dette, og man kan gjøre flere enkle testoppsett.


Noen tanker om frisyre og ansiktsform:

Spisse og markerte trekk: Stramme oppsett vil fremheve de markerte trekkene, unngå særlig stram hestehale. Her kan myke og løsere oppsett, samt utslått hår ha en oppmykende effekt.

 

Runde trekk: Her kan lengde og løse lokker ved ansikt og nakke ha en smalende effekt. Unngå klumpete og runde former på toppen av hodet.

 

Smale trekk: Langt hår virker forlengende. Sett håret opp og skap spennende former i nakken og i front. Dette vil gi volum til ansiktet og vil være mykgjørende.

 

Ovale ansikter: Stor fleksibilitet. Her funger både utslått og oppsatt hår. Men husk, du gifter deg ikke hver dag. Det er lov å pynte seg så mye man bare orker denne dagen. Så hva med å prøve oppsatt hår?

 

Men viktigst av alt. Du må føle deg 100% smashing. Og for deg som er ekstra usikker, det er lov å ha flere prøvetimer!


3. Vær tidlig ute

Ha prøvetimen i god tid før den store dagen, dette er et av våre hotteste tips! Ofte ønsker man å gro ut litt ekstra lengde, endre fargen noe eller til-og-med bestille extensions. Husk, dette kan ta tid. Vi anbefaler ingen å farge håret i siste liten. Kos deg med forberedelsestiden. Strekk den ut!4. Pleie Pleie Pleie

Ta godt vare på håret ditt. Et sunt og velpleiet hår gir glans og smidighet. Samtidig sikrer det et vellykket resultat! Men husk; ikke kur eller vask håret samme dagen du skal gifte deg.
5. SOS mini hårspray og spenner

I alle brudepikers/forloveres vesker er mini hårspray og ekstra spenner et must! Selv den stødigste frisør kan ikke garantere en frizz-free helaften når Makarena spilles for femte gang.
Hva koster det?


Prøvetime/konsultasjon - 880 kr

En time der frisøren kan bli kjent med deg og ditt hår. Og sammen planlegger dere løpet videre. Ved behov gjennomføres et prøveoppsett der teknikker og produkter testes


Brudefrisering - 3 400 kr (1,5-2 t)

I denne pakken får du hårstyling og oppsett av ditt hår. Her inkluderes en hyggelig stund med lette forfriskninger. Alt av produkter og spenner er inkludert. Vi bruker ca. 1,5 til 2 timer på denne behandlingen. 


Brudefrisering med make-up - 4 500 kr (2-2,5 t)

I denne pakken får du i tillegg til brudefrisering som nevnt over også make-up fra en av våre make-up artister.

Adam og Eva tilbyr også hjemmebesøk for styling på den store dagen. Pris fra 4 500kr.

 

Har du et brudefølge som også ønsker styling?

Oppsett eller styling på forlover eller andre deltagere på festen koster

 • Oppsett/Styling 1 100 kr pr/t
 • Makeup 1 200 kr pr/t

 

Snakk med oss om hår til den store dagen. Vi gleder oss til å få tilbringe den med deg!

Kom gjerne innom en av våre salonger, oversikten finner du her!

0 Kommentar

Åpne og trygge salonger

Postet av Adam og Eva den 15. Mar 2021


Kjære kunder,

Våre salonger holder dørene åpne som normalt i hele landet. Dette gjelder også for de salongene som du finner på et kjøpesentere.

Med god avstand, munnbind og smittevernrutiner. Som ekstra tiltak bruker alle, både frisører og kunder munnbind i salongen. 

Les mer om hvordan vi skaper en trygg salong her.
Har du spørsmål kan disse sendes til info@adamogeva.no


BESTILL TIME HER


Ta godt vare på hverandre
Hilsen alle oss i Adam og Eva familien


0 Kommentar

Trygg salong - Informasjon om smitteverntiltak

Postet av Adam og Eva den 15. Mar 2021


Kjære kunde,

Vi gjør vårt ytterste for at ditt besøk skal være en god og trygg opplevelse. Vi følger helsemyndighetenes krav og råd til smittevern og er godt forberedt. Vi skaper en trygg salong for deg som kunde og for alle våre medarbeidere.


SMITTEKUNNSKAP 

Våre medarbeidere har gjennomført E-læring i smittevern fra Norske frisør og velværebedrifter i samarbeids med OsloMet og er godt satt inn i bedriftens smittevernrutiner.


 Trygg salong - Informasjon før salongbesøk 


KOM FRISK

Har du feber, symptomer på luftveisinfeksjon, er pålagt hjemmekarantene eller hjemmeisolasjon kan vi dessverre ikke behandle deg. Du må da avbestille din time hos oss og vi hjelper deg å finne en ny time.


KOM ALENE

Vi ønsker at du kommer til salongen alene, det er ikke mulighet for å ha med seg barn og hunder. Har du behov for ledsager skal salongen informeres om dette.


BRUK MUNNBIND

Du skal bruke munnbind i salongen gjennom hele behandlingen. Du er selv ansvarlig for å ha med eget munnbind.


VASK HENDENE

Du skal sprite eller vaske hender ved ankomst og når du forlater salongen. Desinfiseringsmiddel vil stå lett tilgjengelig for våre kunder ved inngang.


HOLD AVSTAND

Vi har tilrettelagt med god avstand imellom arbeidsplasser på minimum 1meter. Hjelp oss med å holde god avstand.


MOBILTELEFON, NETTBRETT OG PC BRUK

Disse er en potensiell smittekilde, og bør rengjøres/desinfiseres før de benyttes i salongen. Vi oppfordrer deg til å ikke bruke mobiltelefon, nettbrett eller PC.  


IKKE TA PÅ PRODUKTER UNØDVENDIG

Vi vil begrense kontaktsmitte og ønsker derfor at du ikke tar på produkter unødvendig. Dette gjelder også for flater i salongen. 


REN BEHANDLING

Alle kunder som skal behandles vil få hårvask. Skal du farge håret ditt ønsker vi at du møter med nyvasket hår.


REN SALONG

Vi desinfiserer arbeidsplasser og utstyr godt imellom hver kunde. Alle vil få en ren og  nyvasket kappe på ved behandling.

Salongene blir rengjort jevnlig gjennom hele dagen og alle kontaktflater vil bli desinfisert hyppig.


TRYGG SALONG

Andre tiltak vi gjør som vil påvirke ditt besøk hos oss:

 • Din frisør vil følge deg under hele din behandling.
 • Bemanningen i salongen er tilrettelagt slik at det vil være god avstand mellom kunder og medarbeidere i salongen. 
 • Magasiner, blader og aviser vil ikke være tilgjengelig.
 • Du er selv ansvarlig for å henge opp ditt yttertøy, din frisør vil angi hvor dette kan henges eller legges.
 • Vi ønsker at du betaler med Vipps eller bankkort 
 • Etter krav fra Helsedirektoratet er vi pålagt å registrere alle kunder med navn og kontakt info. Dette er som en del av beredskapen for smittesporing. 


Vi ønsker deg velkommen0 Kommentar

Regenerate - Adam og Eva kolleksjonen vår 2021

Postet av Adam og Eva den 22. Feb 2021


Adam og Eva lager nye kolleksjoner med mål om å speile samtiden, og utfordre frisører og kunder til å bevege seg inn i fremtiden. Kolleksjonen Regenerate representerer et bilde av Adam og Eva sin identitet verdier og retning. Gjennomgående for frisyrene i Regenerate er tekstur, myke linjer og en organisk følelse. Fargepaletten består av blonde nyanser som beveger seg fra kjølige toner som aske, innom nøytral beige til varme farger som honning og jordbær. Vi har kombinert dette med spennende elementer av pasteller i blått, gult og fersken. 

For Adam og Eva betyr regenerasjon en ny start, blanke ark, optimisme, kreativitet, energi og håp. Fremtiden er lys, og vi gleder oss!LET’S REGENERATE🤍 🕊 
Den fantastiske gjengen bak kolleksjonen er👩🏽‍🎨 

Frisører:
Eirik Thorsen @eirikthorsen 
Sigrid H. Breie @hairbysigridhb 
Inger Lise Moa @ingerlisemoa 
Natalie Beckford @beckfordhair 
Maya Stark @starkmaya 
Stian L. Hernes @stiluhernes 
Vidar Prestmoen @neotivity 
Steven Pimjang @stevenpimjang 

Assistert av 
@martebma 
@heddagundersen 


Styling: 💃 @itsalicewang 
Make-up💄 @lindawickmann 
Foto 📸 @dusanreljin 
AD🗣 @hildepreljin @oddmund_olsen 


0 Kommentar

Powered by: Bloc