ADAM OG EVA MET GALA

Postet av Adam og Eva den 3. Mai 2023

ADAM OG EVA MET GALA PÅ SOMMERRO

22.april gikk feiret vi vårt 50-årsjubileum på Sommerro i Oslo, med det storslagne tema Met Gala. Inspirasjonen for dresscode var An Ode To Fashion, der fantasien kun satte grenser. Lokalet var fyllt med dansere, operasangere og teatralske figurer. Det stod i stil med vår 50-år lange historie, som har vært en reise i mangfold, galskap og kreativitet.

Her er bildedryss fra kvelden!

Foto: Håkon Hoseth
VÅRE VINNERE AV ÅRETS FRISØR 2023

Postet av Adam og Eva den 2. Mai 2023

ÅRETS FRISØR 2023

Årets Frisør-prisutdeling er en av de mest prestisjefylte begivenhetene i den norske frisørbransjen. Hvert år samler prisutdelingen noen av de mest talentfulle frisørene fra hele landet for å feire deres arbeid og utmerkelser.

I årets prisutdeling var det mange utrolig talentfulle frisører som ble anerkjent for sitt arbeid. Vi var stolte over å ha hele 13 nominasjoner i 6 kategorier, og 4 vinnere. Her kan du se vinnerene og deres bidrag:

Alma Fasting Lyhus fra Adam og Eva Trondheim vant prisen for Årets Lærling. Dette er en utrolig prestasjon, og viser at Alma har et talent og en lidenskap for frisøryrket som er verdt å anerkjenne.
Foto: Sander Dybvik

Vår multikunstner fra Adam og Eva Grensen Daniel Steien vant prisen for Årets Frisør Herrekolleksjon. Her ser du hans bidrag:

Foto: Morten Skalstad

Adam og Eva Grensen/Grunerløkka vant den gjeve prisen for Årets Kreative Team. Dette er en lagpris som anerkjenner kreativiteten og samarbeidet som finner sted innad i et frisørteam. Her ser du deres bidrag:


Foto: Ignat Wig

Og sist, men ikke minst vant Adam og Eva Gruppes AS prisen for Årets frisørkonsern. Dette er en prestisjefylt pris som anerkjenner konsernets suksess og lederskap innenfor frisørbransjen, og det er en pris vi er utrolig stolte og ydmyke over å motta. 


Vi gratulerer alle vinnerne i alle kategorier, og gleder oss til neste prisfest!
LANSERING AV VÅR EGEN HÅRPLEIESERIE

Postet av Adam og Eva den 24. Apr 2023

ADAM OG EVA PÅ FLASKE

Siden Adam og Eva ble etablert i 1973 har en egen produktlinge stått høyt på vår ønskeliste. I år feirer vi 50 år, og slår på stortromma med å lansere vår helt egenutviklede hårpleieserie. I helgen hadde vi lanseringsevent av våre produkter på Adam og Eva Paleet. Eventet ble arrangert i samarbeid med motemagasinet Costume, og var en stor suksess med over 230 gjester, petit fours, fruktige drinker, goodibags og trendforedrag.


Fra og med 24.04 kan du kjøpe Adam og Eva på flaske i alle våre salonger i Norge. Utviklingen av produktene har vart i 3 år, og vi har involvert våre egen ansatte hele i prosessen. Vi har dyktige frisører over hele Norge, som har en utrolig kunnskap om hår. Med denne ekspertisen, og fabrikkens spisskompetanse på ingredienser, har vi skapt en produktlinje som både har avansert teknologi og brukervennlighet for våre kunder.

Du kan lese mer om produktene og alle linjene her!Foto: Tonje Gulbæk / Malin Molden / CollectiveVIL DU DONERE HÅRET TIL EN GOD SAK?

Postet av Adam og Eva den 9. Mar 2023


Ønsker du å bli ny på håret og samtidig støtte en god sak?

Adam og Eva Allmennigen i Bergen tilbyr i samarbeid med PILS (Pasienter i Legestudiet) hårklipp til alle som donerer håret sitt til parykkproduksjon for barn med hårtap som følge av lidelser som kreft og alopesi. Dette tilbudet er tilgjengelig mellom 01.03 og 30.04. 
(Donor må gi minium 20 cm hår).

Time for klipp til donering kan du bestille her 
eller ringe Adam og Eva Allmenningen på tlf. 53002610 

I forbindelse med prosjektet vil det også avholdes en innsamlingsaksjon til inntekt for Barnekreftforeningen. Som takk for klippen setter PILS, Adam og Eva og ikke minst barn og pårørende rammet av barnekreft, stor pris på valgfri donasjon til innsamlingen. Donasjon kan gjøres her.

Adam og Eva Allmenningen har allerede hatt kunder som har donert til denne gode saken. Her kan du se de flotte resultatene!


ADAM OG EVA STRØMMEN ÅPNER 9.MARS 2023

Postet av Adam og Eva den 11. Jan 2023


VELKOMMEN TIL VÅR NYE SALONG

Vi gleder oss til å åpne ny salong på Strømmen Storsenter, og ønsker alle nye og gamle kunder velkommen til moderne og vakre lokaler! Lokalene er nå under oppussing, og vi være ferdig i mars 2023.

Er du frisør og ønsker du å søke jobb hos oss på Adam og Eva Strømmen, så kan du søke på ledige stilling her.

HVA ER ADAM OG EVA SIN HISTORIE?

Adam og Eva har siden 1973 gjort seg bemerket som landets mest progressive og innovative frisørgruppe. Siden Øistein Bjørndal grunnla Adam og Eva med rocka frisyrer inspirert av legenden Vidal Sassoon og Rolling Stones på høyttaleren, har vi vært en spydspiss i bransjen på det kreative og faglige.

Vi skal utfordre kundene våre til å våge å se seg selv på nye måter, og vi skal utfordre frisørbransjen til å sprenge grenser, både trendmessig og med tanke på den faglige kvaliteten. 

I vakre og moderne salonger er fokuset på våre ansatte og kunders velvære. Vår styrke er evnen til å endre oss med trendene og utfordre oss selv på det faglige. Utdanning og utvikling av fagsterke frisører er nøkkelen for å holde et høyt kvalitetsnivå. 

Følg oss videre på vår instagramkonto @adamogeva