Ny salong midt på Grünerløkka i Oslo – Adam og Eva Grünerløkka

Postet av Adam og Eva den 7. Mai 2021

Vi ønsker deg velkommen til vår nye salong på Grünerløkka!

Endelig har vi åpnet Adam og Eva på Grünerløkka. Adressen er Olaf Ryes Plass 1, midt i hjertet av Grünerløkka i OsloFoto: Anne Bråtveit

 


Løkka er en smeltedigel av mennesketyper, aldersgrupper og etnisiteter. Det passer perfekt for visjonen vi har for salongen og vårt merke. Målet er å skape en salong og et miljø der alle kunder føler seg velkomne uansett hvilken tekstur og hårtype de har. Alle skal gå ut døra og føle seg fantastisk!

Grünerløkka er regnet som Norges mest trendy område og er startgropen for mange grunderbedrifter. Området bærer preg av å være bosatt av Norges trendsettere og kreative hoder. Løkka huser blant annet Kunsthøyskolen i OsloArkitektur og designhøyskolenWesterdalsParkteateret, Black Box teater, Luck Oslo og verdensberømte kaffebaren og baristaen Tim Wendelboe for å nevne noe.

Salongen ligger sjarmerende og tilbaketrukket ved Olaf Ryes Plass som er en av Grünerløkkas mange grønne lunger. Her kan du sitte trygt og behagelig mens byens sus og dus bare er et stein kast unna. 
Salongen er skapt i samarbeid med fantastiske Maria Hove Vestre, made by VEDA Og PBT Eiendomsdrift Øst AS (en del av PBT Gruppen)
. Vi har ønsket å skape en eksklusiv salong som tar vare på og fremhever den klassiske bygården og dens kvaliteter. Materialvalget er treverk, glass og betong. I salongen vil du oppleve spennende møter mellom solide og forseggjorte elementer, samt rå og ubehandlede overflater. Det hele er omsluttet av lyse farger på vegger og i tak. Frisørmøblene er levert av Japanske Takara Belmont og innredningen er laget av Egetpreg AS.


Bli kjent med de ansatte på Adam og Eva Grünerløkka her!

På Adam og Eva Grünerløkka tilbyr vi tradisjonelle frisørtjenester som klipp, Dry Cut, farge, striper, hårpleiebehandling og styling/føn. I tillegg har vi også tjenester som hårforlengelse, brudefrisering, og skjeggklipp. Hos oss finner du flere frisørlærlinger som kan tilby hyggelige priser på klipp og farge.

For timebestilling eller kontaktinformasjon til salongen klikk deg videre nedenfor.


BESTILL TIME

SE SALONGENS NETTSIDE

Adam og Eva ønsker nye og gamle kunder velkommen til salongen som du finner i midt i hjertet av Grünerløkka i Oslo


0 Kommentar

Årets Frisør | Natalie Beckford

Postet av Adam og Eva den 30. Apr 2021

Vi gratulerer vår fantastiske frisør, krølle- og tekstur ekspert Natalie med tittelen Årets frisør. Hun vant den gjeveste tittelen på torsdagens prisfest Årets Frisør. 


 

Årets frisør er arrangert av Norske Frisør- og Velværebedrifter (NFVB) en organisasjon under paraplyen til NHO. Arrangementet hedrer norske frisør og velværebedrifter, og det deles ut priser i mange ulike kategorier. Men den gjeveste tittelen er Årets Frisør.

 

Vi tok en rask prat med den travle frisøren dagen derpå!

Hei Natalie, Hvordan har du det i dag?

- I dag er jeg sliten av "the over load of emotions" fra i går. Men kjempeglad og stolt. Skjønner det fortsatt ikke helt. Jeg har fått så mange fine meldinger fra venner, kunder, kolleger og frisørkolleger i bransjen så føler med sykt happy og takknemlig.


Kan du dele noe om prosessen bak vinner bildene? 

I utgangspunktet så skulle håret vare litt mere polert, men så skjønte vi att her må vi leke oss frem for å frem tekstur og følelse i bildene. Jeg elsker farger og ville få det med i både hår og klær. 


Hva er det beste med å være frisør for deg? 

Det er variasjonen. Få jobbe på location med bilder, jobbe i salongen og ta imot kunder. Men best av alt, er at en lærer seg noe nytt hele tiden, da blir det aldri boring. 


Hva er veien videre nå?  

Nå skal jeg bare opp og frem! Så nå må jeg å begynne å planlegge bildene til nesten år. Videre åpner snart Adam og Eva Grünerløkka. En ny salong i Adam og Eva familien hvor jeg skal jobbe. Så gleder meg til å blomstre der sammen mine kolleger


Her er bildene som sikret seieren

Foto: Kristoffer Myhre


0 Kommentar

Årets kreative team | Adam og Eva

Postet av Adam og Eva den 29. Apr 2021

Vi er så utrolig stolte og ydmyke som vinnere av ÅRETS KREATIVE TEAM i NORGE 

 

For første gang deler Norske Frisør- og Velværebedrifter (NFVB/NHO) ut prisen for årets kreative team for frisørbransjen. Prisen henger for oss i Adam og Eva utrolig høyt, da kreativitet og skaperglede er vår lidenskap. Det er som en felles familie at Adam og Eva utvikles. Vi utfordrer og tar faget videre sammen.

Vi gleder oss over prisen, denne er til hele Adam og Eva. En ekstra takk til det kreative teamet bak bildene, vår fotograf med flere. Se fullstendig krediteringsliste etter bildene under.
 

Hilsen en stolt vinner Adam og Eva
Takk til:

Foto 📸Dusan Reljin  @dusanreljin 
Make-up💄Linda Wickmann @lindawickmann 
Styling: 💃Alice Wang @itsalicewang 
AD🗣 Hilde Pettersen Reljin @hildepreljin 
Pro: Oddmund Olsen @oddmund_olsen 

Våre kreative frisører:
 
Eirik Thorsen @eirikthorsen 
 
Sigrid H. Breie @hairbysigridhb 
 
Inger Lise Moa @ingerlisemoa 
 
Natalie Beckford @beckfordhair 
 
Maya Stark @starkmaya 
 
Stian L. Hernes @stiluhernes 
 
Vidar Prestmoen @neotivity 
 
Steven Pimjang @stevenpimjang 

Frisørene er a
ssistert av: 
Mare Larsen 
@martebma 
Hedda Gundersen 
@heddagundersen 


0 Kommentar

Hva er en Dry cut?  

Postet av Adam og Eva den 8. Apr 2021

Adam og Eva tilbyr behandlingen Dry cut (tørrklipp). Her forteller vi deg hva dette er, hvem det kan passe for og hva en skal, og ikke skal, gjøre i forkant av timen.  


 

Klipp for krøller og teksturert hår   

For de som har krøller og teksturert hår kan en Dry cut være en fordel. Når håret klippes tørt ser frisøren hårets naturlige tilstand og hvordan krøllene legger og beveger seg.     

Et hår med krøller og tekstur vil se annerledes ut når det er vått, og det varierer hvor mye håret krymper / trekker seg tilbake når det tørker. Det finnes like mange sammensetninger av krølltegninger og teksturer som det finnes krølltopper, og alle trenger spesialtilpassing.    

Håret kan ha ulike typer krølltegning, teksturer, hårtetthet og tykkelse og evalueringen av disse faktorene er viktige for fremgangsmåten når en klipper, og hvilke produkter som anbefales. Med en Dry cut skapes det en tydelig form underveis, og frisøren kan se ann og tilpasse formen mens det klippes. Klippen blir altså 100% skreddersydd for deg, og din hårtekstur.   

   

Hvordan gjøres en Dry cut?    

Behandlingen starter med at håret klippes i tørr tilstand, for å kunne ta hensyn til bevegelsen og spesialtilpasse frisyren til hver enkelt sin naturlige tekstur. Deretter vaskes håret og styles, før klippen perfeksjoneres i tørr tilstand. Frisøren vil også anbefale deg hvilke pleie- og stylingprodukter og stylingteknikker du bør bruke for å oppnå det resultatet du ønsker deg hjemme. Behandlingen tar som regel opp mot 90 minutter.  

  

Hva skal en gjøre i forkant av en Dry cut behandling?  


For at frisøren skal se krølltegningen og teksturen i håret ditt må du følge disse rådene før timen din:  

  • Vask håret samme dag.  
  • La håret tørke naturlig. Håret ditt skal være helt tørt  
  • Ikke bruk mye styling produkter, spesielt ikke oljer og fete produkter.  
  • Ikke ha håret i strikk, ikke bruk klyper eller flett håret o.l


Pris Dry cut

 
Se oversikt over våre priser på lenken nedenfor. Vi har flere ulike nivåer, alt etter frisøren eller lærlingens erfaring.


PRISLISTE

BESTILL TIMEEt krøllete og teksturert hår kan også få et veldig bra resultat om det klippes i våt tilstand. Snakk med din frisør om hva som er det rette for deg.

Hilsen
Adam og Eva


0 Kommentar

Skal du stå brud?

Postet av Adam og Eva den 16. Mar 2021


I Adam og Eva tilbyr vi ulike brudepakker til den store dagen 💘

Les videre for mer info om disse 
Inspirasjon til den store dagen

Det er mange valg som skal tas før et bryllup. Ett tips på veien er kjøpe et av de mange bryllupsmagasinene. Vi oppfordrer også til å starte dialogen tidlig med din frisør. For kanskje du skal spare ut mer lengde? Eller skal du ta steget og klippe den korte klippen du alltid har ønsket deg?

 

Velge rett frisyre

 

En flott frisyre kan være prikken over ien, her har vi laget en sjekkliste som kan hjelpe dere på veien.


1. Finn drømmekjolen

Finn drømmekjolen før du bestemmer deg for hår, sminke, sko og evt. slør. Kjolen setter rammene for hvordan alt spiller sammen. Det vil for eksempel være synd å ha håret utslått om kjolens rygg er dekket av edelstener og de flotteste broderier. Ikke bare vil et langt krøllete hår dekke for detaljene i kjolen, men du vil også kanskje oppleve å bli smålugget hele dagen, når håret hekter seg fast i stener og sømmer. Her anbefaler vi som oftest å sette håret opp. Dette gir kjolen mer rom til å skinne, samt at oppsatt hår fremhever ansiktet ditt. Men ingen regler er uten unntak. Med en åpen rygg står du mer fritt. Her velger majoriteten å ha håret løsere. 2. Prøvetime

På en prøvetime hjelper frisøren deg med å finne den frisyren som fremhever dine trekk, og hva som fungerer for ditt hår. Samtidig gir du frisøren muligheten til å bli kjent med deg og håret ditt. Hos Adam og Eva kommer ingen unna en prøvetime!

Din ansiktsform har stor betydning for hva som er kledelig. Det er igjen viktig å si at denne regelen har flere unntak, så la oss kalle det veiledende idéer. På prøvetimen har man tid til å snakke om dette, og man kan gjøre flere enkle testoppsett.


Noen tanker om frisyre og ansiktsform:

Spisse og markerte trekk: Stramme oppsett vil fremheve de markerte trekkene, unngå særlig stram hestehale. Her kan myke og løsere oppsett, samt utslått hår ha en oppmykende effekt.

 

Runde trekk: Her kan lengde og løse lokker ved ansikt og nakke ha en smalende effekt. Unngå klumpete og runde former på toppen av hodet.

 

Smale trekk: Langt hår virker forlengende. Sett håret opp og skap spennende former i nakken og i front. Dette vil gi volum til ansiktet og vil være mykgjørende.

 

Ovale ansikter: Stor fleksibilitet. Her funger både utslått og oppsatt hår. Men husk, du gifter deg ikke hver dag. Det er lov å pynte seg så mye man bare orker denne dagen. Så hva med å prøve oppsatt hår?

 

Men viktigst av alt. Du må føle deg 100% smashing. Og for deg som er ekstra usikker, det er lov å ha flere prøvetimer!


3. Vær tidlig ute

Ha prøvetimen i god tid før den store dagen, dette er et av våre hotteste tips! Ofte ønsker man å gro ut litt ekstra lengde, endre fargen noe eller til-og-med bestille extensions. Husk, dette kan ta tid. Vi anbefaler ingen å farge håret i siste liten. Kos deg med forberedelsestiden. Strekk den ut!4. Pleie Pleie Pleie

Ta godt vare på håret ditt. Et sunt og velpleiet hår gir glans og smidighet. Samtidig sikrer det et vellykket resultat! Men husk; ikke kur eller vask håret samme dagen du skal gifte deg.
5. SOS mini hårspray og spenner

I alle brudepikers/forloveres vesker er mini hårspray og ekstra spenner et must! Selv den stødigste frisør kan ikke garantere en frizz-free helaften når Makarena spilles for femte gang.
Hva koster det?


Prøvetime/konsultasjon - 880 kr

En time der frisøren kan bli kjent med deg og ditt hår. Og sammen planlegger dere løpet videre. Ved behov gjennomføres et prøveoppsett der teknikker og produkter testes


Brudefrisering - 3 400 kr (1,5-2 t)

I denne pakken får du hårstyling og oppsett av ditt hår. Her inkluderes en hyggelig stund med lette forfriskninger. Alt av produkter og spenner er inkludert. Vi bruker ca. 1,5 til 2 timer på denne behandlingen. 


Brudefrisering med make-up - 4 500 kr (2-2,5 t)

I denne pakken får du i tillegg til brudefrisering som nevnt over også make-up fra en av våre make-up artister.

Adam og Eva tilbyr også hjemmebesøk for styling på den store dagen. Pris fra 4 500kr.

 

Har du et brudefølge som også ønsker styling?

Oppsett eller styling på forlover eller andre deltagere på festen koster

  • Oppsett/Styling 1 100 kr pr/t
  • Makeup 1 200 kr pr/t

 

Snakk med oss om hår til den store dagen. Vi gleder oss til å få tilbringe den med deg!

Kom gjerne innom en av våre salonger, oversikten finner du her!

0 Kommentar

Powered by: Bloc