Hair Turban

Postet av Adam og Eva den 20. Mar 2019

Aquis Hair TurbanAquis Hair Turban


Adam og Eva digger Aquis Hair Turban. Den tar vare på håret ditt og gjør hårtørkingen enklere, raskere og mer skånsom.

Turban håndkle er laget av stoffet Aquitex, som er vevet i kanaler som flytter vannet vekk fra håret ditt raskt og jevnt. Dette betyr ingen friksjon og ingen bruk av varme. For deg som har krøller er dette et etterlengtet produkt.


Aquis Hair Turban finner du hos utvalgte Adam og Eva Salonger:

Oslo: Bogstadveien, Gamlebyen, Grensen, og Teaterplassen

Resten av landet: Bergen og Fredrikstad


Håndkledet koster 399 kr.


Turban håndkle har følgende fordeler:


  • Reduserer tørketid med 50%


  • Reduserer varmeskader på vått hår


  • Håret føles hydrert og mindre sprøtt


  • Hjelper med å redusere frizz, knekte hårstrå og splitte spisser


  • Gjør stylingen raskere og enklere


  • Bidrar til å forlenge hårfagen


  • Håret blir enklere å håndtere


Hvordan bruke Aquis Hair Turban? 
Årets Frisørkonsern 2019

Postet av Adam og Eva den 18. Mar 2019


Adam og Eva vinner av årets frisørkonsernAdam og Eva vinner av årets frisørkonsern


@
 

Lørdag 16. mars inntok tusenvis av frisører Petter Stordalens nye storstue, The Hub, for å få med seg «Hår & Skjønnhet» i regi av NFVB, årets absolutt største begivenhet for frisør- og velværebransjen. Det var fullt hus, med et spennende og tettpakket program gjennom hele dagen. Deretter ble det hele rundet av med den fantastiske PRISFESTEN - ÅRETS FRISØR. 

Adam og Eva var sterkt representert med hele 10 nominasjoner i 5 forskjellige kategorier under prisfesten. Stolte, ydmyke og takknemlige fikk vi ta med oss hele 3 stk hjem!  


Dette sa juryen:

«Årets Frisørkonsern»: Adam og Eva Gruppen AS:

Prisvinneren er dedikert til frisørfaget, og viser dette med stor tydelighet – og stolthet. Konsernet har tatt mange grep for å fornye seg, men selv med en overordnet markedsplan har hver avdeling sin egen identitet og markedstilnærming. Det investeres med og i – glede. Den unike bedriftskulturen vokser videre.


«Årets Herrefrisør»: Eirik Thorsen, Adam og Eva Grensen (Oslo):

Prisvinneren byr på en ung, fresh og sporty street-look med en editorial touch og variert tekstur. Det er naturlig og rent. Stylingen er virkelig god. Flotte arbeider. Vinneren byr på sterke modeller som uttrykker looken på en forbilledlig og god måte.

«Årets Herrefrisør»: Eirik Thorsen,Årets Herrefrisør: Eirik Thorsen

 FOTO: KRISTOFFER MYHRE


Årets Lærling: Silje Markussen, Adam og Eva, avdeling Steen og Strøm (Oslo):

Prisvinneren byr på en smart bruk av tekstur og gateinspirerte, modige uttrykk. Dette er touch av Vivian Westwood, utført med gode, kreative ferdigheter. Lærlingen har en god forståelse for det som skal til for å løfte frem flotte arbeider, og en teknisk ekspertise som viser et spennende faglig utviklingspotensial.

Årets Lærling: Silje MarkussenÅrets Lærling: Silje Markussen

FOTO: OLE MARTIN HALVORSEN


Se alle våre nominasjoner her!3 Nominasjoner til Nordic Hair Awards

Postet av Adam og Eva den 12. Mar 2019


Adam og Eva er nominert i tre kategorier til Nordic Hair Awards!

Den frisøren med flest stemmer vinner i sin kategori. Du kan stemme på våre bidrag ved å klikke på linken VOTE under bildene nedenfor.


Se alle de nominerte her!


Nordic Colour Technician of the Year

Hairdresser: Eirik Thorsen
Salon: Adam og Eva Grensen
Stylist: Martine Andersen-Gott
Makeup Artist: Inger Lise Moa
Model: Guro Eliassen Kverndokk
Photographer: Kristoffer Myhre

VOTE

Nordic Young Talent of the Year

Hairdresser: Rafeha Khalid
Salon: Adam og Eva Strøget
Stylist: Rafeha Khalid
Makeup Artist: Rafeha Khalid
Model: Yngvild Aas
Photographer: Igor Zaitcev

VOTE

Nordic Women’s Hairdresser of the Year

Hairdresser: Eirik Thorsen
Salon: Adam og Eva Grensen
Stylist: Martine Andersen-Gott
Makeup Artist: Inger Lise Moa
Model: Luna Ovedie Frisvold Amundsen
Photographer: Kristoffer Myhre

VOTE

BLOND IS TRENDING

Postet av Adam og Eva den 25. Feb 2019

#BLONDING. LOOK NO FURTHER

Blond er den mest trendy fargen på sosiale medier med over 95 millioner poster på Instagram. Fra ikoner som Marilyn og Farrah til dagens kjendiser som med sine nye blonde nyanser skaper trendene– Beyoncés lysnede krøller til Hailey Baldwin’s nye blonde look, eller Gigi Hadids “bronde” sett under Paris vår/sommer fashion week – blond er en Insta-Star.

Det er hot. Og et fashion must.MORE THAN ANYTHING, BLOND IS A MINDSET.

Globalt representerer det ulike typer, ulike stiler –  alle sterke og unike.

Blond er mangfold og positivitet. Det er kult, energisk og ungdommelig. Det er et valg som tillater deg å være både sterk og svak eller vill og rolig. Blond er selvsikkert, sexy og fri. 


BLONDE IS DARING.


THE BLOND  

CHALLGE

Vi kaller det farge, men egentlig er all farge fjernet fra hårets naturlige pigmenter, eller melanin ( tilsvarende fargepigmentene i huden). Denne prosessen virker ved at oksydering trenger inn gjennom den beskyttende håroverflaten. Akkurat som huden din er hårfibrene sensitive.

Når hårfiberet er skadet blir det svekket, og mister viktig fukt. 


INTEGRITETEN TIL ET BLEKET HÅR BLIR PÅVIRKET og KRAFTIG SVEKKET. 

Pleie for blondt hår omfatter derfor tre viktige faktorer:
ØKT PORØSITET

Så fort det har blitt åpnet, blir hårets skjellag porøst og gjør at håret svekkes. Resultatet er splittede spisser og hår som brekker.


MINDRE VITALITET

Negative påvirkninger etterlater tørt helt ut i spissene og lite glansfullt.


USTABIL FARGE

Skadet hårfiber tillater uønskede undertoner som (kobber, gule nyanser),

og reduserer fargedybde og glans.Kérastase advanced research utfordrer og søker de mest aktive ingrediensene for å møte behovene for blondt hår. Tidligere besto pleie for blondt hår av kun en ting:enten nøytralisere undertoner ELLER pleie for hårfiberet. Hvorfor ikke begge deler?

For første gang kombinerer Kérastase begge nøkkel behovene i BLOND ABSOLU


DEN 1. ULTRAFIOLETTE PLEIE FOR BLEKET HÅR


NYHET HOS ADAM OG EVA

HVA ER FLASS?

Postet av Adam og Eva den 22. Feb 2019

HVORFOR HAR VI DET & HVORDAN BLI KVITT DET?

Det er ingen grunn til å pynte på dette: håndtering av flass er ikke gøy. Flak, en kløende og tørr eller fet hodebunn. Det kan føles veldig ubehagelig, for ikke å nevne kanskje litt flaut. Heldigvis, alt som kreves er den riktige shampoen for å få bukt med flasset. Fortsett å lese for å lære hva flass er, hva forårsaker det og det viktigste, hvordan bli kvitt disse flakene.


HVA ER FLASS?


Vi referer til flass som de fine, hvite flakene som legger seg i hodebunnen; selv om andre symptomer også inkluderer hodebunnskløe, stramhet og til og med rødhet. Årsaken? En bestemt type sopp bor i hodebunnen vår kjent som Malassezia ovalis. Noen mennesker er spesielt sensitive for denne soppen og denne reaksjonen kan føre til både betennelse og en overflødig vekst av hudceller. Disse ekstra hudcellene fester seg sammen og faller av - du kjenner det - som flass. Den uunngåelige kløen som følger med hjelper ikke noe, siden å klø kun medfører mer betennelse og gjør saken verre.


HVORFOR HAR JEG FLASS? 

Dessverre, det finnes ikke noe konkret svar på dette. Soppen er tilstede hos alle, men det er fortsatt ukjent hvorfor noen mennesker er mer sensitive til den enn andre. Det er likevel noen eksterne faktorer som spiller inn. Som for eksempel stress, lite søvn, dårlig mat og forurensning - som alle påvirker sebumets nivå i hodebunnen din. Malassezia sopp lever på olje, så jo mer olje desto mer sopp, som igjen gir mer flass. En fet hodebunn kan også føre til en tilstand kjent som seboreisk dermatitt (seboreisk eksem) som resulterer i gule fete flak, sammen med rødhet og hodebunnskløe. 


HVORDAN BLIR JEG KVITT FLASS?


Flass er lett å behandle med den riktige flass shampoen, nemlig en med pyrithione sink. Detter er antisopp ingredienser som arbeider med å kontrollere mengde sopp i hodebunnen din. Redken Scalp Relief Dandruff Control Shampoo inneholder denne ingrediensen sammen med hydrerende glyserin og beroligende lavendel for hodebunnen din. Et unikt hodebunnssystem som hjelper de viktige ingrediensene å bedre feste seg bedre til hodebunnen og håret. Menn som som sliter med flass vil sette pris på Redken Brews Anti-Dandruff Shampoo. Denne inneholder også den viktige pyrithione sink og hjelper deg å kontrollere flass, kløe, irritasjon og dryss. Omtrent halvparten av alle menn sliter med flass.HVORDAN SKAL JEG BRUKE EN FLASS SHAMPO?


Siden disse sjampoene er litt annerledes enn din normale shampoo skal de også brukes på en annen måte. Hvis du har mild flass eller hvis du bare ønsker å forebygge flass fra å komme tilbake bør du bruke en av disse flass shampoene to ganger i uken. For å behandle mer intens flass kan disse bli brukt daglig over en periode. Uansett, forsikre deg om at du masserer flass shampoen ned i hodebunnen, det er dette området som trenger det. La det virke i fem minutter for å gi pyrithione sinken nok tid til å slå ut den problematiske soppen.


Et hodebunnsproblem krever sin ekspert. Sensitiv hodebunn, hodebunn med flass, håravfall eller fet hodebunn? Kom til oss i Adam og Eva for en fortrolig samtale og finn en riktig løsning for nettopp deg! En oversikt over våre salonger finner du HER!Powered by: Bloc