Prisnivåene hos Adam og Eva

Postet av Adam og Eva den 4. Mai 2018


Adam og Eva opererer med forskjellige nivåer fra
Junior til Senior Art Director.


Her finner du en forklaring på våre nivåer samt priser hos oss.


https://www.adamogeva.no/OnTime/Result

_____________________________________________________________________


Senior Art Director

Våre Senior Art Directors har mange års erfaring som frisør. 
De er viktige rollemodeller og har en stor kundekrets. Disse frisørene har ett høyt faglig nivå og lang ansiennitet i Adam og Eva. Mange av våre Senior Art Directors har undervist internt i Adam og Eva og eksternt for våre samarbeidspartnere.


Klipp kr 1150,-

Styling fra kr 460,-

Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste.

_____________________________________________________________________


Art Director

Våre Art Directors har en stor kundekrets og høy fagkompetanse. 
Mange av våre Art Directors har undervist internt i Adam og Eva og eksternt for våre samarbeidspartnere.


Klipp kr 970,-

Styling fra kr 460,-


Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste.

_____________________________________________________________________

Senior Stylist

Våre Senior Stylister har fullført og bestått Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og har svennebrevet.


Klipp kr 890,-

Styling fra kr 460,-

Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste.

_____________________________________________________________________

Stylist

Våre stylister er lærlinger som har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og er klare for å ta svennebrevet.
Nyansatte frisører begynner også på Stylist nivå hos oss, inntil de har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram.Klipp kr 790,-

Styling fra kr 460,-


Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer -se prisliste.

_____________________________________________________________________

Lærlinger / Junior og Junior Stylist


Adam og Eva sine lærlinger går i gjennom et kvalitetssikringsprogram under læretiden. Dette består av en internopplæringen som er delt inn i to nivåer, og skal gjøre våre lærlinger trygge og effektive i faget. Lærlingene får tett oppfølging av fagligleder og deltar på treningskvelder 4 ganger per måned i regi av Adam og Eva Opplæringskontor.Junior Stylist

Junior Stylist er i siste fase av internopplæringen.
Lærlingen har nå god erfaring på kundebehandling.
Oppfølging er fortsatt viktig.

Kunder bes beregene god tid for behandlinger hos Junior Stylist


Klipp kr 550,-

25% avslag på alle fargebehandlinger


_____________________________________________________________________

Junior


Junior er i førstefase av internopplæringen.
Lærlingen har tett oppfølging under kundebehandlingen.
Junior har fullført Adam og Eva Skolen.

Kunder bes beregene god tid for behandlinger hos Junior


Klipp kr 300,-

50 % avslag på fargebehandlinger


_______________________________________________________________________Bestill time hos en av våre dyktige frisører HER.


Denne oversikten ble publisert 04.05.2018.
Vi tar forbehold om pris eller nivå endring på våre frisører.


ALDRI FARGET HÅRET?

Postet av Adam og Eva den 4. Mai 2018

HAR DU NOEN GANG VURDERT Å PRØVE EN HÅRGLOSS? 

HER ER GRUNNENE TIL AT DENNE HÅRBEHANDLINGEN ER PERFEKT FOR DEG!


Hårfarge

 

Hårfarge behøver ikke å være en livslang forpliktelse. Faktisk, finnes det en enkel måte å flørte med nye hårfarger på uten å love bort integriteten av håret ditt. Hårgloss, som Redkens Shades EQ, er en form for demipermanent hårfarge som kan forbedre hårets naturlige glans samtidig som den korrigerer og revitaliserer tonen i håret ditt. Dette er perfekt for de som er nye i hårfargeverdenen eller som enkelt ønsker å teste ut en ny trend uten forpliktelser. 

Hårgloss gir deg den rikheten, dybden og dimensjonene du aldri visste du savnet i lengdene dine. Hårgloss virker ved å bruke en blanding av direkte og oksiderende fargestoffer for å gi glans, oppfriske og korrigere den eksisterende hårfargen din. Den hjelper deg å forbedre utseende på håret ditt, uten å måtte gjennomføre store fargebehandlinger. Helt enkelt tenker denne hårfargen at den er en conditioner. Hvor bra er ikke det? Tenk på det som din hårfarges nye BFF.


Lurer du på hva mer denne vidunderglossen kan gjøre for håret ditt? Her er 7 grunner til hvorfor du bør prøve en hårgloss:


1. HÅRGLOSS ER HÅRFARGE UTEN FORPLIKTELSE

Siden hårgloss er en demipermanent, vil hårfargen gradvis falme over tid, men det betyr ikke at håret ditt blir etterlatt med synlig ettervekst. Siden Redken Shades EQ er en gloss vil den ikke løfte eller lysne hårfargen din. Den er satt sammen med akkurat mange nok pigmenter til å fornye og bedre den overordnede tonen i hårfargen din uten å tørke ut lengder og spisser. Vi sverger til denne servicen hvis du ønsker å forbedre din naturlige farge eller bare gi nytt liv til ditt tidligere fargede hår. 

Hårfarge


2. OPPFRISKNING AV FARGETONE

Uheldigvis, hårfarge begynner etter en periode å falme. En gloss kan være en perfekt måte å friske opp en kjedelig hårfarge. Med det samme den er påført i håret starter den å tone og korrigere hvilken som helst hårfarge du skulle ha fått siden ditt siste besøk. Nå kan du si hadet til falmede spisser og kjedelig hår. Med Redken Shades EQ gloss kan vi endre hårfargen din på bare 20 minutter. 


3. HÅRGLOSS KAN ELIMINERE KOBBERFARGE

Kobbertoner skjer de beste av oss. Som enhver blond kan fortelle deg – gule striper og oransje fargetoner kan være et mareritt å korrigere. Ved å bestille en hårgloss service kan vi gjøre fargekorrigeringer for problematiske toner ved å gi de et mer naturlig resultat og utseende. 


4. HÅRGLOSS FORBEDRER GLANSEN 

Hårgloss er som et Instagram filter. Den gir ekstra liv og glans til håret ditt uansett hva glansgraden er fra før. Siden Redken Shades EQ formelen er laget uten ammoniakk kan vi farge håret ditt uten å bekymre oss for at håret ditt skal miste sitt naturlige skinn. En av hovedfordelene med en gloss er at den lukker skjellaget på håret og skaper en jevn overflate som lyset kan reflekteres på. Kort sagt, den setter en spotlight på lengdene dine og rammer inn livligheten i håret ditt. 

Hårfarge


5. GIR VOLUM OG KONTROLL

Som med enhver fargeservice – fester hårgloss en liten mengde hårfarge på innsiden av skjellaget. Etter en hårgloss service vil du oppleve at lengdene dine fremstår fyldigere grunnet  dimensjonene din nye farge gir samt at håret er enklere å style grunnet pleien fargeservicen gir.


6. RASK BEHANDLING

Hvis du er ute etter en rask fargebehandling er hårgloss definitivt servicen for deg. I løpet av 20 minutter kan håret ditt gå fra kjedelig og normalt til dristig og vakkert. Dette er en rask og enkel service som hjelper deg å heve inntrykket av håret ditt på meget kort tid. 

Blond hårfarge


7. SUBTIL FARGEENDRING

Med hårgloss kan fargeforvandlingen din se meget naturlig og subtil ut. For eksempel, noen ganger når håret er bleket kan det se gult ut som et resultat av hårets naturlige undertoner. Ved å tilføre gloss kan vi tone ned gulheten og tilføre en ny nyanse. Håret vil fortsatt være blondt, men glossen vil hjelpe oss å gjøre fargen enten mer gylden eller ask – eller hvilken annen variant vi sammen velger! Tenk på hårgloss som den perfekte «final touch» til hårfargeservicen din.

Lurer du på hva mer hårgloss kan gjøre for deg?

BESTILL EN TIME I EN AV VÅRE SALONGER FOR Å FINNE UT OM REDKEN SHADES EQ GLOSS ER DET RIKTIGE FOR DEG.

GARANTERT: DET ER DET!


/ Adam og Eva


FINN DIN SALONG HERHÅRFARGEN DU MÅ PRØVE DENNE VÅREN

Postet av Adam og Eva den 19. Apr 2018

GI HÅRFARGEN DIN EN BOOST DENNE VÅREN VED Å PRØVE UT EN AV VÅRENS HOTTESTE FARGETRENDER.


«Hårtrender kommer og går, men “ombre” hårfarge er her for å bli. Ideen bak trenden er enkel: håret er mørkere ved røttene og blir lysere mot spissene – og omvendt. Det er en hårfargeteknikk som har blitt verdenskjent i hårverdenen og det er tydelig hvorfor. Ombre er ikke bare enkel å få til, men fargemulighetene er også uendelige. 

Ønsker du en lysere utgave av det mørke håret ditt denne våren? Spør oss i Adam og Eva om å lage en gradert farge ved å beholde toppseksjonen av håret ditt mørkt og tilføre «rose gold» hårfarge fra Redken mot spissene. For en fantastisk måte å ta imot våren på!
/ Adam og Eva10 TING DU MÅ VITE FØR DU LYSNER ELLER BLEKER HÅRET DITT

Postet av Adam og Eva den 4. Apr 2018

SÅ, DU VIL BLI BLOND? 10 TING DU MÅ VITE FØR DU LYSNER ELLER BLEKER HÅRET DITT

IKKE GÅ BLOND ALENE! 


Blondt hår – helt umulig? 

Å få den riktige blonde fargen kan være en utfordring og det krever litt tålmodighet, i alle fall å forbli blond og for at det skal se fantastisk ut. Så, hvis du vurderer å bli blond for første gang eller ganske enkelt ønsker å endre ditt blonde uttrykk – her er 10 ting du må vite før du lysner eller bleker håret ditt:

1. DIN NATURLIGE HÅRFARGE ER AVGJØRENDE

Hvis hårfargen din er naturlig veldig mørk vil vi i Adam og Eva foreslå en hårfargeplan til reisen din. Våre fargeeksperter tar da hele hårets tilstand i betraktning – også hårets villighet til å bli lysnet. Å gå fra et mørkt utgangspunkt til en klar blond farge kan være mulig på en og samme dag, men det er ikke sikkert at det er den beste avgjørelsen for hårets helse. 


2. HÅRET DITT VIL HA BEHOV FOR «TENDER LOVING CARE» 

Overdreven bleking kan lett føre til dårligere hårkvalitet. Ser du etter en mer varig løsning for håret ditt? Da bør du gi håret ditt en behandling med en hårmaske som gjenoppretter balansen. Spør oss i Adam og Eva om å bruke en Redken Ph-bonder service på ditt neste besøk. Dette hendige tilsetningsstoffet virker som en del av et system hvor hensikten er å beskytte integriteten til hårbindingene dine og hjelper håret ditt å forbli sterkt og mer elastisk for skade under en teknisk behandling. Du fortsetter å ta vare på håret ditt lenge etter salongbesøket ved å bruke Ph-Bonder Post-Service Perfector. Hjemmeproduktet hjelper deg både å forlenge og forsterke hårbindingene og holde de sterke mellom salongbesøkene dine. 

3. DU HAR ULIKE VALGMULIGHETER 

Å opprettholde den blonde utgaven vil kreve litt kvalitetstid med frisøren din. Hvis du er ute etter en mindre forpliktelse på den blonde skalaen bør du spørre oss om «balayage». I denne teknikken bruker vi mørkere farger i bunnen, mens vi beholder spissene klare og lyse. Dette er perfekt for deg som ikke ønsker å tenke på behandling av ettervekst! Samtidig beholder du lengdene vakkert lyse. 


4. DET KAN VÆRE LURT Å ENDRE HÅRPLEIERUTINENE DINE 

Blonde jenter med hårfarge vet at ikke hvilken som helst shampo bare virker. Har håret ditt blitt blondt vil du trenge de riktige produktene for å unngå kjedelige og kobberfargede spisser. Vi hjelper deg gjerne med å finne de riktige Redken Blond Idol produktene slik at du beholder håret blankt og levende for en perfekt blond look.  

5. UNNGÅ TRANGEN TIL DIY 

Mens DIY er topp for listig hjemmedekor er det ikke like bra for en lysningsprosess av håret ditt. Det kan kanskje virke som en god ide på et tidspunkt, men det er ingen som ønsker å ende opp med kobberfargede lokker eller misfarget highlights. Vårt beste tips er å overlate hårfarging til profesjonelle krefter og stole på de tar håret ditt til nye, blonde høyder uten risikoen for DIY uhell.6. TERMONOLOGIEN «BLOND» ER IKKE UNIVERSAL 

Når du ønsker å bli blond er det alltid lurt å ta med seg et bilde av det ønskede sluttresultatet. Mens «blond» for deg er den isfargede hvite stranden for et platina blondt hår, kan det for frisøren din menes en gylden blond hårfarge med en dypere tone. Bilder kan hjelpe dere med «å være på samme side» av fargeskalaen og sikre deg et flott sluttresultat du er fornøyd med. 7. HUDFARGEN DIN BØR REFLEKTERE HÅRFARGEN

Hvis du er usikker på hvilke nyanse av blond du skal velge bør du forsøke å ta hensyn til hudtonen din. Vanligvis, mennesker med en blekere eller kjøligere hudtone ser helt fantastiske ut med askeskimrende nyanser, mens de med varme hudtoner skinner med mer gylne fargetoner. Vi hjelper deg så gjerne med å gjøre det riktige valget.


8. DU BØR VURDERE Å ENDRE MAKE-UP

For noen er det å bli blond også en endring i valg av make-up.

Hvis du lurer på hvilke farger som fungerer best til din nye hårfarge har vi spennende tips å gi deg. Hårfarge og make-up går hånd i hånd for en perfekt look. 

9. HÅRTEKSTUREN DIN KAN ENDRE SEG 

Over tid kan bleking føre til at den naturlige hårteksturen din endres. 

De med krøller kan merke at hårspissene blir rettere og at lengdene blir tørrere. I motsatt tilfelle kan de med naturlig, rett hår oppleve mer volum da hårets skjellag (ytre lag) har blitt endret.


10. VÆR ÆRLIG MED FRISØREN DIN 

Det kan være vanskelig å innrømme, men frisøren din trenger å vite om du har brukt hjemmefarge før frisørbesøket ditt. Ved å forså hvor mye håret ditt har blitt farget tidligere kan vi justere hårfargeformlene for deg slik at du får det perfekte resultatet. 


LURER DU FORTSATT PÅ OM DU SKAL GÅ BLOND? 

TA KONTAKT MED OSS DA VEL VI HJELPER DEG SÅ GJERNE PÅ VEIEN. 

Se en oversikt over våre salonger her!

/ Adam og EvaNye produkter til herre

Postet av Adam og Eva den 3. Apr 2018

Redken sine nye produkter til herre: shampo, conditioners, styling og groomingprodukter er her - og bedre enn noensinne! 

Mulighetene innenfor hårstyling, hårklipp og hårfarge for menn har eksplodert de siste årene og den nye Redken Brews kolleksjonen er et direkte resultat av dette. Velg fra neste generasjons essensielle herreprodukter for å lage resultater som «pompadour» og «hard part comb over» eller gi tekstur til et langt hår. 


GUTTAS HÅRKLIPP FOR KORT, MEDIUM OG LANGT HÅR

Lyst på en ny hårklipp? Adam og Eva og Redken Brews hjelper deg. Den beste herreklippen tilpasset ansiktsform, hårtype og livsstil! Finn din fade, crop, medium, korte eller lange hårklipp og spør din Adam og Eva frisør om å gjenskape klippen for deg. Velg det klassiske som «hard part comb over» eller en kort «crop» eller favoritter som en «pompadour» eller en «bun». Uansett om du har krøllete hår, rett hår, fint eller tykt hår – sjekk ut de mest populære herreklippene og lær hvordan du spør frisøren din om denne. Hos Adam og Eva hjelper vi deg å finne den klippen som komplementerer looken din! 

QUIFF HÅRSTIL MED EN SKIN FADE HÅRKLIPP

FOR MENN MED KORT HÅR


Quiff hårstilenen for menn er virkelig et moment i disse dager og kan lages på både krøllete og glatt hår. Spør oss i Adam og Eva om å lage en «skin fade» og følg deretter denne step-by step oversikten for å lage «Quiff» stilen:

PREP:

Vask håret med Redken Brews 3-in-1 shampoo.


STYLE: 

Emulger Stand Tough Extreme Gel For Men i hendene og dra den gjennom håret. For krøllete hår, klem produktet inn i håret ved å bruke fingre og håndflaten. KORT STRUKTURERT HÅRSTIL MED SOFT FADE HÅRKLIPP

FOR MENN MED KORT HÅRSpør oss i Adam og Eva om å lage en kort, strukturert hårklipp med en «soft fade». Deretter følger du denne enkle oppskriften for å lage looken hjemme med Redken Brews.

PREP:

Vask håret med Redken Brews Daily Shampoo.STYLE:

 1. Føn-tørk frontseksjonen av håret oppover.
 2. Påfør Redken Brews Maneuver Cream Pomade med fingrene til toppseksjonen for å separere.
 3. Glatt ned sidene med overflødig produkt. 


MAN BUN MED TEKSTURERTE DELER

FOR MENN MED MEDIUM TIL LANGT HÅR


Få den perfekte «man bun» og ta denne hårstilen til neste nivå ved å bruke de riktige produktene som gir tekstur. 

PREP:

 1. Vask håret med Redken Brews Extra Clean Shampoo.


STYLE:

 1. Påfør Redken Brews Wax Pomade i hendene og dra fingerene gjennom håret hvor du samler det ved midtre del av bakhodet. 
 2. Vri håret i en topp («bun») og knyt den.
 3. Vri restene av produktet inn i alle løse hår. BUZZ CUT UTEN FADE  

FOR MENN MED KORT HÅR

Liker du denne looken? Spør oss i Adam og Eva om en «tett fade herreklipp». Vi kan skreddersy denne looken for deg slik at den ikke blir for kort («Buzz Cut»).

PREP:

 1. 1. Vask håret med Redken Brews Mint Clean Shampoo.


STYLE:

 1. Påfør Redken Brews Maneuver Cream Pomade i håndflatene.
 2. Forsiktig klapp håret med håndflatene og vri for definisjon.
 3. BONUS: Hvis du har skjegg som avbildet her. Gni et par dråper av Redken Brews Beard Oil mellom fingerne og kam det gjennom skjegget for ekstra fuktighet og pleie.

HARD PART COMB OVER MED TETT FADE 

FOR MENN MED KORT HÅR


Liker du denne looken skal du spørre oss i Adam og Eva om en tett fade herreklipp. Vil du ha eksakt samme klipp som avbildet skal du spørre etter en «Hard Part Comb Over» herreklipp. Og husk: vi kan tilpasse looken slik at den ikke blir for kort.

PREP:

 1. Vask håret med Redken Brews Extra Clean Shampoo For Men.


STYLE:

 1. Kam håret bakover.
 2. Bruk hendene til å la Wax Pomade For Men gli gjennom håndkletørt hår.
 3. Avslutt med Hairspray for Men for ekstra hold.
FRENCH CROP STIL MED EN TETT TAPER FADE HÅRKLIPP

FOR MENN MED KORT TIL MEDIUM HÅR


«French crop» hårstilen gjør virkelig inntrykk, men er enklere å lage enn den ser ut til. Spør oss om å lage en tett «taper fade» hårklipp og følg trinnene under for hvordan du lager looken. 

PREP:

1. Vask håret med Redken Brews 3-in-1 Shampoo, Conditioner and Body Wash.


STYLE:

1. Føhn håret fremover mot ansiktet.

2. Påfør Redken Brews Clay Pomade for Men med begge hender og bruk fingerene til å kamme håret fremover mot ansiktet og på denne måten fordele produktet i håret. 
LANGT HÅR MED OPPKLIPPET FRISYRE 

FOR MENN MED LANGT HÅR

Den beste hårstilen for menn med langt hår starter med tekstur i hårklippen. Spør oss om å lage en «oppklippet» hårklipp og deretter er det bare å følge trinnene under:


PREP:

1. Vask håret med Redken Brews Extra Clean Shampoo for Men.


STYLE:

1. Lag en ujevn skill.

2. Påfør Maneuver Cream Pomade i hendene og arbeid gjennom håret ved å bruke tvistende bevegelser med fingerene for å skape tekstur.
Vi ønsker alle gutta lykke til med håret

/ Adam og Eva