Adam og Eva

Adam og Eva

Hovedkontoret

Kategori

Hårtips til gutta

Postet av Adam og Eva den 7. Nov 2017

Vi møtte Eirik Thorsen backstage på fotoshoot for Adam og Eva sin bilde serie som har fokus på gutta. Vi spurte om Eirik kunne snakke litt om herretrender og hva som har blitt tenkt på de ulike modellene i bildeserien.
Uansett hva som er i trendbildet det viktigste for oss å bli kjent med personen som skal bære frisyrene vi kreerer, og at det skal føles ekte og naturlig for hver enkelt. Derfor hadde vi samtaler med hver av gutta her på fototshooten for å finne ut av hvordan de selv synes at håret funker best og hvordan de styler det. Hver frisyre ble deretter tilpasset hver enkeltes behov og preferanse, i samarbeid med oss i Adam og Eva som fagpersoner.

 

Adam og Eva står for en klassisk, kreativ, kul og kvalitetsbevisst tilnærming på hår


 Peder liker å ha lengde på håret, og det ble derfor ikke klippet mye. Vi fjernet litt tyngde i overhåret for at hans naturlige fall skal få komme til sin rett. Skal en ha langt hår bør en ta vare på det og i Peders tilfelle anbefaler vi Redken Beach Envy, shampoo og conditioner som gir volume og fremhever den naturlige bevegelsen i håret. Som styling produkt kan Peder spraye i litt Techni Art Beach Waves fra Loreal Professionnel, som er en saltvannspray som vil være med å fremheve og definere teksturen han allerede har, samtidig gir saltvann litt hold i håret. 

 


Arthur pleier å variere hvordan han styler håret. Noen ganger liker han å kunne dra håret bort fra ansiktet , mens andre dager bruker han det frem som en pannelugg. Vi valgte å klippe han kort i nakken og på sidene, mens vi beholdt mer lengde på toppen og fokuserte på å tynne det ut for å gi det tekstur og bevegelse. Dette er en klassisk herreklipp som gir valgmulighet når det kommer til styling. Håret til Arthur har godt av litt fuktighet så vi anbefaler han å bruke Hydrate fra Pureolgy, en shampoo som mykgjør håret og gjør det medgjørlig. Når det kommer til styling produkt kan Artur bruke Matrix Style Link Over Achiver, som er en kombinasjon av voks past og krem. Denne kombinasjonen gjør at produktet sprer seg lett som en krem, fungerer som en paste og holder som en voks.

  

 

Fredrik har et typisk fint nordisk hår, og kler veldig godt å ha det kort. Vi valgte å gå skikkelig kort og brukte skinfade teknikk på sidene og bak. Toppen er klippet så kort en knapt får det mellom fingrene, og her valgte vi også å  klippe luggen kort og market. Dette for å få et tøffere og noe mer særegent utrykk på den korte sveisen. Fredrik er blond i utgangspunktet, men vi ville dra dette litt lengre og vi bleke det helt lyst. Når håret har godt igjennom en kjemisk prosess er det viktig å ta være på det for å opprettholde kvaliteten og den gode følelsen på håret. Vi anbefaler Fredrik å bruke Resistanse Bain Force Architect og Resistance Ciment Anti-Usure fra Kerastaste som er gjenoppbyggende shampoo og conditioner. Når det kommer til styling er dette ikke mye som trengs. Men vi ønsket og tilføre noe mer tekstur til håret. Her anbefaler vi å bruke en liten mengde Clay definer fra Shu Uemura som er en paste som gir godt hold selv på kort hår og har en matt finish.

SLING + ADAM OG EVA

Postet av Adam og Eva den 29. Sep 2017


SLING og Adam og Eva ønsker velkommen til salgsutstilling

i våre lokaler på Aker BryggeWho?

SLING 

Artist @sling.one

City of residence, OSLO, NORExhibition
Sling + Adam og Eva
Sales Exhibition

CURATOR / AGENT: SLING

Beddingen 16, Aker Brygge
0250 Oslo
Norway
MAP

When?

THURSDAY
12th Oct 2017
18:30 - 20:00

FRIDAY
13th Oct 2017
09:00-17:00

SATURDAY
14th Oct 2017
09:00-15:00


Sling

"I think graffiti is human communication in its purest form, a culture made by kids, for kids, and an important moment in time because it disappears."

Coming from Oslo, Sling is one of few women that use spraypaint as a medium when creating large scale murals, initiating the feminin movement in Norwegian Streetart.

Since she started in 2015, her style has developed into abstract, two dimensional, floral hybrid with a strong reference to the tradition of rosemaling with its distinctive use of C and S strokes.
Sling are known for her bright, lush colors with a passion for neon and clean lines.

"We may not listen to the streets, but we do react and that is beautiful."


Harlem Alexander på Paris Fashion Week

Postet av Adam og Eva den 27. Sep 2017

Det er høst og moteukene blir avholdt på rekke og rad.

Denne runden er det klart for Paris Fashion Week og vår frisør Harlem er på plass backstage med føner og rettetang. Det er ikke første gang haldenseren reiser på oppdrag sammen med de største merkevarene innen mote. I 2013 startet eventyret da han for første gang fikk assistere Anthony Turner på Kenzo og Chloé. 


Under gårsdagens vising på PFW som ble gjennomført ved foten av Eiffeltårnet, fikk Harlem stylet håret til supermodell Kaia Gerber (16) til Saint Laurent-visningen, og lærte henne norske gloser samtidig.


Les mer om Harlems møte med modellen på min mote her!

Bilde fra Min Mote


Harlem har jobbet seg opp i norsk og internasjonal mote. I Norge stylet han hår til flere av visningene under høstens Oslo Runway (den norske utgaven av Fashion Week). Her gjorde han hår for blant annet Tom Wood, FWSS og Iben

Se flere bilder fra backstage Oslo Runway her!Foto Yoo Sun


Se mer fra Paris Fashion Week på vår Instagram der Harlem har takeover.

@adamogeva

@harlemalexander

Oslo Runway SS18

Postet av Adam og Eva den 24. Aug 2017

Adam og Eva har siden Oslo Runway så dagens lys hatt ansvar for alt av hår og styling. Vi er stolte og ydmyke for den store tilliten og det fantastiske samarbeidet!

Våre dyktige hårstylister har jobbet i en prosess sammen med designere for å finne unike utrykk "looks", som gir en helhet til kolleksjonen de skal vise. 

Om du ikke fikk deltatt under årets moteuke kan du få et innblikk fra backstage og utvalgte visninger her.


biTimo - hårstylist Eirik ThorsenMoods of Norway - hårstylist Inger Lise MoaLine of Oslo - hårstylist Eirik Thorsen


Tom Wood - hårstylister Harlem Alexander og Inger Lise Moa


Foto: Yoo SunStolt partner av Oslo Runway

Postet av Adam og Eva den 21. Aug 2017


Adam og Eva er stolt partner av Oslo Runway  

og har vært med siden visnings arenaen for norsk mote startet. 

 Bli med oss backstage på Instagram @adamogeva

Vi gleder oss til å ta fatt på høstens store begivenhet innen mote. 

Les mer om ORW, visningene og designerne her!Powered by: Bloc