VISSTE DU AT VI HAR EN EGEN FRISØRSKOLE?

Postet av Adam og Eva den 23. Nov 2022

Adam og Eva Skole og Akademi er Norges eldste private frisørskole og startet opp allerede i 1986. Den har vunnet flere internasjonale priser for beste private frisørskole og akademi, og mange av dagens elitefrisører har sitt utspring fraskolen. I over 35 år har den markert seg som den grundigste og mest oppdaterte innenfor frisørutdanning.

(Foto: Morten Skalstad)

Hvordan startet det hele? Gründerne av Adam og Eva, Øistein Bjørndal og Per Kristian Idebøen, så at frisørfaget trengte en fornyelse, spesielt med tanke på opplæringen av kommende frisørene. Derfor tok de saken i egen hender og startet Adam og Eva Skolen. De første lokalene lå i Strøgetpassasjen i Oslo sentrum, og i 2009 flyttet de til store flotte lokaler på Grønland.


Adam og Eva skolen tilbyr en spennende utdannelse som gir deg en trygg jobb i fremtiden, hvor du er i jobb allerede etter 6 måneder. Det er rullerende opptak med studiestart to ganger i året: Januar og august. Søknadskjema finner du her. 

(Foto: Morten Skalstad)

Adam og Eva Akademiet er en avdeling under skolen som tilbyr kurs og videreutvikling for både interne og eksterne frisører. Akademiet representerer også Adam og Eva sine hårstylister og makeup-artister. Disse jobber ute på hårshow, designervisninger og fotoopptak i motebransjen.


(Matrix visning Købenahavn. Foto: Maya Stark)

(Fra French Brand Nordic Event, Stockholm 2022)

(Fra French Brand Nordic Event, Stockholm 2022)

Januar 2020 åpner vi opp for eksterne bedrifter til å bli en del av vårt opplæringskontorHensikten vår er å kunne sikre at våre elever fra Adam og Eva skolen får en trygg vei mot svenneprøven, da gjennom et samarbeid med seriøse bedrifter. Om du allerede er frisør eller lærling, kan vårt akademi og opplæringskontor tilby deg videreutviklende kurs med bransjens beste konsulenter og oppfølging. For mer info se her.


Adam og Eva er anerkjent både nasjonalt og internasjonalt for sin banebrytende posisjon i faget og motebildet i nærmere 50 år. Mange norske og internasjonale frisører har jobbet eller jobber i Adam og Eva – systemet. Dette har ført til at salongeiere over hele landet velger å rekruttere studenter fra vår skole.

Hvis du ønsker å lese mer om skolen vår så kan du gjøre det her!
VIL DU BLI VÅR NYE KOLLEGA?

Postet av Adam og Eva den 16. Nov 2022

Hos Adam og Eva får du karrieremuligheter og videreutvikling på en trygg arbeidsplass. Vi ser etter deg som vil være del av et inkluderende, kreativt og mangfoldig felleskap. Vårt mål er at du får motivasjon og kunnskap til å vokse i takt med din egen visjon.

Neste år fyller Adam og Eva 50 år! Vi er Norges eldste og mest solide frisørgruppe. Siden Øistein Bjørndal grunnla Adam og Eva i 1973 med rocka frisyrer inspirert av legenden Vidal Sassoon og Rolling Stones på høyttaleren, har vi vært en spydspiss i bransjen på det kreative og faglige. 


«Hos oss er det gøy på jobb! Du kan være deg selv og følge dine ambisjoner. Sammen jobber vi for trivsel og kompetanse. Du blir den beste versjonen av deg selv i en stor og kreativ familie som vil se deg lykkes.» - Kristin Sandum Berre, Daglig lederVi har vunnet mange nasjonale- og internasjonale priser gjennom årene og har et sterkt kreativt team som jobber med motevisninger for norske designere og fotoopptak for magasiner som Vogue, Elle, Costume, KK og artister som Kanye West, Miley Cyrus, Karpe Diem og Astrid S. Vårt kreative team har også lang erfaring med produksjon av hårshow for store aktører som L'oréal, Shu Uemura og Redken, både i inn- og utland.


(Oslo Runway 2022, designer ESP. Foto: Natalie Inkinen)

(Oslo Runway, Fam Irvoll 2022) 

(David Andersen 2022. Foto: Sølve Sundsbø)

I vakre og moderne salonger er fokuset på våre ansatte og kunders velvære. Vår styrke er evnen til å endre oss med trendene og utfordre oss selv på det faglige. Utdanning og utvikling av fagsterke frisører er nøkkelen for å holde et høyt kvalitetsnivå. 


(Foto: Pernille Haukvik)

Karrieremulighetene hos oss er mange. Adam og Eva Gruppen AS består av 25 Adam og Eva frisørsalonger rundt i Norge, Adam og Eva Skole og Akademi, samt salongene Spaghetti Frisør, Kutt og Nalu Nalu som alle befinner seg i Oslo og Viken.

Hos oss får du mulighetene til å videreutvikle deg innen spisskompetanser, jobbe i det kreative teamet for moteshow og moteproduksjoner og ikke minst muligheten til å jobbe et felleskap med engasjerte og kreative mennesker hvor vi spiller hverandre gode.


(French Brand Nordic Event 2022, Stockholm. Foto: Inger Lise Moa)

Vi bistår deg med videre kompetanseutvikling som passer dine ambisjoner. Har du store visjoner og ambisjoner kan du nå langt hos oss. Vi har klart det mange frisørkjeder ikke klarer: Hos oss er det enkelt å være hele karrieren. Du blir en del av Adam og Eva familien!

(Foto: Eirik Thorsen)


Vi tilbyr gode lønnsvilkår, provisjonsløsninger og forsikringsavtaler. Vi gir deg også lønn på røde dager du skulle vært på jobb. I tillegg har du tilgang på et støtteapperat som hjelper salongene og frisørene med drift, HR, markedsføring, økonomi og coaching. 

Hvis du ønsker å se våre ledige stillinger eller sende en åpen søknad, så kan du trykke deg videre til vår karriereside her!

Velkommen til oss!ÅRETS INTERNE HAPPENING

Postet av Adam og Eva den 6. Okt 2022

ADAM OG EVA ÅRSFEST 2022


Hvert år feirer vi hverandre og året som har vært med en stor fest, de vi har nytt tema hvert år! I år feiret vi kjærlighet, musikk og LOVE med temaet festival. Her kan du se bildedryss fra vår fantastiske og fargerike gjeng! 


(Foto: Haakon Hoseth)

ADAM OG EVA SAMARBEIDER MED UNGE KUNSTNERE

Postet av Adam og Eva den 26. Sep 2022Adam og Eva elsker alt som spirer og gror av kreativitet – det har vi gjort siden 1973.

Derfor er vi veldig stolte av samarbeidet vårt med kunstnerplattformen COLLECTIVE OSLO. Da vi 22. september hadde åpningsfest for vår ikoniske salong Adam og Eva Paleet, innviet vi de historiske lokalene med kunstutstillingen UNWRAPPED. Disse lokalene huset tidligere kunstnerrestauranten Blom, så dette var perfekte atmosfærer for kunstnerisk utfoldelse. Hvis du vil oppleve dette lokalet selv, kan du booke en time på Adam og Eva Paleet her.

Utstillingen hadde fokus på unge, spirende kunstnere fra Oslo, og ble kuratert av Malin Molden / Flesh. Kunstnerne var:

Coline Cherry
Daniel Steien
Gjermund Eskedal
Henrik Mortensen
Sosialantenne
Kristofer Mattson
Leon Lindgren


Les mer om utstillingen og kunstnerene her på SCANDINAVIAN MIND.

Her er bildedryss fra festens kunstnere og gjester:Fotograf: Tonje Gulbæk

Vinner av Årets Kreative Team og Årets Frisør Region 2

Postet av Adam og Eva den 22. Mar 2022

Adam og Eva ble i helgen stolt vinner av 2 priser under frisørenes Oscar - Prisfesten Årets Frisør. Nerverene var i høyspenn og med hele 95 kollegaer i salen vant vi også festen!Prisene deles ut av Norske Frisør og velvære bedrifter som en en del av NHO felleskapet. Bidragene sendes inn av frisører over hele landet og bedømmes av en international sammensatt komite. Adam og Eva har lang tradisjon med å delta og er i dag Norges mestvinnende frisørgruppe. Vi er utrolig stolte av våre vinnere og gratulerer alle de medvirkene med fantastisk arbeid og velfortjente priser!


ÅRETS KREATIVE TEAM 

Adam og Eva Skole og Akademi ved: 

Eirik Thorsen, Inger-lise Moa, Natalie Inkinen, Natalie Backford, Hege Stenseth, Anne-Lise Dale, Daniel Steien, Maya k. Stark, Stian L. Hernes og Tonje Dahlen


ÅRETS FRISØR REGION 2 (VESTLAND - ROGALAND)

Karoline Malene Fotland - Adam og Eva Lagunen - Bergen