VÅRE VINNERE AV ÅRETS FRISØR 2023

Postet av Adam og Eva den 2. Mai 2023

ÅRETS FRISØR 2023

Årets Frisør-prisutdeling er en av de mest prestisjefylte begivenhetene i den norske frisørbransjen. Hvert år samler prisutdelingen noen av de mest talentfulle frisørene fra hele landet for å feire deres arbeid og utmerkelser.

I årets prisutdeling var det mange utrolig talentfulle frisører som ble anerkjent for sitt arbeid. Vi var stolte over å ha hele 13 nominasjoner i 6 kategorier, og 4 vinnere. Her kan du se vinnerene og deres bidrag:

Alma Fasting Lyhus fra Adam og Eva Trondheim vant prisen for Årets Lærling. Dette er en utrolig prestasjon, og viser at Alma har et talent og en lidenskap for frisøryrket som er verdt å anerkjenne.
Foto: Sander Dybvik

Vår multikunstner fra Adam og Eva Grensen Daniel Steien vant prisen for Årets Frisør Herrekolleksjon. Her ser du hans bidrag:

Foto: Morten Skalstad

Adam og Eva Grensen/Grunerløkka vant den gjeve prisen for Årets Kreative Team. Dette er en lagpris som anerkjenner kreativiteten og samarbeidet som finner sted innad i et frisørteam. Her ser du deres bidrag:


Foto: Ignat Wig

Og sist, men ikke minst vant Adam og Eva Gruppes AS prisen for Årets frisørkonsern. Dette er en prestisjefylt pris som anerkjenner konsernets suksess og lederskap innenfor frisørbransjen, og det er en pris vi er utrolig stolte og ydmyke over å motta. 


Vi gratulerer alle vinnerne i alle kategorier, og gleder oss til neste prisfest!
LANSERING AV VÅR EGEN HÅRPLEIESERIE

Postet av Adam og Eva den 24. Apr 2023

ADAM OG EVA PÅ FLASKE

Siden Adam og Eva ble etablert i 1973 har en egen produktlinge stått høyt på vår ønskeliste. I år feirer vi 50 år, og slår på stortromma med å lansere vår helt egenutviklede hårpleieserie. I helgen hadde vi lanseringsevent av våre produkter på Adam og Eva Paleet. Eventet ble arrangert i samarbeid med motemagasinet Costume, og var en stor suksess med over 230 gjester, petit fours, fruktige drinker, goodibags og trendforedrag.


Fra og med 24.04 kan du kjøpe Adam og Eva på flaske i alle våre salonger i Norge. Utviklingen av produktene har vart i 3 år, og vi har involvert våre egen ansatte hele i prosessen. Vi har dyktige frisører over hele Norge, som har en utrolig kunnskap om hår. Med denne ekspertisen, og fabrikkens spisskompetanse på ingredienser, har vi skapt en produktlinje som både har avansert teknologi og brukervennlighet for våre kunder.

Du kan lese mer om produktene og alle linjene her!Foto: Tonje Gulbæk / Malin Molden / CollectiveVIL DU BLI VÅR NYE KOLLEGA?

Postet av Adam og Eva den 16. Nov 2022

Hos Adam og Eva får du karrieremuligheter og videreutvikling på en trygg arbeidsplass. Vi ser etter deg som vil være del av et inkluderende, kreativt og mangfoldig felleskap. Vårt mål er at du får motivasjon og kunnskap til å vokse i takt med din egen visjon.

Neste år fyller Adam og Eva 50 år! Vi er Norges eldste og mest solide frisørgruppe. Siden Øistein Bjørndal grunnla Adam og Eva i 1973 med rocka frisyrer inspirert av legenden Vidal Sassoon og Rolling Stones på høyttaleren, har vi vært en spydspiss i bransjen på det kreative og faglige. 


«Hos oss er det gøy på jobb! Du kan være deg selv og følge dine ambisjoner. Sammen jobber vi for trivsel og kompetanse. Du blir den beste versjonen av deg selv i en stor og kreativ familie som vil se deg lykkes.» - Kristin Sandum Berre, Daglig lederVi har vunnet mange nasjonale- og internasjonale priser gjennom årene og har et sterkt kreativt team som jobber med motevisninger for norske designere og fotoopptak for magasiner som Vogue, Elle, Costume, KK og artister som Kanye West, Miley Cyrus, Karpe Diem og Astrid S. Vårt kreative team har også lang erfaring med produksjon av hårshow for store aktører som L'oréal, Shu Uemura og Redken, både i inn- og utland.


(Oslo Runway 2022, designer ESP. Foto: Natalie Inkinen)

(Oslo Runway, Fam Irvoll 2022) 

(David Andersen 2022. Foto: Sølve Sundsbø)

I vakre og moderne salonger er fokuset på våre ansatte og kunders velvære. Vår styrke er evnen til å endre oss med trendene og utfordre oss selv på det faglige. Utdanning og utvikling av fagsterke frisører er nøkkelen for å holde et høyt kvalitetsnivå. 


(Foto: Pernille Haukvik)

Karrieremulighetene hos oss er mange. Adam og Eva Gruppen AS består av 25 Adam og Eva frisørsalonger rundt i Norge, Adam og Eva Skole og Akademi, samt salongene Spaghetti Frisør, Kutt og Nalu Nalu som alle befinner seg i Oslo og Viken.

Hos oss får du mulighetene til å videreutvikle deg innen spisskompetanser, jobbe i det kreative teamet for moteshow og moteproduksjoner og ikke minst muligheten til å jobbe et felleskap med engasjerte og kreative mennesker hvor vi spiller hverandre gode.


(French Brand Nordic Event 2022, Stockholm. Foto: Inger Lise Moa)

Vi bistår deg med videre kompetanseutvikling som passer dine ambisjoner. Har du store visjoner og ambisjoner kan du nå langt hos oss. Vi har klart det mange frisørkjeder ikke klarer: Hos oss er det enkelt å være hele karrieren. Du blir en del av Adam og Eva familien!

(Foto: Eirik Thorsen)


Vi tilbyr gode lønnsvilkår, provisjonsløsninger og forsikringsavtaler. Vi gir deg også lønn på røde dager du skulle vært på jobb. I tillegg har du tilgang på et støtteapperat som hjelper salongene og frisørene med drift, HR, markedsføring, økonomi og coaching. 

Hvis du ønsker å se våre ledige stillinger eller sende en åpen søknad, så kan du trykke deg videre til vår karriereside her!

Velkommen til oss!