HVORFOR TRENGER ET BLEKET HÅR LILLA SHAMPOO?

Postet av Adam og Eva den 5. Jun 2023(Foto: Ida Fiskaa / Pudderagency)

HAIR'S HOW: Hvordan opprettholde en fin blond farge?

Blekede lokker kan gi oss en kul og edgy stil, men det er viktig å ta vare på dem for å opprettholde det ønskede utseendet. En nøkkelkomponent i hårets vedlikeholdsrutine for de som har bleket hår er lilla shampoo. Du lurer kanskje på hvorfor et bleket hår trenger denne spesielle typen shampoo? Her kan du lese forklaringen på dette, og hvorfor lilla shampoo er viktig for å bevare den vakre og ønskede blondfargen.

Vår kunnskap på flaske!

(Adam og Eva på flaske, BLONDE)


Lilla shampoo er et produkt som inneholder fiolette pigmenter, og er noe alle frisører bruker flittig for å oppnå rene og klare blondfarger. Har du et bleket hår, så er dette et must. Serien BLONDE fra vår egen hårpleieserie Adam og Eva på flaske er tilsatt slike pigmenter, i tillegg til grønn te og kamille som sørger for pleie, mykhet og glans. De lilla pigmentene motvirker uønskede gule toner som kan oppstå i bleket hår over tid, og ved å bruke denne shampooen jevnlig opprettholder du en kaldere og mer nøytral blondfarge.

Når håret blir bleket, fjernes våre naturlige pigmenter, og hårfargen blir slik lysere. Imidlertid føre til at de gjenværende pigmentene i håret blir mer synlige. Spesielt gule toner kan dukke opp etter hvert som bleket hår utsettes for sollys, stylingprodukter eller mineraler i vannet. Et helt hvit hår uten noen pigmenter er kun det håret som er bleket til det maksimale, derfor er det en fin balanse mellom et bleket hår og et helt ødelagt hår. Det er derfor veldig viktig å bruke gode produkter på et bleket hår.

Hvorfor skal du velge Adam og Eva på flaske? I utviklingen av hårpleieserien vår brukte vi våre egne frisører i prosessen. De testet produktene i flere runder for å sikre at produktene ble best mulig. I 50 år har vårt fokus vært kvalitet og godt håndverk, og dette ønsker vi også for våre produkter. Det var derfor en selvfølge å involvere de som kan det best, nemlig fagpersonene.  


(Foto: Ida Fiskaa / Pudderagency)

Hvordan virker BLONDE?

Prinsippet bak BLONDE shampooen er basert på fargeteorien. Lilla er motsatt farge til gul på fargesirkelen, og derfor nøytraliserer de hverandre. Når BLONDE shampoo påføres bleket hår, vil de lilla pigmentene nøytralisere de gule tonene ved å avbryte dem visuelt. Resultatet er en klarere, kaldere blondfarge. 

Riktig bruk av lilla shampoo:

For å oppnå de beste resultatene, er det viktig å bruke lilla shampoo riktig. BLONDE shampooen kan du bruke et par ganger i uken eller etter behov, avhengig av hvor uttalt de uønskede tonene er. Påfør shampooen jevnt i håret og la den virke i noen minutter før du skyller grundig.

Ved å bruke BLONDE serien som en del av din vanlige hårrutine, kan du opprettholde den vakre, friske og velpleide looken du ønsker for ditt blekede hår. Du kan lese mer om serien her!

Unngå overbruk:

Selv om lilla shampoo kan være svært effektivt for å nøytralisere uønskede toner, er det viktig å unngå overbruk. Bruk av BLONDE for ofte eller over en lengre periode kan føre til en overflødig lilla eller gråaktig farge i håret. Hvis du merker dette, kan du redusere bruken av shampooen eller prøve å blande den med en vanlig shampoo for å tone det ned. Til det anbefaler vi RECONSTRUCT serien som er en gjenoppbyggende og styrkende pleieserie, som vil gi ytterlig pleie og styrke til et bleket hår.

"Blonde shampo og Reconstruct maske en perfekt kombinasjon
for de som ønsker et kaldere og mykt hår."


- Christine, Stylist Adam og Eva Strømmen

(Foto: Trine Hisdal / Tinagent)

Du finner BLONDE og RECONSTRUCT til salgs i alle våre salonger i landet. Finn din nærmeste Adam og Eva salong her!


(Foto: Ida Fiskaa / Pudderagency)
VÅRE VINNERE AV ÅRETS FRISØR 2023

Postet av Adam og Eva den 2. Mai 2023

ÅRETS FRISØR 2023

Årets Frisør-prisutdeling er en av de mest prestisjefylte begivenhetene i den norske frisørbransjen. Hvert år samler prisutdelingen noen av de mest talentfulle frisørene fra hele landet for å feire deres arbeid og utmerkelser.

I årets prisutdeling var det mange utrolig talentfulle frisører som ble anerkjent for sitt arbeid. Vi var stolte over å ha hele 13 nominasjoner i 6 kategorier, og 4 vinnere. Her kan du se vinnerene og deres bidrag:

Alma Fasting Lyhus fra Adam og Eva Trondheim vant prisen for Årets Lærling. Dette er en utrolig prestasjon, og viser at Alma har et talent og en lidenskap for frisøryrket som er verdt å anerkjenne.
Foto: Sander Dybvik

Vår multikunstner fra Adam og Eva Grensen Daniel Steien vant prisen for Årets Frisør Herrekolleksjon. Her ser du hans bidrag:

Foto: Morten Skalstad

Adam og Eva Grensen/Grunerløkka vant den gjeve prisen for Årets Kreative Team. Dette er en lagpris som anerkjenner kreativiteten og samarbeidet som finner sted innad i et frisørteam. Her ser du deres bidrag:


Foto: Ignat Wig

Og sist, men ikke minst vant Adam og Eva Gruppes AS prisen for Årets frisørkonsern. Dette er en prestisjefylt pris som anerkjenner konsernets suksess og lederskap innenfor frisørbransjen, og det er en pris vi er utrolig stolte og ydmyke over å motta. 


Vi gratulerer alle vinnerne i alle kategorier, og gleder oss til neste prisfest!
LANSERING AV VÅR EGEN HÅRPLEIESERIE

Postet av Adam og Eva den 24. Apr 2023

ADAM OG EVA PÅ FLASKE

Siden Adam og Eva ble etablert i 1973 har en egen produktlinge stått høyt på vår ønskeliste. I år feirer vi 50 år, og slår på stortromma med å lansere vår helt egenutviklede hårpleieserie. I helgen hadde vi lanseringsevent av våre produkter på Adam og Eva Paleet. Eventet ble arrangert i samarbeid med motemagasinet Costume, og var en stor suksess med over 230 gjester, petit fours, fruktige drinker, goodibags og trendforedrag.


Fra og med 24.04 kan du kjøpe Adam og Eva på flaske i alle våre salonger i Norge. Utviklingen av produktene har vart i 3 år, og vi har involvert våre egen ansatte hele i prosessen. Vi har dyktige frisører over hele Norge, som har en utrolig kunnskap om hår. Med denne ekspertisen, og fabrikkens spisskompetanse på ingredienser, har vi skapt en produktlinje som både har avansert teknologi og brukervennlighet for våre kunder.

Du kan lese mer om produktene og alle linjene her!Foto: Tonje Gulbæk / Malin Molden / CollectiveVIL DU BLI VÅR NYE KOLLEGA?

Postet av Adam og Eva den 16. Nov 2022

Hos Adam og Eva får du karrieremuligheter og videreutvikling på en trygg arbeidsplass. Vi ser etter deg som vil være del av et inkluderende, kreativt og mangfoldig felleskap. Vårt mål er at du får motivasjon og kunnskap til å vokse i takt med din egen visjon.

Neste år fyller Adam og Eva 50 år! Vi er Norges eldste og mest solide frisørgruppe. Siden Øistein Bjørndal grunnla Adam og Eva i 1973 med rocka frisyrer inspirert av legenden Vidal Sassoon og Rolling Stones på høyttaleren, har vi vært en spydspiss i bransjen på det kreative og faglige. 


«Hos oss er det gøy på jobb! Du kan være deg selv og følge dine ambisjoner. Sammen jobber vi for trivsel og kompetanse. Du blir den beste versjonen av deg selv i en stor og kreativ familie som vil se deg lykkes.» - Kristin Sandum Berre, Daglig lederVi har vunnet mange nasjonale- og internasjonale priser gjennom årene og har et sterkt kreativt team som jobber med motevisninger for norske designere og fotoopptak for magasiner som Vogue, Elle, Costume, KK og artister som Kanye West, Miley Cyrus, Karpe Diem og Astrid S. Vårt kreative team har også lang erfaring med produksjon av hårshow for store aktører som L'oréal, Shu Uemura og Redken, både i inn- og utland.


(Oslo Runway 2022, designer ESP. Foto: Natalie Inkinen)

(Oslo Runway, Fam Irvoll 2022) 

(David Andersen 2022. Foto: Sølve Sundsbø)

I vakre og moderne salonger er fokuset på våre ansatte og kunders velvære. Vår styrke er evnen til å endre oss med trendene og utfordre oss selv på det faglige. Utdanning og utvikling av fagsterke frisører er nøkkelen for å holde et høyt kvalitetsnivå. 


(Foto: Pernille Haukvik)

Karrieremulighetene hos oss er mange. Adam og Eva Gruppen AS består av 25 Adam og Eva frisørsalonger rundt i Norge, Adam og Eva Skole og Akademi, samt salongene Spaghetti Frisør, Kutt og Nalu Nalu som alle befinner seg i Oslo og Viken.

Hos oss får du mulighetene til å videreutvikle deg innen spisskompetanser, jobbe i det kreative teamet for moteshow og moteproduksjoner og ikke minst muligheten til å jobbe et felleskap med engasjerte og kreative mennesker hvor vi spiller hverandre gode.


(French Brand Nordic Event 2022, Stockholm. Foto: Inger Lise Moa)

Vi bistår deg med videre kompetanseutvikling som passer dine ambisjoner. Har du store visjoner og ambisjoner kan du nå langt hos oss. Vi har klart det mange frisørkjeder ikke klarer: Hos oss er det enkelt å være hele karrieren. Du blir en del av Adam og Eva familien!

(Foto: Eirik Thorsen)


Vi tilbyr gode lønnsvilkår, provisjonsløsninger og forsikringsavtaler. Vi gir deg også lønn på røde dager du skulle vært på jobb. I tillegg har du tilgang på et støtteapperat som hjelper salongene og frisørene med drift, HR, markedsføring, økonomi og coaching. 

Hvis du ønsker å se våre ledige stillinger eller sende en åpen søknad, så kan du trykke deg videre til vår karriereside her!

Velkommen til oss!