Adam og Eva

Adam og Eva

Hovedkontoret

Kategori

60% på hairextensions - grunnet nytt system i våre salonger.

Postet av Adam og Eva den 21. Nov 2013


Bilde: Great Lengths

Nå får du 60% på Extensions i utvalgte Adam og Eva Salonger. Tilbudet gjelder Gamlebyen, Strøget, Fredrikstad, Sandvika , Nedre Slottsgate, Storgata og Ski. Kontakt ønsket salong for konsultasjonstime.

Kontaktinfo finner du her.

De som er først ute til å melde sin interesse kan få full hairextensions til 60 % avslag.
Grunnen til dette er en helt ny påsettings metode.

Vi har dette tilbudet fordi vi har nylig vært på kurs hos Great Lengths, for å lære om deres nye metode for å feste extensions. Great Lengths tilbyr en helt ny metode for festing av extensions, hvor man bruker ultralyd for å feste 5 punktfester på en gang! På denne måten kan du få det håret du ønsker på en meget skånsom og effektiv måte.

Flotte damer som Marianne Jemtegård og Aylar er tilhengere av Great Lengths extensions og det nye Multisonic systemet vi nå også tar i bruk:


Bilde: Aylar Lie Facebook

Bilde: Marianne Jemtegård Facebook

Les mer om
Great Lengths her.Great Lenghts Multisonic

Postet av Adam og Eva den 21. Okt 2013

Adam og Eva har vært på kurs i 2 dager for å perfeksjonere bruken av multisonic maskiner fra Great Lenghts, som gir extensions på kort tid med utrolig god kvalitet - ved å sette på 5 og 5 punkter.

Med Great Lengths extensions kan du få volum, forlengelse og fargeeffekter.

Adam og Eva Strøget, Gamlebyen, Fredrikstad og Nedre Slottsgate er de fire første salongene som nå kan tilby dette i sine salonger.


FØR:


Etter:Powered by: Bloc