Oslo Runway SS18

Postet av Adam og Eva den 24. Aug 2017

Adam og Eva har siden Oslo Runway så dagens lys hatt ansvar for alt av hår og styling. Vi er stolte og ydmyke for den store tilliten og det fantastiske samarbeidet!

Våre dyktige hårstylister har jobbet i en prosess sammen med designere for å finne unike utrykk "looks", som gir en helhet til kolleksjonen de skal vise. 

Om du ikke fikk deltatt under årets moteuke kan du få et innblikk fra backstage og utvalgte visninger her.


biTimo - hårstylist Eirik Thorsen



Moods of Norway - hårstylist Inger Lise Moa



Line of Oslo - hårstylist Eirik Thorsen


Tom Wood - hårstylister Harlem Alexander og Inger Lise Moa


Foto: Yoo Sun


1 Kommentar

Stolt partner av Oslo Runway

Postet av Adam og Eva den 21. Aug 2017


Adam og Eva er stolt partner av Oslo Runway  

og har vært med siden visnings arenaen for norsk mote startet. 

 Bli med oss backstage på Instagram @adamogeva

Vi gleder oss til å ta fatt på høstens store begivenhet innen mote. 

Les mer om ORW, visningene og designerne her!


1 Kommentar

COLOR CORRECTION

Postet av Adam og Eva den 11. Aug 2017

    EN STOR TREND SOM STARTET INNEN MAKE-UP

…OG NÅ ER DEN ENDA STØRRE INNEN HÅR!

Color Correction er en stor trend som startet innenfor make-up. Inspirert av velkjente fargekorreksjonsteknikker innen makeup er Color Correction nå enda større innenfor hårfarge. Den vil tilføre energi, glans og lys – og vil få håret ditt til å se strålende ut igjen.

Color Correction er en ny service, fra L'Oréal Professionnel, som først og fremst er designet spesifikt for å løse frustrasjoner og utilfredshet som kvinner kan føle i forhold til en hårfarge. Mangler hårfargen din intensitet eller dybde, er den kjedelig eller holder ikke fargen, er Color Correction svaret for deg!

Color Correction er en helt personlig fargeservice som har til formål å oppfylle alle de behov som en kvinnes hår måtte ha. Den kan korrigere farge, utbedre en tone eller forsterke en naturlig hårfarge, på samme måte som en makeup-artist kan få en hudtone til å fremstå penere.

Det finnes mange typer av Color Correction, og de krever alle en profesjonell ekspertise. Color Correction kan du nå oppleve i våre salonger.



             




  




1 Kommentar

Hair Extensions hos Adam og Eva

Postet av Adam og Eva den 9. Aug 2017

Adam og Eva tilbyr hair extensions fra de ledende leverandørene Hair Talk og Great Lengths.
Foto: Great Lengths


 Hair Extensions er ikke bare for de som vil ha langt hår. Her svarer vi på de vanligste spørsmålene om hair extensions. 

Mange forbinder hair extensions med 90-tallet og glam, men hair extensions er ikke hva det en gang var. 

Hair extensions er ikke nødvendigvis kun for de som vil ha langt hår, men også for de som ønsker mer fylde, nye farger og muligheten til å enkelt kunne style håret hjemme.

Drømmer du om fyldigere hår som ser naturlig ut, kan hair extensions være løsningen.

Hva slags typer Hair Extensions kan man få satt på hos Adam og Eva?

Vi bruker hår fra Hairtalk og Great Lengths, to leverandører som er kjent for å produsere hair extensions av beste kvalitet. Hos oss tilbyr vi tape, keratin punkter og weft.

  • Teip kan brukes igjen og igjen dersom man er flink til å ta vare på håret. Service skjer mellom 4-6 uker. Da må man komme innom salongen for å heise opp festene.

  • Keratinpunkter settes på og når det tas ut kan håret ikke gjenbrukes. Varer fra 3-6 måneder. Passer for de som trenger mer detaljert påsetting. Her kan man gå mer detaljert inn og fylle inn front og nakke.

  • Weft settes på med hjelp av microringer og tråd. Her er det hårdeler som sys på. Weft kan også gjenbrukes og heises opp. Da kommer man på lik linje inn til salongen for å utføre service.

Hvem passer Hair Extensions for?

Mange tenker at extension-kunder er jenter som ønsker langt hår – men her er det mange ulike muligheter. Vi har kunder med fint, tynt hår som ønsker mer fylde. 

Vi har de som ønsker fargespill og ikke ønsker å farge sitt eget hår. Vi har de som ønsker å fylle inn for å få en skarp bob. Vi har herrer som ønsker mer fylde og tekstur kan også bruke extensions. 

Hair extensions hjelper også mange kunder i mellomfasen etter en endt medisinsk behandling. Extensions-kunder kan være hvem som helst. Før extensions utført av Surirat Munkhlang på Adam og Eva Teaterplassen.Etter extensions utført av Surirat Munkhlang på Adam og Eva Teaterplassen.  Sliter Hair Extensions på håret?

Det er liten slitasje å ha extensions i håret. En må ta riktig vare på håret og følge instruksene man får fra frisøren. Det er viktig å ta godt vare på håret mens man har det i. Bruke riktige produkter, kur og gre håret med naturbørste som du får kjøpt i salongen. Frisøren vil gi deg gode råd og tips til å ta best vare på håret ditt.

Hvor langt hår må man ha for å kunne sette på Hair Extensions?

Det kommer litt an på ønsket resultat. Skal man ha langt hår nedover ryggen, er det anbefalt å ha min 15-20 cm lengde på sitt eget hår. Da blir det også penest. 
Ønsker du fylde trenger du kun 5-15 cm. Det beste er å komme inn på en konsultasjon å bli enig med din frisør om hva du ser for deg.

Før extensions utført av Hege Stenseth på Adam og Eva Fornebu.

 

Etter extensions utført av Hege Stenseth på Adam og Eva Fornebu.
 Etter extensions utført av Hege Stenseth på Adam og Eva Fornebu.

 

Kan man velge mellom rette og teksturerte Hair Extensions?

Det kan man. Det finnes helt rett hår og hår med mer tekstur. Alt ettersom man ønsker. Frisøren vil også hjelpe deg med hva som blir best resultat på ditt hår.

Kan man farge hår og ettervekst med Extensions?

Man kan fint farge ettervekst med extensions i håret. Extensions håret er 100% ekte hår så det kan farges, men da må man gå til frisør med kunnskap om extensions, slik at det blir gjort riktig. 

Er ditt eget hår slitt og du er redd for å farge det, er extensions et godt alternativ for å f.eks. lysne det. Du kan sette inn noen lyse punkter som en lysning effekt - uten å måtte farge ditt eget.

Vi vil dog anbefale å unngå farging da best resultat oppnås ved at fargen er 100% før håret settes på. Tape kan tas ut og settes på igjen etter farging.

Hvor lang tid tar det å sette på Hair Extensions? 

Det kommer an på om det er tape, punkt eller weft. Full extension tar fra 1,5 til 4 timer. Tape tar kortere tid, men må gjøres oftere. Dette flyttes opp hver 4 til 6 uke. Punkter sitter i 3-6 mnd og tar 2-4 timer å sette på. Skal man bare fylle på vil det ta en times tid.

Hva koster det å sette på Hair Extensions?

Hvor mye det koster å sette på hair extensions er svært inviduelt. Her er det stor variasjon på pris i forhold til lengde og mengde. Vi tilbyr gratis konsultasjon hvor vi finner ut farge, lengde og pris.

Hva betyr Remy hår?

Remy Hår er hår hvor hvert hårstrå ligger samme vei fra rot til spiss og at skjellaget er intakt. De viktigste fordelene er at håret er lettere å vedlikeholde, og mindre sannsynlighet for at det rufser og blander seg også.

Vil extensionsene skade håret mitt?

Dersom du har vedlikeholdt din extensions godt og med dagens patenter så vil det ikke være noe skade. I mange tilfeller oppleves det at ditt naturlige hår har vokst raskere enn vanlig.

Må jeg style, vaske eller passe på noen spesiell måte? Hvordan får man det til å vare lengst mulig?

Når man har extensions, må man bruke produkter anbefalt av frisøren. Dette brukes for ikke å ødelegge festene og håret. 

Du vil få vite dette under konsultasjon. Håret må morgen og kveld gres godt med naturbørste, samt før hårvask. Det anbefales å sove med en løs flette. Man skal ikke la festene være fuktige. 

Det er viktig at festene alltid tørkes etter vask. Det er viktig at festene ikke er fuktige over tid. Festene tåler heller ikke varmeverktøy så skal man bruke krølltang og rettetang må man passe på at man ikke smører festene.

Bestill en uforpliktende konsultasjon 

Hvis du vil ha mer informasjon om hair extensions, så ta gjerne kontakt med oss. Alle våre salonger tilbyr gratis konsultasjon 15 min. Da vil du også få mer informasjon om priser og hvor lang tid det vil ta å sette på extensions i håret ditt. 

Ta kontakt med en av våre salonger dersom du lurer på noe. Vi hjelper deg.

Finn din nærmeste salong her!


1 Kommentar

Moods of Norway AW2017

Postet av Adam og Eva den 3. Aug 2017

Inger Lise Moa på Adam og Eva Grensen 

har gjort hår på Moods of Norway AW 2017













1 Kommentar