Oslo Runway SS18

Postet av Adam og Eva den 24. Aug 2017

Adam og Eva har siden Oslo Runway så dagens lys hatt ansvar for alt av hår og styling. Vi er stolte og ydmyke for den store tilliten og det fantastiske samarbeidet!

Våre dyktige hårstylister har jobbet i en prosess sammen med designere for å finne unike utrykk "looks", som gir en helhet til kolleksjonen de skal vise. 

Om du ikke fikk deltatt under årets moteuke kan du få et innblikk fra backstage og utvalgte visninger her.


biTimo - hårstylist Eirik ThorsenMoods of Norway - hårstylist Inger Lise MoaLine of Oslo - hårstylist Eirik Thorsen


Tom Wood - hårstylister Harlem Alexander og Inger Lise Moa


Foto: Yoo SunStolt partner av Oslo Runway

Postet av Adam og Eva den 21. Aug 2017


Adam og Eva er stolt partner av Oslo Runway  

og har vært med siden visnings arenaen for norsk mote startet. 

 Bli med oss backstage på Instagram @adamogeva

Vi gleder oss til å ta fatt på høstens store begivenhet innen mote. 

Les mer om ORW, visningene og designerne her!COLOR CORRECTION

Postet av Adam og Eva den 11. Aug 2017

    EN STOR TREND SOM STARTET INNEN MAKE-UP

…OG NÅ ER DEN ENDA STØRRE INNEN HÅR!

Color Correction er en stor trend som startet innenfor make-up. Inspirert av velkjente fargekorreksjonsteknikker innen makeup er Color Correction nå enda større innenfor hårfarge. Den vil tilføre energi, glans og lys – og vil få håret ditt til å se strålende ut igjen.

Color Correction er en ny service, fra L'Oréal Professionnel, som først og fremst er designet spesifikt for å løse frustrasjoner og utilfredshet som kvinner kan føle i forhold til en hårfarge. Mangler hårfargen din intensitet eller dybde, er den kjedelig eller holder ikke fargen, er Color Correction svaret for deg!

Color Correction er en helt personlig fargeservice som har til formål å oppfylle alle de behov som en kvinnes hår måtte ha. Den kan korrigere farge, utbedre en tone eller forsterke en naturlig hårfarge, på samme måte som en makeup-artist kan få en hudtone til å fremstå penere.

Det finnes mange typer av Color Correction, og de krever alle en profesjonell ekspertise. Color Correction kan du nå oppleve i våre salonger.             
  

Hair Extensions

Postet av Adam og Eva den 9. Aug 2017


Hair extensions er ikke hva det engang var - det er ikke nødvendigvis påsatt for å få lenger hår, men også for de som ønsker mer fylde, nye farger og muligheten til å kunne style håret lettere! Drømmer du om lange lokker som ser naturlig ut eller bare litt tykkere hår, er hair extensions løsningen.     (Bilder fra Great Lenghts)

Hva slags typer extensions kan man få satt på hos Adam og Eva?


Vi har mange forskjellige typer hair extensions. Punkter med keratinfester ”1&1 feste” eller Multi Sonic med ”5&5 fester” fra Great Lengths. Ellers har vi kortvarige løsninger som clips, og masse annet hair accessories ( fjær, fletter, fargerremser, perler, diamanter, hårsmykker), perfekt til fest. Vi møter alle behov i forhold til hva våre kunde ønsker - bare kreativiteten som setter en stopper her!


Hvordan påføres det?


Keratinfestene fra Great Lengths blir smeltet på håret. Med Multi Sonic maskinen brukes det ultralyd til å smelte, denne er kald å skader ikke kundens hår. Tape extensions blir som i navnet tapet på og kan heves etterhvert som håret vokser ut - og clipsextensions kan man ta av og på med clip.

Hvem er typiske extensions kunder?


Mange tenker at extensionkunder er jenter som ønsker langt hår - men her er det uante muligheter. Vi har kunder med fint tynt hår som ønsker mer fylde eller de som ønsker farger og spill i håret. Extensions hjelper også flere kunder i mellomfasen etter en endt medisinsk behandling.


Unni Wilhelmsen er fast kunde hos Adam og Eva for hair extensions. Hun har fantastisk hår hvor hair extension bare hjelper henne litt ekstra med utrykket hun ønsker. Rihanna og Victoria Beckham er også begeistret for hair extension og skifter frisyrer titt og ofte.


Sliter det på håret?


Det er liten slitasje å ha extensions i håret, men det er litt vanedannende. Håret blir fort vant med mer. Det er viktig å ta godt vare på håret mens man har det i. Bruke riktige produkter, kur og gre håret med naturbørste som du får kjøpt i salongen. Håret kan kjennes litt lite og tynt ut når man tar det ut. Men litt kur og en stuss etterpå er man så god som ny.


Hvor langt hår må man ha for å kunne sette på extensions?


Det kommer litt an på ønsket resultat. Skal man ha langt hår nedover ryggen, er det anbefalt å ha min 10 cm lengde på sitt eget hår. Da blir det også penest. Det beste er å komme inn på en konsultasjon å bli enig med din frisør om hva du ser for deg.


Kan man velge mellom rett og krøllet extensions?


Det kan man. Det finnes helt rett Kashmir hår, bølgete, eller krøllete. Alt ettersom man ønsker. Frisøren vil også hjelpe deg med hva som blir best resultat på ditt hår.


Kan man farge det og ta ettervekst når man har extensions?


Man kan fint farge ettervekst med extensions i håret. Extensions håret er 100% ekte hår så det kan farges og lysnes, men da må man gå til frisør med extension kunnskap, så det blir gjort riktig. Er ditt eget hår slitt og du er redd for å farge det, er extensions ett godt alternativ for å f.eks. lysne det. Du kan sette inn noen lyse punkter som en lysning effekt - uten å måtte farge ditt eget.


Hvor lang tid tar det å sette på?


Det kommer an på hvem som gjør jobben, og om det er tape eller punkt extensions. Full extension tar fra 1,5 til 4 timer. Tape tar kortere tid, men må gjøres oftere. Dette flyttes opp hver 6 til 8 uke. Punkter sitter i 4-6 mnd og tar 3-4 timer å sette på. Skal man bare fylle på vil det ta en times tid. Vi kan også bruke Multi Sonic metoden som kun tar 30-50 minutter for å sette en full punktvis extension. 


Hva koster det å sette på extensions?


Pris er vanskelig med extensions. Her er det stor variasjon på pris i forhold til lengde og mengde. Men skal man ha langt hår, gjort profesjonelt koster mellom 5000 -10.000kr.


Hvor lenge kan jeg ha det i?


Her kommer det an på hvordan type extension man har. Punkter kan sitte 4-6 mnd,  tape extensions må flyttes opp etter 6-8 uker.


Må jeg style det, vaske det eller passe på det på noen spesiell måte? Hvordan får man det til å vare lengst mulig?


Når man har extensions, må man bruke produkter fra leverandør for å ha reklamasjonsrett på håret. Dette brukes for ikke å ødelegge festene og håret. Du vil få vite dette under en konsultasjon. Håret må morgen og kveld gres godt med naturbørste og hvis man sover med en løs flette hjelper det på. Man skal ikke legge seg med vått hår og ellers må det stelles og kures som normalt.


(Bilder fra Great Lenghts)

Ønsker du å sette på extensions, kan dette gjøres i de fleste Adam og Eva salonger. Ring din nærmeste salong for en konsultasjonstime. Du finner din salong under "Salonger" oversikten på www.adamogeva.no. Moods of Norway AW2017

Postet av Adam og Eva den 3. Aug 2017

Inger Lise Moa på Adam og Eva Grensen 

har gjort hår på Moods of Norway AW 2017


Powered by: Bloc