HÅRFARGEN DU MÅ PRØVE DENNE VÅREN

Postet av Adam og Eva den 19. Apr 2018

GI HÅRFARGEN DIN EN BOOST DENNE VÅREN VED Å PRØVE UT EN AV VÅRENS HOTTESTE FARGETRENDER.


«Hårtrender kommer og går, men “ombre” hårfarge er her for å bli. Ideen bak trenden er enkel: håret er mørkere ved røttene og blir lysere mot spissene – og omvendt. Det er en hårfargeteknikk som har blitt verdenskjent i hårverdenen og det er tydelig hvorfor. Ombre er ikke bare enkel å få til, men fargemulighetene er også uendelige. 

Ønsker du en lysere utgave av det mørke håret ditt denne våren? Spør oss i Adam og Eva om å lage en gradert farge ved å beholde toppseksjonen av håret ditt mørkt og tilføre «rose gold» hårfarge fra Redken mot spissene. For en fantastisk måte å ta imot våren på!
/ Adam og Eva10 TING DU MÅ VITE FØR DU LYSNER ELLER BLEKER HÅRET DITT

Postet av Adam og Eva den 4. Apr 2018

SÅ, DU VIL BLI BLOND? 10 TING DU MÅ VITE FØR DU LYSNER ELLER BLEKER HÅRET DITT

IKKE GÅ BLOND ALENE! 


Blondt hår – helt umulig? 

Å få den riktige blonde fargen kan være en utfordring og det krever litt tålmodighet, i alle fall å forbli blond og for at det skal se fantastisk ut. Så, hvis du vurderer å bli blond for første gang eller ganske enkelt ønsker å endre ditt blonde uttrykk – her er 10 ting du må vite før du lysner eller bleker håret ditt:

1. DIN NATURLIGE HÅRFARGE ER AVGJØRENDE

Hvis hårfargen din er naturlig veldig mørk vil vi i Adam og Eva foreslå en hårfargeplan til reisen din. Våre fargeeksperter tar da hele hårets tilstand i betraktning – også hårets villighet til å bli lysnet. Å gå fra et mørkt utgangspunkt til en klar blond farge kan være mulig på en og samme dag, men det er ikke sikkert at det er den beste avgjørelsen for hårets helse. 


2. HÅRET DITT VIL HA BEHOV FOR «TENDER LOVING CARE» 

Overdreven bleking kan lett føre til dårligere hårkvalitet. Ser du etter en mer varig løsning for håret ditt? Da bør du gi håret ditt en behandling med en hårmaske som gjenoppretter balansen. Spør oss i Adam og Eva om å bruke en Redken Ph-bonder service på ditt neste besøk. Dette hendige tilsetningsstoffet virker som en del av et system hvor hensikten er å beskytte integriteten til hårbindingene dine og hjelper håret ditt å forbli sterkt og mer elastisk for skade under en teknisk behandling. Du fortsetter å ta vare på håret ditt lenge etter salongbesøket ved å bruke Ph-Bonder Post-Service Perfector. Hjemmeproduktet hjelper deg både å forlenge og forsterke hårbindingene og holde de sterke mellom salongbesøkene dine. 

3. DU HAR ULIKE VALGMULIGHETER 

Å opprettholde den blonde utgaven vil kreve litt kvalitetstid med frisøren din. Hvis du er ute etter en mindre forpliktelse på den blonde skalaen bør du spørre oss om «balayage». I denne teknikken bruker vi mørkere farger i bunnen, mens vi beholder spissene klare og lyse. Dette er perfekt for deg som ikke ønsker å tenke på behandling av ettervekst! Samtidig beholder du lengdene vakkert lyse. 


4. DET KAN VÆRE LURT Å ENDRE HÅRPLEIERUTINENE DINE 

Blonde jenter med hårfarge vet at ikke hvilken som helst shampo bare virker. Har håret ditt blitt blondt vil du trenge de riktige produktene for å unngå kjedelige og kobberfargede spisser. Vi hjelper deg gjerne med å finne de riktige Redken Blond Idol produktene slik at du beholder håret blankt og levende for en perfekt blond look.  

5. UNNGÅ TRANGEN TIL DIY 

Mens DIY er topp for listig hjemmedekor er det ikke like bra for en lysningsprosess av håret ditt. Det kan kanskje virke som en god ide på et tidspunkt, men det er ingen som ønsker å ende opp med kobberfargede lokker eller misfarget highlights. Vårt beste tips er å overlate hårfarging til profesjonelle krefter og stole på de tar håret ditt til nye, blonde høyder uten risikoen for DIY uhell.6. TERMONOLOGIEN «BLOND» ER IKKE UNIVERSAL 

Når du ønsker å bli blond er det alltid lurt å ta med seg et bilde av det ønskede sluttresultatet. Mens «blond» for deg er den isfargede hvite stranden for et platina blondt hår, kan det for frisøren din menes en gylden blond hårfarge med en dypere tone. Bilder kan hjelpe dere med «å være på samme side» av fargeskalaen og sikre deg et flott sluttresultat du er fornøyd med. 7. HUDFARGEN DIN BØR REFLEKTERE HÅRFARGEN

Hvis du er usikker på hvilke nyanse av blond du skal velge bør du forsøke å ta hensyn til hudtonen din. Vanligvis, mennesker med en blekere eller kjøligere hudtone ser helt fantastiske ut med askeskimrende nyanser, mens de med varme hudtoner skinner med mer gylne fargetoner. Vi hjelper deg så gjerne med å gjøre det riktige valget.


8. DU BØR VURDERE Å ENDRE MAKE-UP

For noen er det å bli blond også en endring i valg av make-up.

Hvis du lurer på hvilke farger som fungerer best til din nye hårfarge har vi spennende tips å gi deg. Hårfarge og make-up går hånd i hånd for en perfekt look. 

9. HÅRTEKSTUREN DIN KAN ENDRE SEG 

Over tid kan bleking føre til at den naturlige hårteksturen din endres. 

De med krøller kan merke at hårspissene blir rettere og at lengdene blir tørrere. I motsatt tilfelle kan de med naturlig, rett hår oppleve mer volum da hårets skjellag (ytre lag) har blitt endret.


10. VÆR ÆRLIG MED FRISØREN DIN 

Det kan være vanskelig å innrømme, men frisøren din trenger å vite om du har brukt hjemmefarge før frisørbesøket ditt. Ved å forså hvor mye håret ditt har blitt farget tidligere kan vi justere hårfargeformlene for deg slik at du får det perfekte resultatet. 


LURER DU FORTSATT PÅ OM DU SKAL GÅ BLOND? 

TA KONTAKT MED OSS DA VEL VI HJELPER DEG SÅ GJERNE PÅ VEIEN. 

Se en oversikt over våre salonger her!

/ Adam og EvaNye produkter til herre

Postet av Adam og Eva den 3. Apr 2018

Redken sine nye produkter til herre: shampo, conditioners, styling og groomingprodukter er her - og bedre enn noensinne! 

Mulighetene innenfor hårstyling, hårklipp og hårfarge for menn har eksplodert de siste årene og den nye Redken Brews kolleksjonen er et direkte resultat av dette. Velg fra neste generasjons essensielle herreprodukter for å lage resultater som «pompadour» og «hard part comb over» eller gi tekstur til et langt hår. 


GUTTAS HÅRKLIPP FOR KORT, MEDIUM OG LANGT HÅR

Lyst på en ny hårklipp? Adam og Eva og Redken Brews hjelper deg. Den beste herreklippen tilpasset ansiktsform, hårtype og livsstil! Finn din fade, crop, medium, korte eller lange hårklipp og spør din Adam og Eva frisør om å gjenskape klippen for deg. Velg det klassiske som «hard part comb over» eller en kort «crop» eller favoritter som en «pompadour» eller en «bun». Uansett om du har krøllete hår, rett hår, fint eller tykt hår – sjekk ut de mest populære herreklippene og lær hvordan du spør frisøren din om denne. Hos Adam og Eva hjelper vi deg å finne den klippen som komplementerer looken din! 

QUIFF HÅRSTIL MED EN SKIN FADE HÅRKLIPP

FOR MENN MED KORT HÅR


Quiff hårstilenen for menn er virkelig et moment i disse dager og kan lages på både krøllete og glatt hår. Spør oss i Adam og Eva om å lage en «skin fade» og følg deretter denne step-by step oversikten for å lage «Quiff» stilen:

PREP:

Vask håret med Redken Brews 3-in-1 shampoo.


STYLE: 

Emulger Stand Tough Extreme Gel For Men i hendene og dra den gjennom håret. For krøllete hår, klem produktet inn i håret ved å bruke fingre og håndflaten. KORT STRUKTURERT HÅRSTIL MED SOFT FADE HÅRKLIPP

FOR MENN MED KORT HÅRSpør oss i Adam og Eva om å lage en kort, strukturert hårklipp med en «soft fade». Deretter følger du denne enkle oppskriften for å lage looken hjemme med Redken Brews.

PREP:

Vask håret med Redken Brews Daily Shampoo.STYLE:

 1. Føn-tørk frontseksjonen av håret oppover.
 2. Påfør Redken Brews Maneuver Cream Pomade med fingrene til toppseksjonen for å separere.
 3. Glatt ned sidene med overflødig produkt. 


MAN BUN MED TEKSTURERTE DELER

FOR MENN MED MEDIUM TIL LANGT HÅR


Få den perfekte «man bun» og ta denne hårstilen til neste nivå ved å bruke de riktige produktene som gir tekstur. 

PREP:

 1. Vask håret med Redken Brews Extra Clean Shampoo.


STYLE:

 1. Påfør Redken Brews Wax Pomade i hendene og dra fingerene gjennom håret hvor du samler det ved midtre del av bakhodet. 
 2. Vri håret i en topp («bun») og knyt den.
 3. Vri restene av produktet inn i alle løse hår. BUZZ CUT UTEN FADE  

FOR MENN MED KORT HÅR

Liker du denne looken? Spør oss i Adam og Eva om en «tett fade herreklipp». Vi kan skreddersy denne looken for deg slik at den ikke blir for kort («Buzz Cut»).

PREP:

 1. 1. Vask håret med Redken Brews Mint Clean Shampoo.


STYLE:

 1. Påfør Redken Brews Maneuver Cream Pomade i håndflatene.
 2. Forsiktig klapp håret med håndflatene og vri for definisjon.
 3. BONUS: Hvis du har skjegg som avbildet her. Gni et par dråper av Redken Brews Beard Oil mellom fingerne og kam det gjennom skjegget for ekstra fuktighet og pleie.

HARD PART COMB OVER MED TETT FADE 

FOR MENN MED KORT HÅR


Liker du denne looken skal du spørre oss i Adam og Eva om en tett fade herreklipp. Vil du ha eksakt samme klipp som avbildet skal du spørre etter en «Hard Part Comb Over» herreklipp. Og husk: vi kan tilpasse looken slik at den ikke blir for kort.

PREP:

 1. Vask håret med Redken Brews Extra Clean Shampoo For Men.


STYLE:

 1. Kam håret bakover.
 2. Bruk hendene til å la Wax Pomade For Men gli gjennom håndkletørt hår.
 3. Avslutt med Hairspray for Men for ekstra hold.
FRENCH CROP STIL MED EN TETT TAPER FADE HÅRKLIPP

FOR MENN MED KORT TIL MEDIUM HÅR


«French crop» hårstilen gjør virkelig inntrykk, men er enklere å lage enn den ser ut til. Spør oss om å lage en tett «taper fade» hårklipp og følg trinnene under for hvordan du lager looken. 

PREP:

1. Vask håret med Redken Brews 3-in-1 Shampoo, Conditioner and Body Wash.


STYLE:

1. Føhn håret fremover mot ansiktet.

2. Påfør Redken Brews Clay Pomade for Men med begge hender og bruk fingerene til å kamme håret fremover mot ansiktet og på denne måten fordele produktet i håret. 
LANGT HÅR MED OPPKLIPPET FRISYRE 

FOR MENN MED LANGT HÅR

Den beste hårstilen for menn med langt hår starter med tekstur i hårklippen. Spør oss om å lage en «oppklippet» hårklipp og deretter er det bare å følge trinnene under:


PREP:

1. Vask håret med Redken Brews Extra Clean Shampoo for Men.


STYLE:

1. Lag en ujevn skill.

2. Påfør Maneuver Cream Pomade i hendene og arbeid gjennom håret ved å bruke tvistende bevegelser med fingerene for å skape tekstur.
Vi ønsker alle gutta lykke til med håret

/ Adam og EvaTouch av Shimmer

Postet av Adam og Eva den 3. Apr 2018


Shimmertrenden er større enn noen gang med over 1 million #shimmer looks på sosiale medier! Vi kan se de største kjendisene, som Kim Kardashian og Kyle Jenner, med sølv og pastell shimmer looks. 

Shimmer - Hair ColorL’Oréal Professionnel har samarbeidet med ledende make-up artister og influencers for å skape flere ultra trendy #shimmerhair looks. Paletten består av høyglansnyanser med uendelige muligheter. Enten du ønsker å gå for en full shimmer look eller mer subtile reflekser som gir en elegant og trendy touch av shimmer får du hjelp av oss i Adam og Eva. Vi skaper din personlige #shimmer look sammen med deg.

Gjør deg klar til å forelske deg i multi-dimensjonale shimmer nyanser!


Shimmer - Hair Color


Shimmer - Hair Color
Shimmer - Hair Color

/ Adam og EvaSKJØNNHET & INTELLIGENS - ET MODERNE IKON

Postet av Adam og Eva den 2. Apr 2018

ANNONSE  -  Kérastase

Emily Ratajkowski har en helt ny tilnærming til skjønnhet.

Kérastase er stolte over å samarbeide med motegeniene og fotografene Inez og Vindooh i den nye kampanjen vår, og ønsker Emily velkommen til Kérastase-familien.

Kerastase Aura Botanica
Kerastase Aura Botanica

Det er mange grunner til at Emily Ratajkowski er uforglemmelig. Det er ikke bare den slående skjønnheten som gjør henne til en fascinerende person over hele verden. Det er holdningen hennes. Det er aktivismen hennes. Det er hennes kunstneriske væremåte og intellekt.

Det er måten hun omfavner sin egen unike væremåte på, som viser kvinner hvordan vi kan være vakre på hver vår måte og aldri beklage for det. "Jeg er selvsikker fordi jeg har lært å elske meg selv og sette pris på det som gjør meg unik", sier hun.

Emily er en perfekt representant for den moderne skjønnhetsfilosofien. Hvis du elsker deg selv, vil verden komme etter. Bokstavelig talt i hennes tilfelle. Hun har nesten 16 millioner Instagram-følgere. Modellen, skuespillerinnen og kunstneren bruker mediet til å fritt feire de mange sidene av seg selv. Staset opp, casual, sofistikert, sexy, sterk. 

Hun har mange hårstiler. Hun endrer stadig frisyre, farge og tekstur i henhold til humøret, og kan lett ha et dusin ulike stiler i løpet av ett år. Hun anser håret sitt som et verktøy for å uttrykke seg selv. Noe som skal pleies.

Hva som hjelper meg å føle meg sexy og selvsikker? Håret mitt 

(EMILY RATAJKOWSKI)


Emily ser alltid ut til å nyte det livet har å by på, elegant og grasiøst. Det handler ikke om perfeksjon (selv om hun kommer ganske nær), men om selvtillit, kreativitet og fellesskap. Hun er mye ute i verden og reiser, enten i jobbsammenheng eller på daglige eventyr i hjembyen Los Angeles, og bruker ofte sosiale medier for å dele høydepunktene med andre medlemmer av hennes voksende felleskap. "Når noen virkelig åpner seg opp for meg, føler jeg at de stoler på og liker meg", sier hun. Det er tydelig at hun er en godt likt kvinne, og setter ikke bare pris på sine egne spesielle egenskaper, men også de hun omgir seg med. 

Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski


Det er tydelig på den autentiske måten hun deler livet sitt og meningene sine på at Emily tror kvinner skal velge hvordan de presenterer seg selv for verden. Hennes egen fremgangsmåte er en spennende kombinasjon av personlig og fysisk tiltrekningskraft. "Å være sexy er en vidunderlig form for skjønnhet", sier hun, før hun kaster på håret sitt og lar det falle ned foran ansiktet. Hun er helt frigjort, og fullstendig komfortabel i rollen som en mektig, moderne kvinne. "Jeg tror at kvinner er sterke, dyktige og fantastiske mennesker." Du kan skjønne hvorfor hun mener dette – hun er det perfekte eksempelet.


Kerastase Aura Botanica
Kerastase Aura Botanica
Powered by: Bloc