Ledig stilling frisør

Postet av Adam og Eva den 25. Jun 2018


Er du en frisør med fokus på kvalitet og service? Vi tilbyr ledig stilling som frisør.


- Hos Adam og Eva er kvalitet og individuell behandling i fokus, både for deg som frisør og for dine kunder


Adam og Eva tilbyr ledig stilling som frisør


Vi ser etter positive mennesker som ønsker å jobbe som frisør i et godt arbeidsmiljø, hvor utviklingsmulighetene er store.

Adam og Eva kan tilby deg konkurransedyktige betingelser i et fremtidsrettet miljø. Vårt solide utdanningssystem sørger for grundig opplæring og kontinuerlig faglig oppdatering av deg som ansatt.

Hos oss har du muligheten til å jobbe i salong med kunder, på oppdrag i mote og media sammen med våre hårstylister og kurskonsulenter. Eller utvikle deg til å bli instruktør ved vår frisørskole. For tiden har vi ledig stilling som frisør i Oslo og Trondheim. 


-Les om Reka Szasx som ny frisør i Adam og Eva


Hva kan vi tilby deg:

 • Konkurransedyktige betingelser
 • 21 spennende salonger med unike kollegaer 
 • Kontinuerlig faglig oppdatering igjennom et solid utdanningssystem
 • Utviklingsmuligheter i et av Norges mest innovative frisørkonsern 
 • Personlig oppfølging og veiledning, så du kan nå dine mål sammen med oss
 • Jobbe sammen med våre hårstylister backstage på Oslo Runway og på andre spennende oppdrag innen mote og styling
 • Muligheten til å jobbe på Adam og Eva Skole og Akademi. Her kan du jobbe med bransjens nye talenter eller kurse Norges frisører
 • Proffe samarbeidspartnere som tar miljøansvar
 • Gode karrieremuligheter

Vi søker deg som:

 • Er sulten på frisørfaget
 • Har svennebrev eller fagbrev
 • Er lærevillig og liker og se muligheter der andre stopper
 • Behersker norsk muntlig godt 


Område:  

Vi har ledige stillinger som frisør i Oslo og Trondheim.

Bogstadveien, Oslo: Adam og Eva åpner ny salong ved Oslos travleste handlegate høsten 2018, til salongen trenger vi 2 frisører.

Strøget, Oslo: Adam og Eva Strøget er et ikon i vår 45år lange historie. Salongen ligger plassert i Oslos kuleste passasje. Salongen har behov for 1 frisør.

Teaterplassen, Oslo: Søker 2 nye frisør med oppstart fra om med høsten 2018. Salongen ligger ved urbane Teaterplassen med Barcode og Grønnland/Gamlebyen som nærmeste nabo. 

Trondheim: Vår godt innarbeidede salong på fantastiske Bakklandet i Trondheim har behov for nye lærlinger. Både om læretiden din er godt i gang, eller du er helt i startfasen.


Vår søster salong NaluNalu er også på jakt etter flere frisører, opplev NaluNalu her!

 


Hvordan søke på stillingen som frisør?

Fyll ut skjema her og/eller send en e-post med CV til Kristin Berre på kristin@adamogeva.no.

 

Om Adam og Eva

Adam og Eva har i 45år (1973) gjort seg bemerket som landets mest innovative frisørgruppe. Kvalitet og individuell behandling er våre nøkkelord.

Sammen har Adam og Eva familien vunnet nasjonale og internasjonale priser for vår veldrevne frisør virksomhet og våre kreative arbeider. Hos Adam og Eva står faget og frisøren i sentrum, derfor vektlegger vi faglig utvikling og karrieremuligheter.

Adam og Eva eies av Adam og Eva Gruppen As. som består av 21 Adam og Eva frisørsalonger

-Bærum 2stk

-Fredrikstad 1stk

-Hordaland 2stk

-Jessheim 1stk

-Oslo 13stk

-Ski 1stk

-Trondheim 1stk


Videre har vi i vår familie: Adam og Eva Skole og Akademi, samt salongene Spaghetti frisør, KUTT og Nalu Nalu som alle befinner seg i Oslo.

  


Ledig stilling frisør:

Vi utvider og ser etter deg som er motivert og sulten på frisørfaget. Dersom du kjenner deg igjen i beskrivelsen over, eller har lyst til å høre mer om hvordan det er å jobbe som frisør hos oss, så søk gjerne på vår ledig stilling som frisør. Oslo og Trondheim er der vi for tiden har frisør stilling ledig, men vi er alltid interessert i å høre fra dyktige frisører! 


Hvordan søke på stillingen?

Søknadsskjema finner du her eller send oss en e-post med søknad og CV til Kristin Berre på Kristin@adamogeva.no. 

Ta kontakt for en uforpliktende prat!
Hvordan beskytte håret under bleking?

Postet av Adam og Eva den 5. Jun 2018

Blondt hår


«DEN ENE» FARGESERVICEN ENHVER TILHENGER AV HÅRFARGE MÅ VITE OM

På tross av hva du måtte tenke – å være en hårfargekamelon betyr ikke at du må leve med tørt, ødelagt hår. Faktisk er det en fargeservice som alle fargeavhengige trenger å vite om hvis de ønsker å bevare et sunt hår: Redken Ph-Bonder.


HVA SKJER MED HÅRET DITT UNDER EN PROFESJONELL SALONGSERVICE NÅR ØNSKET ER ET LYSERE RESULTAT?

For å kunne farge lengdene dine må vi lysne håret ditt for at hårfargen skal trenge inn. Hver gang håret lysnes kan det angripe hårbindingene i håret ditt. 


HVORFOR BLIR HÅRET SKADET?

Hvis håret ikke er beskyttet under en kjemisk service, som f.eks. lysning, kan bindingene i håret bli skjøre og tørre eller noen ganger brekke. Mens det er mange ulike måter å bygge opp utseende til et skadet hår, kan våre frisører også hjelpe deg med å beskytte håret fra disse skadene. 

HVORDAN BESKYTTER JEG HÅRET MITT?

For å beskytte håret ditt for disse skadene må du forsikre deg om at håret ditt er beskyttet under alle former for lysningsservice. Dette er hvor Ph-Bonder er avgjørende. Ph-Bonder er et to trinns system til profesjonell bruk som beskytter integriteten til hårets bindinger under en teknisk service. 


SÅ, HVA GJØR pH-BONDER? 

Løsningen fungerer på den måten at den beskytter mot hårslitasje og hjelper deg å bevare hårets styrke, elastisitet, mykhet og glans. Ph-Bonder har styrke til å gjøre alt dette samtidig som den beskytter hårets bindinger. 

HVA ER HÅRBINDINGER? 

Dette er små mekanismer som opptrer som hårets interne grunnmur. Dette er komponentene som hjelper å holde håret ditt sterkt og intakt. Når Ph-Bonder blir brukt under en fargeservice opptrer den som et skjold som hjelper å beskytte mot potensielle skader. Produktet øker heller ikke virketiden, så du trenger ikke å tilbringe mer tid hos oss enn planlagt. Hvor bra er ikke det?


HVA SKJER UNDER EN pH-BONDER SERVICE? 

Under fargebehandlingen tilsetter vi Redken Bond Protecting Additive i blekingen og påfører den på lengdene dine, som vi normalt gjør. Etter at blekingen har virket vil frisøren ta deg med til vaskesonen for å påføre Redken Fiber Restorative Pre-Wash Consentrate. Denne pre-vasken vil hjelpe å gjenvinne hårfibrene og glatte hårets skjellag for økt styrke, glans og mykhet etter den tekniske behandlingen. Etter at pre-vasken har virket i 10 minutter vil frisøren vaske og style håret ditt som normalt. Det er faktisk så enkelt! Og, det beste? Du trenger ikke å bestille en ekstra time for å få behandlingen gjort. Det meget enkle to-trinns systemet blir gjort i salongen ved ditt ordinære besøk og kan blandes direkte i blekingen. Siden formlene i systemet arbeider i synergi for å holde håret sterkt under en teknisk salongservice kan Ph-Bonder tilsettes direkte uten å påvirke sluttresultatet. 


KAN JEG BESKYTTE HÅRBINDINGENE MINE HJEMME?Redken Ph-Bonder er ikke bare en salongservice. Det finnes også en Post-Service Perfector som hjelper deg å vedlikeholde hårets naturlige pH hjemme. Vi anbefaler at den brukes en gang per uke og den vil hjelpe deg å beskytte hårfibrene dine til ditt neste besøk hos oss. 

/ Adam og EvaPowered by: Bloc