NO MORE FRIZZ!

Postet av Adam og Eva Strøget den 19. Apr 2017


EVO har kommet med en herlig serie, Mane tamer. Denne serien består av Shampoo, balsam og en live-in.


Hvem passer denne serien til?

Denne serien passer for deg som har frizzy, urederlig og fargebehandlet hår. Kan fint benyttes på ufarget hår.


Hva gjør Mane tamer med håret?

Mane tamer mykgjør og gir glans til håret ditt. Retter ut håret med hjelp av polyquternimus (antistatisk filler), og er frizz kontrollerende.


Bildet er hentet fra: haircareaust. com og Salontoday.comSolen er her

Postet av Adam og Eva Strøget den 7. Apr 2017


Det betyr også at håret ditt kan være utsatt for store skader. Hårfargen kan bli blast og matt om det ikke blir behandlet med riktige produkter. Det er viktig å skille mellom bleket og farget hår. Hvis håret ditt er behandlet med både bleking og farge, bør du vurdere hva du vil ta størst hensyn til. Under finner du en oversikt over produktene vi har i Strøget.


Naturlig/Farget hår

Kérastase-Soleil

Kérastase-Soleil serien er gjenoppbyggende og gir håret ditt den solbeskyttelsen det trenger. Denne serien passer utmerket til farget hår da den forlenger fargens glans, og beskytter håret mot UVA og UVB stråler.


Redken- Color extend sun

Redken- color extend sun serien renser håret skånsomt og beskytter håret mot solskader og fargefalming. Gir håret langvarig glans, og pleie. Kan også brukes til ufarget hår.Bamboo - Color care + hold

Bamboo- color + hold serien vil vedlikeholde fargen din med opp til 60 vask. Color + hold serien er skånsom, uten parabener, sulfater, gluten og sodium chloride. Det som gjør Bamboo unik er at det er bygget opp på enzym- teknologi. Serien beskytter håret mot UV stråler. Gir håret glans og pleie. Du kan også bruke denne serien på ufarget hår.


Gamle kopperrør og klor kan føre til at bleket hår blir matt med gulskjær, som kan gå over i grønt etter en periode. En god renseshampoo kan dempe gul eller grønnskjær i bleket hår.Naturlig/Bleket hår

Redken- Hair cleansing cream

Hair cleansing cream shampoo, er en en spesial shampoo som renser alle hårtyper. Produktet renser vekk styling, klor og mineralavlinger, fjerner misfarging og gir håret ditt en fin glans. Anvendes en gang i uken, og kombiner den med en god fuktighets balsam.


Bamboo-Clarifying shampoo

Bamboo- Clarifying er en dyp rensende renseshampoo. Shampooen renser håret skånsomt og gir håret et naturlig glans.


Bildene er hentet fra: supplementsaddict.com, pinterest.com, michel-barbera.com, funnyquotestoday.com
ÅRETS KREATIVE

Postet av Adam og Eva Strøget den 6. Apr 2017


JIPPIII HURRAAA!!!!! I HELGEN HADDE VI ÅRSFEST. TONJE VAR EN AV DE NOMINERTE TIL ÅRETS KREATIVE OG STAKK AV MED SEIEREN!
DETTE BLE SAGT OM DEN FANTASTISKE VINNEREN:

VINNEREN ER EN FANTASTISK REPRESENTANT FOR ADAM OG EVA GRUPPEN OG HAR JOBBET SEG RASKT OPP TIL Å BLI EN AV ADAM OG EVA`s STJERNER.

PERSONEN ER SVÆRT POSITIV OG SIER ALLTID JA TAKK, TIL NYE UTFORDRINGER.
PERSONEN ER ET FORBILDE FOR MANGE, BLID & SPRUDLENDE, BIDRAR SOSIALT, HAR HØY ARBEIDSMORAL OG ER UTROLIG DYKTIG.
VINNEREN VISER ANSVAR OG EIERSKAP OG DET GLØDER NÅR PERSONEN FORMIDLER SIN KUNNSKAP FRA SCENEN.

SOM FAGLIG LEDER GJØR HUN EN GLIMRENDE JOBB, OG HUN DELER VILLIG RUNDT SEG MED SIN KUNNSKAP – BÅDE I SALONGEN, TIL NYANSATTE OG PÅ KURSER.

VINNEREN JOBBER SOM KONSULENT FOR AKADEMIET OG REPRESENTERER OSS PÅ EN GLIMRENDE MÅTE I INN + UTLAND. HUN HAR GJORT DET STORT INTERNASJONALT OG HAR GJORT DET STRÅLENDE FRA SCENEN I BÅDE BARCELONA OG LAS VEGAS.

VI ER UTROLIG STOLTE OG VELDIG TAKKNEMLIGE FOR Å HA DEG I ADAM OG EVA FAMILIEN.
GRATULERER - VINNEREN ER TONJE