Julebord makeup!

Postet av Adam og Eva Kristiansand den 3. Nov 2014

Nå er vi snart inne i julebordsesongen, så ved den anledning tenkte jeg og vise dere festsminke steg for steg. Jeg har brukt Young blood produktene, disse får du kjøpt på vår salong. Trenger du hjelp til sminke, gir vi deg tips til hvordan akkurat du burde sminke deg. Du kan også la oss gjøre hele jobben. :)

Her er modellen helt uten sminke.Steg 1.
Jeg har lagt på Primer først for og matte ned huden og gi en glatt overflate, deretter har jeg lagt på en foundation som er i akkurat samme mørkhetsgrad som huden. Den beste måten og finne rett farge på foundation er og teste på et lite parti ved overgangen halsen og ansiktet. Da finner man riktig farge og man slipper og jobbe med og få bort overgang/skjolder. Jeg la også et helt matt pudder over for og hindre blanke partier.Steg 2.
Jeg begynte med og legge en helt lys skygge på hele øyelokket og opp til brynet, når man gjør det er det lettere og duse ut de mørkere skyggene man legger over. Neste farge jeg brukte var en lys brun, den la jeg på ytterste del av øyelokket og opp mot globalen. Til slutt la jeg er mørkere farge i hele globallinjen. Jeg har duset ut alle overganger for og få en smoke eye effekt.Steg 3.
For og markere øyene litt ekstra la jeg svart kajal på øverste vippekant. Under la jeg en svart øyeskygge fra midten av øyet og ut. Jeg lar ikke kajalen og øyeskyggen møtes, du vil da få et mer åpent blikk. Deretter et tynt lag mascara, det er fordi jeg skal sette på løsvipper, det vil dere se på de siste bildene.Steg 4.
Her har jeg brukt øyebrynskygge for og markere øyebrynene. Man får et mykere uttrykk når man bruker skygge og ikke blyant. For og legge alle hårene i riktig retning har jeg lagt på en blank øyebrynsgelè.Steg 5.
Jeg har lagt på en rouge i en frisk farge for og lage glød i ansiket. Her ser dere løsvippene jeg har satt på, de gir en enda mer dramatisk look og får øynene i fokus.Steg 6.
Lepper er også viktig, men jeg er nok en tilhenger av at hvis man har mye øyeskygge burde man gå for en litt mer nøytral farge på leppene. Her har jeg brukt en naturlig lipliner og en frisk rosa lipgloss. Her ser dere modellen ferdig sminka og fin. :)Løsvippene jeg brukte kommer fra Ardell, disse vippene er lette og sette på fordi de er veldig myke i kanten, de kan også brukes flere ganger.Sminken jeg har brukt er som sagt fra Young Blood, dette er en makeup serie som inneholder 100% rene og naturlige mineraler. Den er for alle hudtyper, og passer også bra for personer som har rosacea, akne, solskader og allergisk hud. Produktene er ikke utørkende og har både UVA og UVB beskyttelse. Og de er ikke testet på dyr! :)Produkter jeg har brukt:
Mineral primer
Liquid mineral foundation - farge Pebble.
Hi.definition hydrating mineral perfecting powder - farge transcludent
Pressed mineral eyeshadow quad - Bruntoner Gemstones paleten og svart skygge Starlet paletten.
Eye liner pencil extreme pigment - farge blackest black
Mineral lengthening mascara - farge blackout
Brynskygger - Brow artiste - farge dark
Rouge - mineral blush - farge Zin
Lipgloss - farge Promiscuous

Marie - makeupartist og frisør, Adam og Eva Kristiansand.ZANZUEL SMINKE

Postet av Adam og Eva Kristiansand den 7. Jan 2014

Alberita fra Adam og Eva Kristiansand sine favoritter:

1-2. Vakre lepper med klassiske lipglosser. Disse tre fargene er mine favoritter av mange farger du kan finne hos zanzuel!

3. Elskbare øyne skygger!
Mineralbaserte hypoallergitestede øyeskygger, jevner seg lett inn i huden og gir et flott resultat.

Leppestift farge heter hotstuff og øyneskygger på bildet heter Moonstone og yellow Diamond.

4. Bekk pulver og fundation som er lansert av Norges mest etterspurte makupartist og stylist. Det er en helt unik Matt Mineral Fundation
som ikke gir blank hud. Det er en perfekt balanse mellom fuktighet og dekkevne: Det ikke bare føles naturlig, men det ser naturlig ut på huden ! Og sist men ikke minst det er laget av naturlige ingredienser.


Kilde fra hennes blogg : www.alberitanikci.blogg.no
Kreativ make-up!

Postet av Adam og Eva Kristiansand den 28. Feb 2013

Her har dere et lite innblikk i min kreative verden som make-up artist. 
Enjoy! :)

-Marie