Vasker du håret "riktig"?

Postet av Adam og Eva Kristiansand den 27. Feb 2017

1. Finn riktige produkter. Om du har tynt hår så kan du ikke bruke samme produkter som en med skadet hår. Da er det lureste å komme innom og høre med oss.

2. Hvor ofte vasker du håret? Vi anbefaler å vaske håret så sjeldent som mulig. Er du vant til å vaske håret hver dag, kan det være lurt å prøve å vende håret til å vaske det litt sjeldnere. Det sliter på håret å vaske det ofte. Får du fort fett hår, kan du bruke tørrsjampo mellom vask.

3. For at håret skal bli renest mulig anbefaler vi å skylle godt gjennom det før du påfører sjampoen og masserer godt. Husk at det er hodebunnen som skal bli ren. Lengdene trenger ikke å masseres. Jo mer det skummer, jo renere er det. Dette skal gjøres to ganger. Og ikke bruk for mye sjampo, det er ikke nødvendig. Skyll håret godt, slik at du merker at sjampoen er ute av håret.

4. Deretter påfører du balsam. Ikke dropp dette! Den skal hovedsaklig være i lengdene. La den virke i 2-3 minutter for best mulig effekt. Skyll ut.

5. Tørk håret med et håndkle. Det er nå håret er på sitt mest sårbare. Derfor er det viktig at du ikke gnikker det tørt med håndkledet, men heller klemmer ut vannet.

6. Avslutt ved å ta i et varmebeskyttende produkt før du styler det.Vinter hår??

Postet av Adam og Eva Kristiansand den 13. Feb 2017

Merker du vinteren på håret ditt?

Om vinteren så forandrer hud og hår seg, det er fordi luften er tørrere og kaldere. Man merke at huden klør og håret ditt tørket ut, det kjennes crispy ut og og blir fort elektrisk. Det som hjelper da er gode fuktighets produkter. Man starter med base produktene som shampoo og conditioner og deretter bygger man på med kur/leave in og olje.

Dette er en serie som gir fuktighet.


REDKEN All Soft serienALL SOFT er med på å styrke håret med IPN systemet og Keratin Enrich Ccomplex smører håret med omega-6 og argan olje.

Denne serien gir masse fuktighet, og man merker det etter første vask. All Soft er beregnet til tykkere og kraftigere hår, så den kan tynge litt om man har en finere hårtype.

Serien består av shampoo- conditioner- kur/maske- leave in og olje.


Man kan også skreddersy produkter på tvers av alle REDKEN seriene etter hva håret ditt måtte trenge.