Vasker du håret "riktig"?

Postet av Adam og Eva Kristiansand den 27. Feb 2017

1. Finn riktige produkter. Om du har tynt hår så kan du ikke bruke samme produkter som en med skadet hår. Da er det lureste å komme innom og høre med oss.

2. Hvor ofte vasker du håret? Vi anbefaler å vaske håret så sjeldent som mulig. Er du vant til å vaske håret hver dag, kan det være lurt å prøve å vende håret til å vaske det litt sjeldnere. Det sliter på håret å vaske det ofte. Får du fort fett hår, kan du bruke tørrsjampo mellom vask.

3. For at håret skal bli renest mulig anbefaler vi å skylle godt gjennom det før du påfører sjampoen og masserer godt. Husk at det er hodebunnen som skal bli ren. Lengdene trenger ikke å masseres. Jo mer det skummer, jo renere er det. Dette skal gjøres to ganger. Og ikke bruk for mye sjampo, det er ikke nødvendig. Skyll håret godt, slik at du merker at sjampoen er ute av håret.

4. Deretter påfører du balsam. Ikke dropp dette! Den skal hovedsaklig være i lengdene. La den virke i 2-3 minutter for best mulig effekt. Skyll ut.

5. Tørk håret med et håndkle. Det er nå håret er på sitt mest sårbare. Derfor er det viktig at du ikke gnikker det tørt med håndkledet, men heller klemmer ut vannet.

6. Avslutt ved å ta i et varmebeskyttende produkt før du styler det.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc