4 Symptomer på tynnere hår - Dette stopper det.

Postet av Adam og Eva Kristiansand den 7. Okt 2014Mister du også hår? Jeg fikk panikk her om dagen fordi jeg mister en del hår hår for tiden, og det er så ekkelt å lure på hvor lenge denne håravfalls perioden skal pågå hos meg? Det er noe som heter periodisk håravfall hvor man med andre ord mister hår i perioder, bla stress, stram hodebunn ol. En slik periode kan vare helt fra 3 mnd helt opp til ca 10 år, det er helt individuelt. Jeg har aldri mistet hår før, men jeg ser at jeg har fått utrolig mye baby hår og jeg mister en del hår i løpet av dagen som skremmer meg litt. Og jeg tror jeg mister håret i en ¨perfekt tid¨, da mener jeg fordi disse produktene er såsi et under! Vår Leverandør Knut reddet dagen min med å tipse meg med disse nye produktene som er for alle typer håravfall. Han har vært borti kunder som har brukt dette og sett stor forskjell med egne øyner! Han er så dyktig og ville aldri anbefalt noe som ikke virker.

Disse produktene er for damer og herrer som ser at de er på vei til å bli litt tynnere i håret, sakte men sikkert. Grunnen til at man mister hår er fordi hodebunnen blir stram, og det som skjer når hodebunnen blir stram er at hårsekkene også blir stramme. Du kan se for den en hårsekk med et hårstå i, og jo strammere hårsekken blir desto mer ¨dytter¨den håret ut. Og når dette hårstrået faller ut så har vi det vi kaller en død hårsekk, hvor det her ikke kommer til vokse ut noe hår igjen.

Det er nettop dette denne serien skal forhindre, den skal forhindre at hårsekkene blir stramme og dør ut! Det finnes 4 enkle steg i denne serien som jeg selv skal bruke;

SERIOXYL - FULLER HAIR
-Step 1 Shampoo (Utvider hårsekkene, stimulerer hodebunnn og renser)
-Step 2 Balsam (Gir mer volum og fylde til håret, pleier fra rot til spiss)-Step 3 Mousse (Gir umiddelbart volum til røttene og fylde til spisser)De tre første stegene må brukes helt til det går tomt i flaskene uten å bruke noe som helst andre produkter i mellom + step 4. Deretter forstetter du bare med step 4 i 3 mnd til, hvor du kan bruke en annen frisør shampoo/balsam.

SERIOXYL - DENSER HAIR
-Step 4 - Leave in Serum for hodebunn. (Hårtettheten økes)

Denne MÅ brukes daglig for å oppnå full effekt. Det er en behandling som i lengden gir deg fyldigere hår. Et molekyl som gjør hårstråene tykkere og er resultatet av 10 års forskning som øker Hårtettheten, selv påfører jeg dette hver kveld før jeg skal sove fordi da jobber alt best. (Produktet forsvinner i håret, blir ikke fettete)

4 TEGN PÅ TYNNERE HÅR
- Mindre tetthet mellom hvert hårstrå.
- Mindre fylde.
- Hår som knekker / Sprøtt hår.
- Manglende volum.

Ca 50% av jenter/gutter mister håret. Og som frisør så vet jeg at det å bli ¨tynnere¨i håret er et litt følsomt tema for gutter mer enn de vil inrømme, så derfor vil jeg anbefale dette produktet til alle de som er på vei til å få litt viker eller som generelt holder på og bli litt tynnere i håret. Det går faktisk ann å forkorte denne hårtap-perioden!

Kilde hentet fra: 
www.alberitanikci.blogg.no

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.