Vinn 1 års forbruk av pleie og styling fra L'Oréal Professionnel

Postet av Adam og Eva den 6. Mar 2013
Vinn 1 års forbruk av pleie og styling fra L'Oréal Professionnel og hjelp din Adam og Eva frisør til å vinne ett kurs i London fra L´Oréal Professional eller komplett personlig pleie- og stylingkit fra L'Oréal Professionnel.

Av de 10 bildene MED FLEST STEMMER blir en vinner plukket ut av juryen bestående av Fam Irvoll/Designer, Eirik Thorsen/Adam og Eva Grensen, Ann-Christin Nilsen/Adam og Eva Strøget og Cato Karpow/Vise administrerende Adam og Eva.


Hvordan kan DU vinne?

  1. Still opp på bilde neste gang du er hos en Adam og Eva frisør. Inspirasjonsbilde lastes opp i en av Adam og Eva bloggene av din frisør.
  2. Del med dine venner og spre ditt bilde med link til avstemmings-siden HER!
  3. Stem via knappene under! Få alle du kjenner til å stemme ditt bilde frem også!
  4. For å øke dine vinnersjanser enda mer; last opp ditt inspirasjonsbilde på din Instagram. Det må tagges med @adamogeva og #instantinspiration.


Se alle de kreative bidragene HER!


Om konkurransen:

01/04 går 20 semifinalister videre og den 08/04 vil de 10 bildene med flest stemmer bli offentliggjort og profilert på både Vixen.no og Adamogeva.no. Konkurransen blir avsluttet 12/04.

Vinneren vil bli annonsert på Adam og Eva og Vixen sidene, og vil få beskjed på epost. Frem til 01/04 vil avstemmingen foregå på Adam og Eva sine sider, deretter vil stemmingen foregå på www.vixen.no

For fler konkurranser, gode tilbud og inspirasjon følg oss også på FACEBOOK!0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Powered by: Bloc