Anne Hellandris

Anne Hellandris

Frisør

Hvordan ser fremtiden ut?

Postet av Anne Hellandris den 16. Mar 2013

Hei!
Nå er det tid for et nytt Film og Fanteri-innlegg! Men jeg tenkte å gjøre en liten vri på det, og vil se hvordan Hollywod ser for seg at vi ser ut i fremtiden.

Vi begynner i nær fremtid. Vi skal til 2019, året Blade Runner er satt til.

  
Pris fra Blade Runner mener at det er slik vi ser ut i 2019. La oss håpe at denne androiden tar feil..


Så hopper vi litt frem, helt til 2089. Da skal vi ut i verdensrommet en tur og prøve å finne ut hvor menneskeheten stammer fra. 

David fra Prometheus mener at herrene nå ser slik ut. Det gjør ikke noe, men jeg håper at damene ser litt bedre ut enn i 2019.


Mens David og gjengen roter rundt i den store galaksen vår, så er forskere og oppfinnere travelt opptatt med å utvikle android-teknologien, og i 2142 er den såpass utviklet at man nå kan kose seg med prostituerte Mecha'er - å kalle dem androider er nå ukult.


Disse to Mecha'ene er begge prostituerte - oi oi for en teknologi, dere!
Jeg har ingenting å utsette på frisyrene, disse er velselte og flotte.


Men, såklart, siden teknologien er så utviklet så vet vi jo ikke helt hva som er ekte og ikke, og dette er noe Neo og Trinity skal finne ut av i 2199.

En ting er hvertfall sikkert, og det er at lakk er her for å bli og solbriller er visst et må-ha.

Leeloo er nøkkelen til Jordens overlevelse, og i 2263 må hun og Korben Dallas redde verden fra den onde Zorg, som tidligere er nevnt i denne bloggposten.

MULTIPASS!


Året er  2415.  Æon Flux er en mystisk og vakker leiemorder som sammen med rebellene i The Monicans prøver å styrte regjeringen.

... Men når hun begynner på oppdraget sitt avdekker hun noe mystisk.. Hva hun finner ut av kan du finne ut av ved å se filmen ;)


Alle bildene er hentet fra Google
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc