Hair color IS THE NEW MAKE-UP

Postet av Adam og Eva den 25. Jan 2017

Din hårfarge er akkurat som make-up, en del av din personlighet, din stil og din smak. Og i dag som aldri før uttrykker vi oss gjennom hårfarge, på bakgrunn av humør, stil og til og med anledning.


Med boomen på sosiale medier og de mange hårfargetrendene og ulike teknikkene, har hårfargemarkedet speilet utviklingen på make-up markedet. Hårfarge har ikke lenger bare en funksjon om å dekke hvite hår, den er en del av din skjønnhetsrutine, som definerer din egen look og identitet.


Hos Adam og Eva finner du profesjonelle Colorister som hjelper deg å finne din image, bygge videre på dine naturlige reflekser eller gi deg en ekstra farge-boost. For å oppfylle akkurat din hårfargedrøm kan de legge til lys og skygger med profesjonelle teknikker som Contouring, Stobing og Baby Lights.Sammen med din Colorist kan dere skape skreddersydde farger og personlige opplevelser i hvert besøk. I denne forbindelsen er L’Oréal Professionnel en viktig samarbeidspartner. Som et globalt merke og markedsleder vil L’Oréal Professionnel sikre trygg bruk av hårfargeprodukter i salongene og gi inspirasjon til de nyeste trender og teknikker. På denne måten kan du definere din egen stil, look og identitet gjennom ditt valg av hårfarge.
1 Kommentar