Kérastase Aura Botanica

Postet av Adam og Eva den 6. Mar 2017

Kérastase blir grønne med en ny hårpleieserie med 98 % naturlige ingredienser, som arganolje fra Morokko og kokosolje fra Samoan øyene. Dette er en fortryllende oppskrift til en serie representert av Toni Garrn.Naturlig skjønnhet

Det å leve sunt, beskytte miljøet og oppføre seg på en ansvarlig måte er idealer mange folk i skjønnhetsverdenen har. Decléor har laget «skin, body, mind» som sin ledende etikk. Matrix har nettopp lansert en naturlig hårpleie serie, Biolage R.A.W, og nå gjør Kérastase det samme med Aura Botanica. Pioneren innen luksuriøs hårpleie viser sin første serie med pleieprodukter med 98 % av ingrediensene fra naturlig opprinnelse, skapt for å tilfredsstille folk sitt ønske om naturlighet. Arganolje, som er dyrket i Atlasfjellene i Marokko, har blitt verdsatt i århundrer i landets skjønnhetsbehandlinger for sin næringsrike, fuktighetsgivende kvalitet og glansen det gir håret.

Kokosnøttolje som gror i den vulkanske jorden på Samoaøyene, skjærgårds paradiset i Polynesia, trenger inn i det kapillære fibret, og gir derfor fuktighet, beskyttelse, smidighet og varig styrke. Det er ingen silikoner, sulfater eller parabener i den, og den lille prosentandelen i hårbadet, fondanten og den fuktighetsgivende håroljen, som ikke er en naturlig ingrediens er rett og slett konserveringsmidler, parfyme eller mykgjørende midler.Rettferdig handel

Ved å respektere økonomiske, sosiale og miljørettigheter, praktiserer Kérastase på en rettferdig og støttende måte i sin handel. Ved å velge Targaninesamfunnet for sin produksjon av arganolje, hjelper Kérastase kvinner i sine egne omgivelser med å fremme deres utvikling ved å gi tilgang til midler for å lære seg å lese og skrive, og omsorgsfasiliteter for barn. Kérastase bidrar også til å bevare Arganiatreet i Marokko. Den samme fremgangsmåten blir brukt i Oseania, ved å arbeide med NGO Women in Business Development (WIBDI). Her er kokosolje en av råvarene som er bidrar til utvikling og helse i den lokale økonomien, samtidig som det hjelpet Samoanerne med å ta opp bioproduksjon på øya.Biologisk nedbrytbar og økologisk ansvarlig

Aura Botanica oppnår 97 % bionedbrytbarhet i sine formler. Når du ser på detaljene, forstår du at de fleste av disse produktene nesten har en fullstendig evne til å bli brutt ned av bio-organismer. Som deres innhold, er serien sin innpakning også økologisk designet, med en lettere emballasje som derfor inneholder mye mindre plast. Lokket alene sparer eksempelvis opptil 45 tonn plast per år, og Bain Micellaire (Micellar Bath Enhancer) er laget av 100% resirkulert plast.


Toni Garrn – En supernaturlig og artistisk inspirasjon

Hvem er bedre enn enestående Toni Garrn til å representere den nye Aura Botanica serien? I en alder av 24år er denne damen som en gang var ansiktet til Calvin Klein, nå et medlem av den glamorøse og prestisjefylte sirkelen av Kérastase ambassadører sommen med Anja Rubik. "Jeg har hatt en veldig sunn livstil siden jeg startet som modell, som var når jeg var 14år", sier Toni.

Med sitt lange, flammende blonde hår, fastslår Toni at hun har en veldig enkel hårrutine. «Jeg tror jeg gjør mindre enn andre kvinner. Jeg vasker håret mitt etter at jeg har trent eller etter at jeg har reist. Er det litt tørt, så bruke jeg kokosolje. Bortsett fra det ... Jeg har aldri gjort frosting eller noe annet. Fargen min bare varierer med solen. Jeg har alltid prøvd å bruke så mange naturlige produkter som mulig. Alt jeg spiser, hva jeg påfører ansiktet eller håret mitt må være så naturlig som mulig», sier Toni, som elsker kokosolje.

Naturen er helt klart ett stort kjemilaboratorium der fagfolk har vært i stand til å velge det beste for å imøtekomme vår vending mot naturkosmetikk.