Hår trender sommer 2017

Postet av Adam og Eva den 24. Mai 2017


Vi har tatt en prat med vår kreative leder Eirik Thorsen om sommerens trender for boys and girls, must have av produkter og hva som er hot or not sommeren 2017


Hva er trendene sommeren 2017?

Langt eller halvlangt hår med saltvannslook er alltid en sikker vinner for jentene på sommerhalvåret. Kjører du denne stilen så husk på å bruke produkter tilpasset din hårtype, og ikke minst solbeskyttelse slik at du ikke sitter igjen med en høysåte i midten av august.

På Coachella festivalen, som er toneangivende for trendbildet, var det en sveis som gikk igjen: Spacebuns. Ikke en "ny" look, men en trend vi også så tydelig på 90´tallet. Frisyren består rett og slett av to hårknuter, og kan kombineres med "halfdown/halfup" looken som også er en sommerhit for de med lengde på håret.


The '90s Club Kid Hairstyle That Dominated Coachella

Bilde har vi lånt av Refinery29, les mer her!


Er du skikkelig tøff gjør du som it-jentene Kirsten Stewart, Katie Perry og Cara Delavigne og går for en kort pixie eller buzz-cut:
For gutta er det mye tekstur som gjelder. Fremhev den naturlige bevegelsen du har i håret, enten om det bare er på toppen kombinert med korte sider og nakke, eller om det er en 70´talls inspirert look med mer lengder over det hele.

Vil du være skikkelig fashion forward ber du frisøren klippe deg i en boy-band klipp ala 90´tallet og rocker midtskillen. Kanskje ikke for alle, men kult på de som har rette stilen.


Bilde har vi lånt av Fashionbeans.com les mer

her!


Hot or Not?

Alt er vel egentlig lov så lenge en trives med det selv, men personlig er eg litt lei av fletter ... men frykt ikke, det er fortsatt lov! På visningen til Dior for SS17 var håret flettet bak og satt i en høy knute. Det er en kul look!


ElleUk

Bilde har vi lånt av ELLE UK les mer her!


Hva er dine favoritt stylingprodukter denne sommeren, til dame og herre?

Redken sin Color Extend Sun serie er noe alle bør ha i sommer! Denne serien er i utgangspunktet for farget hår, men kan absolutt brukes til ufarget hår, da den beskytter og pleier håret så det ikke tar skade av sol og saltvann.

Bilde fant vi på Pinterest på profilen til Becky BurmeisterLes mer: Trenger håret solbeskyttelse?


Loreal Professionnel beach wave: med denne saltvannsprayen får du det perfekte beach håret til og med uten å hoppe i havet. Spray i håndkletørket hår, og la det lufttørke mens du klemmer det opp, så fremheves den naturlige teksturen du har i håret. Denne funker både for gutter og jenter med litt lengde på håret.


Vi ga Eirik en Case flere av oss vil møte denne sommeren:

Du kommer fra stranda, har langt saltvannshår, mangler børste og skal rett i middag. Hva gjør du? Gi oss ditt quick fix tips!

"hmmm .... ingenting egentlig ...... håret er aldri så digg som etter et bad og det har fått tørke naturlig. Og for all del, ikke børst det etter det har tørket da blir det bare brusete! Pass på at du har en bra hårspray i veska så får du den kontrollen du trenger på luggen, og kanskje du skal lage et par spacebuns på toppen hvis det passer antrekket?" avslutter Eirik.