COLOR CORRECTION

Postet av Adam og Eva den 11. Aug 2017

    EN STOR TREND SOM STARTET INNEN MAKE-UP

…OG NÅ ER DEN ENDA STØRRE INNEN HÅR!

Color Correction er en stor trend som startet innenfor make-up. Inspirert av velkjente fargekorreksjonsteknikker innen makeup er Color Correction nå enda større innenfor hårfarge. Den vil tilføre energi, glans og lys – og vil få håret ditt til å se strålende ut igjen.

Color Correction er en ny service, fra L'Oréal Professionnel, som først og fremst er designet spesifikt for å løse frustrasjoner og utilfredshet som kvinner kan føle i forhold til en hårfarge. Mangler hårfargen din intensitet eller dybde, er den kjedelig eller holder ikke fargen, er Color Correction svaret for deg!

Color Correction er en helt personlig fargeservice som har til formål å oppfylle alle de behov som en kvinnes hår måtte ha. Den kan korrigere farge, utbedre en tone eller forsterke en naturlig hårfarge, på samme måte som en makeup-artist kan få en hudtone til å fremstå penere.

Det finnes mange typer av Color Correction, og de krever alle en profesjonell ekspertise. Color Correction kan du nå oppleve i våre salonger.             
  
1 Kommentar