Internvisning - Red Light District

Postet av Adam og Eva Strøget den 28. Mar 2014

Som lærling i Adam og Eva så er det 3 moduler en må igjennom, disse består av en rekke tester. Når alle testene er bestått så avsluttes dette med å holde en internvisning. Nå var det min tur! Spent, nervøs og med en "gruglede" seg følelse i kroppen inviterte jeg andre frisører og lærlinger til å komme å se på.

Første steg er å velge tema og jeg valgte Red Light District. For å få dette mest mulig gjennomført så valgte jeg å lyse opp halve salongen i rødt ved å bruke arbeidslamper med rødt filter og dekke til noen av spottene i taket. Modellene mine kledde seg opp i fantastiske antrekk som matchet tema.

Neste steg er hår! Hva skal en finne på? Hva er det som passer til tema og som samtidig gir deg frihet til å gjøre og vise frem det en har lyst til? Etter å ha sett mye på bilder fra Red Light District og mye kjipt hår så fant jeg ut at jeg måtte tenke litt annerledes. Jeg snakket med modellene mine om deres ønsker og så etter inspirasjon til noe gøy som kunne passe inn med det. Så laget jeg et mood board med bilder fra det som inspirerte meg. Både når det kom til farger og styling.




Så kom uken før visningen og jeg satt i gang med å farge, klippe og bli kjent med håret til modellene mine. Det ble mange timer i stolen for dem, men jeg er ganske sikker på at de er like fornøyde med resultatet som det jeg er.


 


Planlegging tar tid og det ble mange sene kvelder. Hva skal jeg gjøre på selve visningen? Hvordan skal jeg på best mulig måte få frem det bildet jeg ønsker å levere?

Jeg valgte å gjøre en story ut av installasjoner. I første installasjon så satt alle modellene pene og pyntelige på rekke og rad, i neste installasjon så er modellene på jobb og poserer i ulike posisjoner slik som de gjør i vinduene du ser i Amsterdam sitt Red Light District. I siste installasjon er modellene slitne etter en lang dag med leppestift dratt utover ansiktet og øyesminken ødelagt, og de ligger henslengt rundt hverandre.























Jeg valgte å gjøre arbeidstegninger til alt jeg hadde gjort på modellene mine og levere det til faglig leder som skulle se over arbeidet mitt slik at hun lett kunne følge med når jeg etter installasjonene tok modellene frem for å fortelle om håret deres.

Veldig fornøyd med egen innsats, hundre kilo forsvant fra skuldrene og jeg håper alle dere som kom ble inspirert og hadde det gøy! :)

Mine fantastiske modeller rett før visning


Og rett etter visning



Mille //Adam og Eva Strøget

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.