Hårtips til gutta

Postet av Adam og Eva den 7. Nov 2017

Vi møtte Eirik Thorsen backstage på fotoshoot for Adam og Eva sin bilde serie som har fokus på gutta. Vi spurte om Eirik kunne snakke litt om herretrender og hva som har blitt tenkt på de ulike modellene i bildeserien.
Uansett hva som er i trendbildet det viktigste for oss å bli kjent med personen som skal bære frisyrene vi kreerer, og at det skal føles ekte og naturlig for hver enkelt. Derfor hadde vi samtaler med hver av gutta her på fototshooten for å finne ut av hvordan de selv synes at håret funker best og hvordan de styler det. Hver frisyre ble deretter tilpasset hver enkeltes behov og preferanse, i samarbeid med oss i Adam og Eva som fagpersoner.

 

Adam og Eva står for en klassisk, kreativ, kul og kvalitetsbevisst tilnærming på hår


 Peder liker å ha lengde på håret, og det ble derfor ikke klippet mye. Vi fjernet litt tyngde i overhåret for at hans naturlige fall skal få komme til sin rett. Skal en ha langt hår bør en ta vare på det og i Peders tilfelle anbefaler vi Redken Beach Envy, shampoo og conditioner som gir volume og fremhever den naturlige bevegelsen i håret. Som styling produkt kan Peder spraye i litt Techni Art Beach Waves fra Loreal Professionnel, som er en saltvannspray som vil være med å fremheve og definere teksturen han allerede har, samtidig gir saltvann litt hold i håret. 

 


Arthur pleier å variere hvordan han styler håret. Noen ganger liker han å kunne dra håret bort fra ansiktet , mens andre dager bruker han det frem som en pannelugg. Vi valgte å klippe han kort i nakken og på sidene, mens vi beholdt mer lengde på toppen og fokuserte på å tynne det ut for å gi det tekstur og bevegelse. Dette er en klassisk herreklipp som gir valgmulighet når det kommer til styling. Håret til Arthur har godt av litt fuktighet så vi anbefaler han å bruke Hydrate fra Pureolgy, en shampoo som mykgjør håret og gjør det medgjørlig. Når det kommer til styling produkt kan Artur bruke Matrix Style Link Over Achiver, som er en kombinasjon av voks past og krem. Denne kombinasjonen gjør at produktet sprer seg lett som en krem, fungerer som en paste og holder som en voks.

  

 

Fredrik har et typisk fint nordisk hår, og kler veldig godt å ha det kort. Vi valgte å gå skikkelig kort og brukte skinfade teknikk på sidene og bak. Toppen er klippet så kort en knapt får det mellom fingrene, og her valgte vi også å  klippe luggen kort og market. Dette for å få et tøffere og noe mer særegent utrykk på den korte sveisen. Fredrik er blond i utgangspunktet, men vi ville dra dette litt lengre og vi bleke det helt lyst. Når håret har godt igjennom en kjemisk prosess er det viktig å ta være på det for å opprettholde kvaliteten og den gode følelsen på håret. Vi anbefaler Fredrik å bruke Resistanse Bain Force Architect og Resistance Ciment Anti-Usure fra Kerastaste som er gjenoppbyggende shampoo og conditioner. Når det kommer til styling er dette ikke mye som trengs. Men vi ønsket og tilføre noe mer tekstur til håret. Her anbefaler vi å bruke en liten mengde Clay definer fra Shu Uemura som er en paste som gir godt hold selv på kort hår og har en matt finish.