SKJØNNHET & INTELLIGENS - ET MODERNE IKON

Postet av Adam og Eva den 2. Apr 2018

ANNONSE  -  Kérastase

Emily Ratajkowski har en helt ny tilnærming til skjønnhet.

Kérastase er stolte over å samarbeide med motegeniene og fotografene Inez og Vindooh i den nye kampanjen vår, og ønsker Emily velkommen til Kérastase-familien.

Kerastase Aura Botanica
Kerastase Aura Botanica

Det er mange grunner til at Emily Ratajkowski er uforglemmelig. Det er ikke bare den slående skjønnheten som gjør henne til en fascinerende person over hele verden. Det er holdningen hennes. Det er aktivismen hennes. Det er hennes kunstneriske væremåte og intellekt.

Det er måten hun omfavner sin egen unike væremåte på, som viser kvinner hvordan vi kan være vakre på hver vår måte og aldri beklage for det. "Jeg er selvsikker fordi jeg har lært å elske meg selv og sette pris på det som gjør meg unik", sier hun.

Emily er en perfekt representant for den moderne skjønnhetsfilosofien. Hvis du elsker deg selv, vil verden komme etter. Bokstavelig talt i hennes tilfelle. Hun har nesten 16 millioner Instagram-følgere. Modellen, skuespillerinnen og kunstneren bruker mediet til å fritt feire de mange sidene av seg selv. Staset opp, casual, sofistikert, sexy, sterk. 

Hun har mange hårstiler. Hun endrer stadig frisyre, farge og tekstur i henhold til humøret, og kan lett ha et dusin ulike stiler i løpet av ett år. Hun anser håret sitt som et verktøy for å uttrykke seg selv. Noe som skal pleies.

Hva som hjelper meg å føle meg sexy og selvsikker? Håret mitt 

(EMILY RATAJKOWSKI)


Emily ser alltid ut til å nyte det livet har å by på, elegant og grasiøst. Det handler ikke om perfeksjon (selv om hun kommer ganske nær), men om selvtillit, kreativitet og fellesskap. Hun er mye ute i verden og reiser, enten i jobbsammenheng eller på daglige eventyr i hjembyen Los Angeles, og bruker ofte sosiale medier for å dele høydepunktene med andre medlemmer av hennes voksende felleskap. "Når noen virkelig åpner seg opp for meg, føler jeg at de stoler på og liker meg", sier hun. Det er tydelig at hun er en godt likt kvinne, og setter ikke bare pris på sine egne spesielle egenskaper, men også de hun omgir seg med. 

Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski


Det er tydelig på den autentiske måten hun deler livet sitt og meningene sine på at Emily tror kvinner skal velge hvordan de presenterer seg selv for verden. Hennes egen fremgangsmåte er en spennende kombinasjon av personlig og fysisk tiltrekningskraft. "Å være sexy er en vidunderlig form for skjønnhet", sier hun, før hun kaster på håret sitt og lar det falle ned foran ansiktet. Hun er helt frigjort, og fullstendig komfortabel i rollen som en mektig, moderne kvinne. "Jeg tror at kvinner er sterke, dyktige og fantastiske mennesker." Du kan skjønne hvorfor hun mener dette – hun er det perfekte eksempelet.


Kerastase Aura Botanica
Kerastase Aura Botanica10 Kommentarer