ALDRI FARGET HÅRET?

Postet av Adam og Eva den 4. Mai 2018

HAR DU NOEN GANG VURDERT Å PRØVE EN HÅRGLOSS? 

HER ER GRUNNENE TIL AT DENNE HÅRBEHANDLINGEN ER PERFEKT FOR DEG!


Hårfarge

 

Hårfarge behøver ikke å være en livslang forpliktelse. Faktisk, finnes det en enkel måte å flørte med nye hårfarger på uten å love bort integriteten av håret ditt. Hårgloss, som Redkens Shades EQ, er en form for demipermanent hårfarge som kan forbedre hårets naturlige glans samtidig som den korrigerer og revitaliserer tonen i håret ditt. Dette er perfekt for de som er nye i hårfargeverdenen eller som enkelt ønsker å teste ut en ny trend uten forpliktelser. 

Hårgloss gir deg den rikheten, dybden og dimensjonene du aldri visste du savnet i lengdene dine. Hårgloss virker ved å bruke en blanding av direkte og oksiderende fargestoffer for å gi glans, oppfriske og korrigere den eksisterende hårfargen din. Den hjelper deg å forbedre utseende på håret ditt, uten å måtte gjennomføre store fargebehandlinger. Helt enkelt tenker denne hårfargen at den er en conditioner. Hvor bra er ikke det? Tenk på det som din hårfarges nye BFF.


Lurer du på hva mer denne vidunderglossen kan gjøre for håret ditt? Her er 7 grunner til hvorfor du bør prøve en hårgloss:


1. HÅRGLOSS ER HÅRFARGE UTEN FORPLIKTELSE

Siden hårgloss er en demipermanent, vil hårfargen gradvis falme over tid, men det betyr ikke at håret ditt blir etterlatt med synlig ettervekst. Siden Redken Shades EQ er en gloss vil den ikke løfte eller lysne hårfargen din. Den er satt sammen med akkurat mange nok pigmenter til å fornye og bedre den overordnede tonen i hårfargen din uten å tørke ut lengder og spisser. Vi sverger til denne servicen hvis du ønsker å forbedre din naturlige farge eller bare gi nytt liv til ditt tidligere fargede hår. 


Hårfarge


2. OPPFRISKNING AV FARGETONE

Uheldigvis, hårfarge begynner etter en periode å falme. En gloss kan være en perfekt måte å friske opp en kjedelig hårfarge. Med det samme den er påført i håret starter den å tone og korrigere hvilken som helst hårfarge du skulle ha fått siden ditt siste besøk. Nå kan du si hadet til falmede spisser og kjedelig hår. Med Redken Shades EQ gloss kan vi endre hårfargen din på bare 20 minutter. 


3. HÅRGLOSS KAN ELIMINERE KOBBERFARGE

Kobbertoner skjer de beste av oss. Som enhver blond kan fortelle deg – gule striper og oransje fargetoner kan være et mareritt å korrigere. Ved å bestille en hårgloss service kan vi gjøre fargekorrigeringer for problematiske toner ved å gi de et mer naturlig resultat og utseende. 


4. HÅRGLOSS FORBEDRER GLANSEN 

Hårgloss er som et Instagram filter. Den gir ekstra liv og glans til håret ditt uansett hva glansgraden er fra før. Siden Redken Shades EQ formelen er laget uten ammoniakk kan vi farge håret ditt uten å bekymre oss for at håret ditt skal miste sitt naturlige skinn. En av hovedfordelene med en gloss er at den lukker skjellaget på håret og skaper en jevn overflate som lyset kan reflekteres på. Kort sagt, den setter en spotlight på lengdene dine og rammer inn livligheten i håret ditt. 


Hårfarge


5. GIR VOLUM OG KONTROLL

Som med enhver fargeservice – fester hårgloss en liten mengde hårfarge på innsiden av skjellaget. Etter en hårgloss service vil du oppleve at lengdene dine fremstår fyldigere grunnet  dimensjonene din nye farge gir samt at håret er enklere å style grunnet pleien fargeservicen gir.


6. RASK BEHANDLING

Hvis du er ute etter en rask fargebehandling er hårgloss definitivt servicen for deg. I løpet av 20 minutter kan håret ditt gå fra kjedelig og normalt til dristig og vakkert. Dette er en rask og enkel service som hjelper deg å heve inntrykket av håret ditt på meget kort tid. Blond hårfarge


7. SUBTIL FARGEENDRING

Med hårgloss kan fargeforvandlingen din se meget naturlig og subtil ut. For eksempel, noen ganger når håret er bleket kan det se gult ut som et resultat av hårets naturlige undertoner. Ved å tilføre gloss kan vi tone ned gulheten og tilføre en ny nyanse. Håret vil fortsatt være blondt, men glossen vil hjelpe oss å gjøre fargen enten mer gylden eller ask – eller hvilken annen variant vi sammen velger! Tenk på hårgloss som den perfekte «final touch» til hårfargeservicen din.

Lurer du på hva mer hårgloss kan gjøre for deg?

BESTILL EN TIME I EN AV VÅRE SALONGER FOR Å FINNE UT OM REDKEN SHADES EQ GLOSS ER DET RIKTIGE FOR DEG.

GARANTERT: DET ER DET!


/ Adam og Eva


FINN DIN SALONG HER