Stolt sponsor Oslo Runway

Postet av Adam og Eva den 8. Aug 2018Adam og Eva er stolt sponsor av Oslo Runway SS 19. 

Her står vi for alt hår, og gleder oss til å ta dere med backstage 14-16 August 2018.

Adam og Eva har deltatt på Oslo Runway siden etableringen høsten 2015.

Oslo Runway er Norges viktigste visningsarena for mote. For mer informasjon om designere, visninger og livet rundt Oslo Runway se her!

Adam og Evas dyktigste og mest annerkjente hårstylister er teamledere for visningene under Oslo Runway, og med seg som assistenter har de både erfarne frisører, nye talenter og lærlinger fra alle våre salonger.  


Eirik Thorsen


Kreativ leder i Adam og Eva, og hovedansvarlig for hårstylingen under Oslo Runway, Eirik Thorsen kan fortelle at det ligger mye planlegging og forarbeid bak håret som blir sendt ned catwalken. I forkant av OR har teamlederne look-tester med makeupansvarlig og designer. For teamlederne er det denne prossessen som er den mest spennende og kreative. Av og til kan designeren ha klare meninger om hvordan de ønsker looken, og hårstylisten tolker dette på sin personlige måte, mens andre ganger kan hårstylisten komme med forslag om hva en ser for seg når en har sett moodboard og kolleksjonen som skal vises. 

Våre hårstylister er alltid oppdaterte på hva som skjer i motebildet når det kommer til hårstyling, men hva som er trend er egentlig ikke det viktigste. Det som er alfa omega er å forstå visjonen designeren har bak kolleksjonen sin, og skape et oppdatert uttrykk som fremhever og understreker dette.


Vi gleder oss til Oslo Runway SS19!

/Adam og Eva


26 Kommentarer