To nye salonger i Oslo sentrum

Postet av Adam og Eva den 3. Okt 2018


Vi åpner to nye og spennende salonger i Oslo sentrum.

I Adam og Eva bygger vi salong etter skreddersøm. Med dette mener vi salonger som passer til miljøet den er en del av. I oktober åpnet vi to spennende salonger. Disse finner du i Bogstadveien og på Glasmagasinet.Adam og Eva Bogstadveien finner du i en av Norges travleste handlegater. Salongen strekker seg over to etasjer med en unik og avskjermet vaskeavdeling. Her kan du nyte hodebunnsmassasje og kurbehandlinger. 

Salongen ligger i en eldre bygård der Holtegata møter Prof. Dahls gate. Vi har valgt å ta vare på lokalenes vakre stukkatur, karakteristiske trepanel og teglsteinsvegger. Salongen bærer preget av å være en klassisk Oslobygård, men utfordres av moderne fargevalg og elementer som håndsmidde detaljer.

Velkommen til vår oase i Bogstadveien. For mer informasjon om våre frisører og kontaktinfo til salongen se her: Adam og Eva Bogstadveien
Adam og Eva Glasmagasinetvår Art Deco-inspirerte salong finner du i første etasje på Norges eldste varehus. Eksklusive materialer og fargevalg skaper en unik salong med dedikerte behandlingssoner. Her kan du sammen med frisøren la deg inspirere og skape din nye hårfarge i vår fargebar. Eller du kan nyte skreddersydde hodebunnsbehandlinger i vår vaskesone. 

Liker du å være tidlig ute til timen? Ta en kaffe i vår lekre lounge! Eller besøk mange spennende butikker på Glasmagasinet. Her finner du garantert noe til en enhver anledning, hva med et nytt antrekk til din nye frisyre?

Velkommen til vår eksklusive og urbane salong midt i Oslo sentrum. For mer informasjon om våre frisører og kontaktinfo til salongen se her: Adam og Eva Glasmagasinet
Vi gleder oss til å vise deg våre nye salonger.

Hilsen alle oss i Adam og Eva!


9 Kommentarer