HVA ER LILLA SHAMPO?

Postet av Adam og Eva den 28. Jun 2019

LILLA SHAMPOO


ALT DU TRENGER Å VITE OM LILLA SHAMPO - FOR BLONDT HÅR

Alle med blondt hår vet at det å finne den perfekte blonde nyansen tar tid og koster penger. Det er samtidig en forpliktelse for mange å holde fargen like fresh som når du forlot salongen. Mens det er opp til våre dyktige Adam og Eva frisører å hjelpe deg å velge det rette blonde serviceprogrammet i salongen, anbefaler vi deg å vedlikeholde resultatet på hjemmebane. Det er her den vidunderlige, lilla shampoen kommer inn! 


Blondt hår

Blondt hårHVA ER LILLA SHAMPO?

Lilla shampo er nettopp det – en shampo med lilla pigmenter som hjelper å holde undertonene (de varme fargene) i sjakk. Tenk på det som din hair gloss til hjemmebruk, som hjelper deg å bekjempe kobberskjær. 

Konseptet med lilla shampo høres kanskje litt underlig ut for deg som nettopp har farget håret ditt blondt, men spør en hvilken som helst person med en blond hårfarge og de vil fortelle deg at det er et «must have» for å bevare håret sterkt og glansfullt. 


LILLA SHAMPOOHVORFOR ER LILLA SHAMPO NØDVENDIG FOR ET BLONDT HÅR?

De av oss som har blondt farget eller bleket hår behøver lilla shampo. Adam og Eva frisør, Steven Pimjang, sier: «Når vi lysner et hår kommer det en undertone frem. Denne kan vi kalle en «rå blond». For å få kundene mine til et rikere og mer kvalitetsblondt resultat tilsetter jeg ofte Redken Shades EQ Gloss for å eliminere uønskede undertoner. Undertonefargen kan være enten gul, gul-oransje, eller til og med en rødlig undertone. Du vil trolig merke at de blir mer synlige mellom frisørbesøkene ettersom Glossen gradvis slipper. En lilla shampo vil hjelpe deg å tone og redusere kobberskjær og gule fargetoner.»


kaldt blondt hår


Fremprovoseringen av undertonene kan også være forårsaket av sol, vær eller varmeverktøy. Av denne grunn er ikke lilla shampo bare til for å bevare fargede blonde hårfarger; naturlige blonde hår trenger det også! Eller, er du en av de som har hoppet på «unicorn» trenden med lilla og blått i håret vil en lilla shampo hjelpe deg å bevare fargene fra å blekne.


LILLA SHAMPOO


HVORFOR ER LILLA SHAMPO LILLA?

“Hvis du tenker på et fargehjul - så grunnleggende det enn høres ut - uansett hvilken farge du vil bryte ned, er fargen direkte plassert rett ovenfor», sier Adam og Eva frisør Tonje Dahlen. «Direkte ovenfor gul finner du lilla. Så, lilla hjelper å eliminere de uønskede gule fargene i et hår. Det er nesten som å lysne fargen til en kjøligere tone». Så, hvis håret har en liten gul tone vil en pigmentert shampo hjelpe å nøytralisere det varme. 


Lilla 


HVOR  OFTE BØR JEG BRUKE EN LILLA SHAMPO?

Husk at en lilla shampo aldri vil erstatte din vanlige shampo og bør bare bli brukt en til to ganger i uken. Dahlen advarer om at det faktisk kan bli for mye lilla. «Når du eliminerer for mye gult vil det visuelt bli mørkere og mange mennesker ønsker ikke at håret skal oppleves mørkere», sier hun. «Hvis du vasker håret to ganger i uken, bruk lilla shampo kun en gang i uken for å beholde håret lyst og ikke gult».


LILLA SHAMPOO


LILLA SHAMPOO

SALONGTIPS!

Du kan blande lilla shampo med din vanlige shampo for å tilføre noen av de fiolette pigmentene inn i dine vanlige hårpleierutiner. Dette helt uten risiko for å overdrive!


LILLA SHAMPOODETTE ER VÅRE LILLA SHAMPO FAVORITTER

For oss i Adam og Eva er det viktig lilla shampoen er tonende og styrkende og vil hjelpe til å holde det blonde håret ditt lysere, blankere og sunnere. 

De ultrafiolette pigmentene hjelper å bevare en blond hårfarge mellom frisørbesøkene gjennom å holde undertonene (de varme fargene) i sjakk. Har du en blond hårfarge bør lilla shampo og conditioner definitivt være en fast del av din daglige hårpleierutine. 


Kérastase Blond AbsoluKérastase Blond Absolu 

Matrix Total Results Color Care So SilverMatrix Total Results Color Care So Silver 


Redken Color Extend BlondageRedken Color Extend Blondage/ Adam og Eva