Skolehverdagen

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 29. Jan 2019

Snart èn måned er gjennomført for våre nye frisørstudenter her på Adam og Eva Skolen. Tiden går fort når man har det gøy! Elevene har vært igjennom mye allerede; alt fra de ulike fønteknikkene, styling, oppsett, service og kommunikasjon, konsultasjonslære, hår - og hodebunnsanalyse og markedsføring for å nevne noe.. Og nå er det klipp som gjelder! 


Gjennom fem uker skal elevene våre ha fokus på de 4 grunnklippene i frisørfaget og etter hvert lære hvordan vi kombinerer disse. Deretter har elevene HERRENE i fokus og hvordan jobbe med maskulin form, skjegg og barbering, et utrolig spennende felt i faget!Etter klippeukene er det "kjemi" på timeplanen. her er det emner som strukturomforming (også kalt permanent) fargeteori, hvordan påføre farge, ulike fargeteknikker, blant annet diverse "stripe/balayage teknikker", produktlære, farge hverandre dager og mye annet spennende. Vi gleder oss allerede!


Har du lyst på en spennende og kreativ karrière der du hele tiden kommer i kontakt med nye mennesker? Har du ambisjoner om å bli stylist, jobbe i film/tv bransjen eller kanskje bli "barberer" å ha herrene i fokus? Da tyder mye på at en frisørutdanning kan være det rette for deg!  

Vi har rullerende inntak og har fortsatt noen ledige plasser i august 2019, søknadskjema finner du her.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc