Folk i farta | Elev Aldina

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 25. Apr 2019

Hvem er Aldina Pervanic | @aldinapervanic ?  

Jeg vil si jeg er en positiv og ambisiøs jente fra Haugesund, som er utdannet makeup artist og elsker det! I tillegg er jeg kreativ og målrettet! Kjæresten min beskriver meg ofte som en "drage uten linen", da jeg har skyhøye drømmer og følger etter dem med vinden.

Jeg er rettferdig og opptatt av at folk skal ha det bra, ULTIMATE CATLADY.


Hvorfor valgte du Adam og Eva Skolen?

Jeg gjorde en god del research og hørte at Adam og Eva Skolen har veldig dyktige lærere i faget, pluss at elevene som går ut her er ettertraktet. Mener også at hår og makeup går hånd i hånd, og ønsket det beste av det beste!


Hva er det med frisørfaget som virker spennende?

Jeg har en stor lidenskap for beauty - bransjen og det å kunne skape en helhet. Det å ha muligheten til å jobbe tett med kunder og mennesker som har samme brennende interesse, er noe som appellerer mye til meg!


Fire måneder har gått siden du startet på Adam og Eva skolen. Hvordan vil du beskrive din nye hverdag?

Hverdagen er superhektisk! Det er en intensiv skolegang, men så verdt det! 

Du lærer deg å slappe av der du kan og i tillegg har jeg møtt så utrolig mange spennende og flotte mennesker!


Hva er drømmene dine?

Drømmen min er å jobbe mye ute i moteverden, med blant annet "runways" og magasiner. Men etter å vært på utplassering, under skolehverdagen, merker jeg at det å jobbe i salong gir meg veldig mye og noe jeg ser frem til!

Hva vil du si til andre som sitter med en frisørdrøm i magen?

Hva venter du på? Det er en så utrolig spennende bransje og det innebærer så ufattelig mye mer enn å "bare" klippe hår. GO FOR IT!


Ønsker du å gå i samme fotspor som Aldina?   Nettsøknad finner du her. Adam og Eva Skolen har fortsatt noen ledige plasser til høsten.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc