Hva er Glossing?

Postet av Adam og Eva den 24. Jun 2019

 

GLOSSING ER DET NYE NAVNET PÅ DET SOM FØR BLE KALT: 

HÅRTONING, MINI COLOR, GLANSVASK OG SKYLL


HVA ER EN HÅRGLOSS & HVORFOR ER DET VIKTIG? 

En Gloss er en demi-permanent hårfarge som kan forsterke eller korrigere hårets farge og balansere pH-nivået i håret, sier Senior Art Director på Adam og Eva Gamlebyen, Magnus Holm. Våre fargeeksperter bruker gloss enten til å kjøle ned eller varme opp fargen på håret ditt. Den kan også dekke de første små grå, friske opp en falmende farge samt korrigere uønskede nyanser. Gloss er perfekt for deg som tidligere ikke har farget håret, eller for deg som vil eksperimentere med farge uten at du fullt forplikter deg 100%. Demi-permanent betyr at fargen vil forsvinne gradvis ved vask. Gloss er også tilgjengelige i klar form hvor den fungerer som en glans behandling for håret. En Gloss holdbarhet vil variere avhengig av hårets tidligere historikk. Men Grunnregelen er 6-24 vask.


HVORDAN BRUKES EN GLOSS? 

Gloss kommer i krem- eller flytende form. Eksempelvis er Redken Shades EQ en ammoniakkfri gloss. Glossen påføres i håret enten når du sitter i stolen, eller i vasken. Dette er en rask behandling med virketid på ca 20 minutter.

  

 

Glossen hjelper også med å balansere hårets ubalanserte pH etter en fargeservice som bleking og bringer det tilbake til et normalt og sunt pH nivå. Hårgloss er ikke bare for et farget hår. Den kan hjelpe til å skape balanse i et hvilket som helst hår som har blitt utsatt for ulike ”miljøstressere” som varmeverktøy. 

 

“Du trenger definitivt en hårgloss hver frisørtime. Ikke bare for å pleie hårfargen, men også til hjelp for å pleie håret», sier Tonje Dahlen 


 

Uansett, glossen er først og fremst en farge og den blir mikset av din fargeekspert for å oppnå den perfekte nyansen som du er på utkikk etter. Hos oss i Adam og Eva kan vi skreddersy formelen på glossen slik at den passer din hårtype, farge og stil. Med Shades EQ Natural Ash,  kan blondiner få en mer naturlig tone i håret som vil tilføre mer dybde til fargen deres. 

 ER EN HÅRGLOSS VERDT DEN EKSTRA PRISEN? 

Mange kan nok tenke at en gloss er en ekstra service som de ikke trenger. Senior Art Director på Adam og Eva Strøget, Tonje Dahlen sier at du bør snakke med din fargeekspert om hva du ønsker å oppnå. Siden en gloss ofte er priset som en «a la carte service» er det lett å tenke at det bør velges bort for å spare litt penger, men noen ganger (og mest sannsynlig) er den nødvendig for å oppnå den nøyaktige nyansen av farge som du er på jakt etter. 

 

«Hos oss i Adam og Eva er vi opptatt av å informere deg om prisen, samt en god samtale med deg om resultatet», sier Tonje Dahlen. «Som kunde kommer du inn til oss med de ønskene du har og vi må fortelle deg hva du trenger for å oppnå det du ønsker. Det er visse ting du bør gjøre for å oppnå resultatet du ønsker og gloss er en del av dette».  

SPØR OSS

Spør oss i Adam og Eva om en hårgloss og hva din skreddersydde nyanse vil koste, hva vil dette kunne gjøre for deg og hvorfor trenger du det?

 

«En gloss blir alltid anbefalt hos oss i Adam og Eva», sier Tonje  «Det er som å legge top coat på neglelakken, den forsegler hele avtalen». 

 

Hos Adam og Eva koster en Hårgloss behandling fra 500kr

For mer informasjon kontakt din Adam og Eva salong her!