Ren hårpleie - Redken Nature + Sciense

Postet av Adam og Eva den 11. Jul 2019


all soft


Fra makeup til hud- og hårpleie, søker vi etter sunne og bærekraftige valg for våre skjønnhetsrutiner. Hva kan være et alternativ til ren hårpleie?

Ren hårpleie er av naturlig opprinnelse* og et alternativ til de tradisjonelle hårpleieproduktene. Redken har utviklet Nature + Sciense. Denne hårpleien er laget av naturlige ingredienser med høy kvalitet. Nature + Science er den naturlige versjonen av Redken sine hårpleiefavoritter; All Soft, Extreme og Color Extend. 


Redken Nature + Sciense

HVA ER NYE REDKEN NATURE + SCIENCE HÅRPLEIESERIE?  

Du får den samme hårpleieteknologien og fordelene som All Soft, Color Extend og Extreme, men med en vegansk og naturlig formel. Dette er spennende nyheter for alle som ønsker å bytte til en renere og mer naturlig hårpleiediett. Redkens Nature + Science shampoer er laget av 83 % naturlige ingredienser, mens balsamen er laget av 99 % naturlige ingredienser. Alle produktene er veganske og har en 100 % naturlig duft som er laget av en styrkende miks av søt appelsin, kaffirlime (en sitrusfrukt på størrelse med en lime) og kaldpressede essensielle sitronoljer. 


Redken Nature + Sciense


HVILKEN NATURLIG INGREDIENS ER BEST FOR MITT HÅR? 

Tørt hår: 

All Soft-serien benytter bjørkesevje for å gi fuktighet og øke mykheten til et tørt hår.

Redken Nature + Sciense all soft

 

Farget hår: 

Color Extend-serien beskytter farget hår fra å falme med bruk av ginseng. 

Redken Nature + Sciense color extend


Skadet hår: 

Extreme-serien styrker og reparerer et skadet hår med lupinprotein. 

Redken Nature + Sciense extremeFOR OSS ER EMBALLASJEN VIKTIG NÅR DET GJELDER REN SKJØNNHET

For ren skjønnhet er det viktig å hensynta emballasjen. Alt i alt, alle tubene og flaskene du bruker hjemme bidrar til økt avfall og har en miljømessig påvirkning. Det er hvorfor Nature + Science tar det et skritt videre. Det er ikke bare med effektive og rene formler - de bor også i flasker laget av resirkulert plast (PCR). 

 

NATURE + SCIENCE

Combining the power of nature with the performance of Redken. 

 

 Veganske formler  

 100 % Resirkulert emballasje 

 100 % Naturlig duft  

 

* Redken betegner en ingrediens å være naturlig opprinnelse hvis den er uendret fra sin naturlige opprinnelse eller har gjennomgått prosesser hvor den fortsatt beholder mer enn 50 % av sin molekulære struktur fra sin orginale og naturlige kilde.