Hva kan du gjøre med håret ditt hjemme i disse karantenetider?

Postet av Adam og Eva den 2. Apr 2020

 Kreativ leder i Adam og Eva og innehaver av Adam og Eva Grensen, Eirik Thorsen forteller deg hva du kan gjøre med håret hjemme mens frisørbransjen er under lockdown!


Foto: Johannes L. F. Sunde

Pause!

Bruker du ofte varmeverktøy, som føner, krølltang og rettetang kan du med fordel la håret hvile og droppe det nå. Håret ditt har godt av en pause.Forandring?

Pleier du å lage stram hestehale på samme sted? Det vil føre til slitasje, og håret kan knekke. Lag heller en løs flette som er mye mer skånsomt for hårstrået.


Kurtid ❤️

Nå har du endelig tid til å ta hårkur, og faktisk la den virke full virketid. Dette har håret ditt godt av. Med god pleie holder håret seg sunt og sterkt mye lenger. Da trengs det kanskje ikke mer enn en stuss når du er tilbake i stolen hos oss.Lær noe nytt!

Har du mye tid til overs er kanskje dette tiden til å ta et dypdykk i håruniverset som finnes på Youtube og sosialemedier. Nå kan du lære deg nye måter å style håret på. Husk å bruke varmebeskyttelse når du bruker varmeverktøy til stylingen.Ny glød

Er fargen matt, finnes det farge-conditionere og kurer som tilfører pigmenter og gir glans. 

Utvalgte Adam og Eva-salonger holder åpent lørdag 4. april mellom kl 12:00 og 14:00 for produktsalg. Se hvilke salonger som vil være åpne her! 🛍Uutholdelig ettervekst?

Blir etterveksten uutholdelig, finnes det touch-up-spray som kamuflerer denne frem til neste vask. Her er det flere farger å velge mellom.


Vasker du håret for ofte?

Mange har en tendens til å vaske håret for ofte. Dette kan føre til at hår og hodebunn blir tørr. Kanskje dette er tiden for å teste om du kan drøye litt lengre mellom hver vask, og heller bruke en tørrshampoo dersom du føler det trengs.Bli din egen frisør?

Det anbefales verken, å klippe eller farge håret selv. Det ligger mange års utdannelse og mye kunnskap bak det å kunne se hva en person kler, og ikke minst å kunne få det resultatet man ønsker med saks og kam. I forhold til farge må en kunne mye teori og ha bred erfaring for å få et bra resultat, og det finner man ikke på nett eller kan lese på baksiden av en pakke fra butikken. Hårkriser, som et resultat av hjemmeprosjekt ser vi ofte eksempler på i frisørbransjen, og det gir oss som regel bare mye ekstraarbeid for å få rettet opp i. Det kunden da sitter igjen med er svekket hårkvalitet og en slunken lommebok.


Lyst å bli frisør? Les mer om vår frisørutdanning her!Vis solidaritet med frisøren din som nå ikke får lov til å gå på jobb. Vi både gleder oss til, og trenger å ha deg i stolen vår når vi åpner igjen! #showyourroots

Følg oss på Instagram her!