Adam og Eva Fornebu

Postet av Adam og Eva den 15. Jan 2021

Frisørsalong med frisørprodukter


Vi ønsker deg velkommen til vår nye salong på Fornebu.


Etter mange måneder med nøysomt arbeid, spennende idéer og konseptutvikling ønsker Adam og Eva Fornebu nå velkommen til en helt ny salong. Vi har skapt en rolig og behagelig salong som inviterer til velvære og avslapning. Her håper vi at du kan få en pause i hverdagen.


Salongen er romslig, med god plass mellom alle våre kunder. Her kan du sitte trygt og behagelig. Hjertet av salongen er vaskeområdet. Her har vi fått helt nye vaskestoler hvor du som kunde kan ligge og slappe av, mens vi tar vare på deg. Stolen heises opp til en liggende posisjon hvor fokuset er 100 % på hodebunnsmassasje og vask som avsluttes med varme omslag.

Frisørvasker Takara Belmont 


Salongen er skapt i samarbeid med prosjektleder og frisørikon Kirstin Arnesen og interiørarkitektene Marte Fredriksen og Tuva Sørlie Nerland fra Scenario Interiørarkitekter. I salongen fokuserer man på å slippe inn naturlig lys og skape skjermende områder ved hjelp av buer. Materialvalget har falt på varm finér, opal glassbyggerstein omsluttet av varme farger og tekstiler. Gulvet er solid laget av kombinasjon av store flis og gulv fra Tarkett. Frisørmøblene er levert av Takara Belmont og innredningen er laget av Flinke Gutter.

Salongen er fylt av frisører med lang og bred erfaring fra frisørfaget. Vi tilbyr tradisjonelle frisørtjenester som klipp, farge, striper, hårpleiebehandling og styling/føn. I tillegg har vi også tjenester som hårforlengelse, brudefrisering, skjeggklipp og barbering, samt at vi tar hull i ørene. Hos oss finner du flere frisørlærlinger som kan tilby hyggelige priser på klipp og farge.

 For timebestilling eller kontaktinformasjon til salong klikk deg videre nedenfor.


BESTILL TIME HER

SE SALONGENS NETTSIDE

Adam og Eva Fornebu ønsker nye og gamle kunder velkommen til salongen som du finner i andre etasje, bare et steinkast unna vår gamle salong.