Ny salong i Bergen sentrum – Adam og Eva Galleriet

Postet av Adam og Eva den 3. Feb 2021


Vi ønsker deg velkommen til vår nye salong på Galleriet i Bergen Sentrum.


 Galleriet er regnet som et av Norges flotteste kjøpesenter på Torgalmenningen i Bergen sentrum. Sammen med 70 andre spennende butikker og spisesteder finner du vår nye salong i 4. etasje. 

Her kan du sitte trygt og behagelig. Salongen er trukket inn i lokalet slik at du sitter skjermet fra det travle livet ute i kjøpesenteret. Her kan du nyte en rolig og avslappende hårbehandling.  
Helt innerst i salongen, bak skillevegger med obalt glass, ligger vår vaskeavdeling med store massasjestoler hvor du som kunde kan ligge og slappe av mens vi tar vare på deg.

 


Salongen er skapt i samarbeid med Stylist-duoen made by VEDA. Vi har ønsket å skape en lun, trygg og eksklusiv salong. Med naturlig lys og skjermede områder. Materialvalget har falt på varmt treverk, stein, stål og betong som skaper spennende materialmøter mellom kraftige og solide elementer. Det hele er omsluttet av dype farger på vegger og i tak. Gulvet er lagt i fiskebeinsmønster og frisørmøblene er levert av Italienske Salon Ambience. Innredningen er laget av Egetpreg AS.På Adam og Eva i Galleriet tilbyr vi tradisjonelle frisørtjenester som klipp, farge, striper, hårpleiebehandling og styling/føn. I tillegg har vi også tjenester som hårforlengelse, brudefrisering, skjeggklipp og barbering. Vi tar også hull i ørene. Hos oss finner du flere frisørlærlinger som kan tilby hyggelige priser på klipp og farge.

For timebestilling eller kontaktinformasjon til salong klikk deg videre nedenfor.


BESTILL TIME HER

SE SALONGENS NETTSIDE

Adam og Eva ønsker nye og gamle kunder velkommen til salongen som du finner i fjerde etasje på Galleriet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.