Årets Frisør | Natalie Beckford

Postet av Adam og Eva den 30. Apr 2021

Vi gratulerer vår fantastiske frisør, krølle- og tekstur ekspert Natalie med tittelen Årets frisør. Hun vant den gjeveste tittelen på torsdagens prisfest Årets Frisør. 


 

Årets frisør er arrangert av Norske Frisør- og Velværebedrifter (NFVB) en organisasjon under paraplyen til NHO. Arrangementet hedrer norske frisør og velværebedrifter, og det deles ut priser i mange ulike kategorier. Men den gjeveste tittelen er Årets Frisør.

 

Vi tok en rask prat med den travle frisøren dagen derpå!

Hei Natalie, Hvordan har du det i dag?

- I dag er jeg sliten av "the over load of emotions" fra i går. Men kjempeglad og stolt. Skjønner det fortsatt ikke helt. Jeg har fått så mange fine meldinger fra venner, kunder, kolleger og frisørkolleger i bransjen så føler med sykt happy og takknemlig.


Kan du dele noe om prosessen bak vinner bildene? 

I utgangspunktet så skulle håret vare litt mere polert, men så skjønte vi att her må vi leke oss frem for å frem tekstur og følelse i bildene. Jeg elsker farger og ville få det med i både hår og klær. 


Hva er det beste med å være frisør for deg? 

Det er variasjonen. Få jobbe på location med bilder, jobbe i salongen og ta imot kunder. Men best av alt, er at en lærer seg noe nytt hele tiden, da blir det aldri boring. 


Hva er veien videre nå?  

Nå skal jeg bare opp og frem! Så nå må jeg å begynne å planlegge bildene til nesten år. Videre åpner snart Adam og Eva Grünerløkka. En ny salong i Adam og Eva familien hvor jeg skal jobbe. Så gleder meg til å blomstre der sammen mine kolleger


Her er bildene som sikret seieren

Foto: Kristoffer Myhre


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.