Alt har en start

Postet av Linn Malene Danielsen den 28. Feb 2013

Hallo godt folk!
Nå har jeg gått på Adam og eva skolen i en mnd. så nå er det på tide med blogg! Idag på skolen har vi lært vår første sammensatte klipp... men la oss gå noen uker tilbake. Det har jo tross alt skjedd ganske mye!

Første dag på skolen kan beskrives slik; Likbleik, 40 i feber, 100 navn å huske på og hosta hver gang noen kom med en viktig beskjed. mmm... jeg følte meg freeesh! Heldigvis har det gått bratt oppover siden da!

Det første vi lærte på dukka var å føne. Syns d var morsomst med bølgeføn. Vanskelig! ..men morsomt. Mandag tredje uke på skolen, fikk vi klippe hel form. Fikk kar 5 på første klippeprøve og det var enormt deilig å få lønn for strevet !

Fredag 1.februar var jeg på Mote med mening og på lørdagen var det hår og skjønnhets messe i Spektrum. Det var utrolig gøy og inspirerende og være med! Ble sulten på faget og håper jeg får vært med på mote show og lign. i min fartstid som frisør. Har selvfølgelig tatt bilder! De ligger i album på siden.

Tredje uka på skolen lærte vi gradering. Husker ikke hvilken lærer som hadde demo, men syns det var enkelt å følge med og forstod det relativt fort. Fikk kar 6 på klippetesten! 
Fjerde uka lærte vi like lengder og  økende lengder. Har slitt litt med og få til en fin og blank føn på langt hår, men fikk et tips hos Sigrid jeg skal prøve i morgen. Fikk kar 5- på økende lengde-klippe testen og er super fornøyd med det. 
Skal legge ut bilder av dukkene i egen mappe.

Det var det jeg rakk for denne gang! ..trenger jo godt med skjønnhets- søvn skal man henge med i svingene!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.