Vår nyeste bildekolleksjon: ADAM OG EVA BY ESRA RØISE

Postet av Adam og Eva den 22. Jan 2015

KOLLEKSJON – KUNST OG SKJØNNHET HÅND I HÅND.

Adam og Eva har i mange år gjort hår til en kunstform, og utdannet en rekke hårkunstnere. Når vi i år skal vise frem vår nyeste kolleksjon, er det med en solid dose stolthet vi kan presentere resultatet av et samarbeid med den verdenskjente, norske illustratøren Esra Røise. ( For mer informasjon om Esra se; www.esraroise.com, eller www.byhands.no )

Den unge, men likevel svært så anerkjente illustratøren, Esra Røise (34) begår kunst som vekker oppmerksomhet. Mye oppmerksomhet. Hun gjør arbeider for VOGUE (Kina), Stella McCartney, Farfetch, Nylon magazine, Wallpaper, Estée Lauder, VICE, LEVI'S, NIKE, Costume, GQ, Volkswagen, Miss Selfridge og RUSSH – og nå Adam og Eva.

HAIRSPIRATION & ILLUSTRATION

Allerede sommeren 2014 ble dette spesielle samarbeidet igangsatt, og tidlig på høsten ble akademikonsulentene oppfordret til å blogge om deres hårvisjoner for 2015. "Hairspiration" var et faktum og en plattform man henter inspirasjon og ideer fra. Blogging er en del av hverdagen for alle i Adam og Eva systemet - besøk salongenes blogger her.

Adam og Eva liker å være nytenkende, og ingen frisørgruppe har trolig noensinne presentert sin kolleksjon som illustrasjoner. Vi er svært fornøyde med resultatet, og syns Esra har levert over all forventning.


ADAM OG EVA – NOE Å VÆRE STOLT AV

Adam og Eva har gjort en del banebrytende ting gjennom årene, deriblant startet vi Skandinavias første private frisørskole i 1986, som for få år siden ble kåret til Europas beste. Vi har frisører på oppdrag over hele verden, fra Las Vegas til fashionweek i Paris. Årlig kurser vi flere tusen frisører.

Vi har i alle disse årene stått for noe helt utenom det vanlige i norsk frisørbransje, og styrken ligger i innovasjon, kreativitet og faglig dyktighet. Vår målsetting er organisk vekst i harmoni med menneskene vi jobber med, både kunder og medarbeidere. Kvalitet og individuell behandling er nøkkelordene i Adam og Eva, og våre ca 250 ansatte har som målsetting å gi kundene den spesielle opplevelsen det er å bli tatt hånd om av en frisør som virkelig bryr seg.

Adam og Eva-gruppen er fremdeles i vekst, og i tillegg til Adam og Evas skolen, salonger, opplæringskontoret og akademiet, eier vi Kutt Frisør, Spaghetti Frisør og Klinikk Adam og Eva.


Se nærmere på de fantastiske bildene i salongen våre!

Bestill din frisørtime hos oss her.