Keep it clean.

Postet av kristine Neverdal den 21. Jan 2015

Bestill time til Kristine NeverdalDet er mye som er "inn" for tiden. Klipper i alle fasonger og variasjoner. Farge kombinasjoner. Knallfarger, de som vises ekstra godt. Uansett handler det om å finne sin stil, hva trives du best med? Noen ganger kan vi vel også forandre oss, slik årstidene gjør. Jeg gleder meg til vår. Til lyse dager og kvelder.

Jeg blir bergtatt av det som er rent og enkelt, særlig nå nå som våren er rett rundt hjørnet. Ren frisk hud som gløder. Hår som er friskt og naturlig. Vi har flere produkter i salongen fra Redken og Matrix som kan hjelpe deg med akkurat det.


Produkter som pleier håret ditt, gir det fukt og styrke etter en kald vinter, og som forbereder håret på sommer og varme.


Våren er en tid for å skinne som solen, stråle energi og friskhet. Hva med å ta en farge som gir deg den blonde rene fargen, sandtoner til en sexy beach look.Hår og hud gjenspeiler hverandre. Frisk hud krever også innsats. Obagi sine produkter er fantastiske. Problem hud med acne, arr, pigment flekker, linjer og rynker.
Gjør deg klar for en fantastisk vår og sommer. Bestill time til Adam og Eva Verftet i Trondheim.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.