Redken for Men !

Postet av Adam og Eva Storgata den 14. Mar 2015





Denne uken har vi valgt ut Redken sin serie for menn med forskjellige hodebunnsproblemer men også til forskjellige stylinger.

I DUSJEN

Mint Clean Shampoo: En sjampo for alle hårtyper. Den har en avkjølende effekt og inneholder protein og peppermint men går også inn og renser hodebunn/håret. Den hjelper også til og forsterker håret og stimulerer og avkjøler hodebunn.

Cool Finish Condition: Hjelper til og beholde håret sterkere, gir mer glans. Balsamen har også en avkjølende effekt på hodebunn, inneholder også protein og peppermint.

Clean Brew Shampoo
: En ekstra rensende sjampo med innehold av malt, brewer`s yeast og Orange zest. En veldig mannlig flaske som også ser bra ut i dusjen :)

Go Clean Daily Shampoo:
En sjampo for normalt til tørt hår. Inneholder protein og glycerin som forsiktigt renser håret og gir fuktighet til både håret/hodebunnen. Den forsterker også håret.

Silver Charge Shampoo
: Dette er en "blå" sjampo som korrigerer gule pigmenter i et grått eller hvitthår. Inneholder også protein og et UV filter og gir håret en mykhet og glans.






STYLINGPRODUKTER





Extreme Gel Stand Tough
: Detter er en gel som gir et maximum hold og høy glanshet for en formet frisyre.

Texturizing Clay Firm Grasp: Dette er e clay med maximum hold og en matt finish. Veldig god til og buke på hår som trenger og vil ha textur i frisyren.

Spiking Cream Wax High Up: Dette er en voks med maximalt hold og gir frisyren en naturlig look. Du kan også forme om frisyren din i løpet av dagen uten og påføre noe mer av voksen.


Working Wax Maneuver: Dette er en voks med medium hold, gir frisyren en naturlig look og gjør det mulig og forandre frisyren i løpet av dagen.





Så ta gjerne turen innom oss i salongen hvis du har noen spørsmål eller bestille en time :)
Ha en Flott Lørdag videre :)

// Lene Mari