Hvordan style håret på 17Mai?

Postet av Adam og Eva den 15. Mai 2013


Nasjonaldagen nærmer seg, dagen mange av oss tar frem bunaden vi er så stolte av. Det er ikke alle hårstiler vi kan kombinere med disse draktene. Det skal være enkelt og pent, uten for mye sminke eller accessories.Vi tar deg gjennom tre passende hårstiler!Fletten - la håret flagre eller sett det løst opp med en enkel flette på toppen!

Kilde: http-//4.bp.blogspot.com/-6Jly3OBzOAY/URFjjxlx14I/AAAAAAAA8W0/nATO5hBkrPU/s718/braid-hair-tutorial-cup-of-jo-blog


Kilde: http-//2.bp.blogspot.com/-k2xurdU1sUM/TsZeagzT1sI/AAAAAAAABlM/HrEH3OWUzwE/s1600/cute-braid-hairstyles-2011-1

Hvordan få til fletten

Bruk en varmebeskyttende spray, krøll håret med rundbørsteføner eller tang, la krøllene bli kalde. Spray så med hårspray og gre det ut med naturbørste for naturlige løse lokker i håret. Strø litt Adam og Eva STØV i krøllene og klem til for ekstra hold! Flett en smal flette på hver side og fest de sammen med en spenne eller kjøp en "flette hårbøyle" i din hårfarge og sett på toppen av hodet. For bilde nr 2: ta så alt håret som ikke er i fletten og samle det i en bun nederst i nakken.


2. Det helt naturlige - skal hvertfall se slik ut.


Kilde: http-//1.bp.blogspot.com/-qzq3p6Rz6lM/UTjf5waUTfI/AAAAAAAAFDU/5uWZDhiqm2E/s1600/straight+hair+(4)

Bunaden kler helt enkelt hår, som Jessica Biel over. Men det er dessverre ikke mange av oss som kommer ut av dusjen med slikt "naturlig" look. 

Bruk ett godt varmebeskyttende serum i nyvasket hår før føning. Føn håret nesten tørt i naturlig rettning, spray så godt med varmebeskyttende spray og gre håret fritt for floker. Del opp håret i seksjoner og bruk rundtbørsteføner til å tørke det siste og lage krøller. Når krøllene er kalde sprayes godt med hårspray før de gres ut med naturbørste. For en glatt og skinnende finish tar du en liten mengde hårolje gjennom håret.


3. Delvis oppsatt - en litt penere utgave av løst hår.


http-//lunar.thegamez.net/hairstyle/hair-styls/half-up-half-down-curly-hairstyles-hairstyles-2012-yourhairstyles-520x769


Dette er en fin frisyre for deg som liker det løst og enkelt, men med litt mer kontroll på frisyren. 

Bruk ett godt varme beskyttende serum i nyvasket hår før føning. Føn håret nesten tørst i naturlig rettning, spray så gost med varmebeskyttende spray og gre håret fritt for floker. Del opp håret i seksjoner og bruk rundtbørsteføner til å tørke det sist eog lage krøller. Når krøllene er kalde sprayes gost med hårspray før de grees ut med naturbørste. Ta hår fra kronen og tuper det litt med en kam - fest så håret bak i en spenne eller smal flette. Spray over hele håret med en finishing spray for hold og glans.

Adam og Eva ønsker hele Norge en strålende 17 Mai!