Lägesrapport

Postet av Hanna Holster den 5. Jun 2013

Idag är det onsdag 5/6 och jag har haft min sista dag som frisör i Hässleholm. Känns bra!

På måndag kommer jag till Oslo -men först har jag lovat en kompis att jag ska lägga fiol på några låtar han gjort. Så det blir studion som gäller imorgon- och fredag kväll! Och så måste jag packa ihop mina saker! Planen är väldigt enkel: Så lite som möjligt med! Tror ni jag kan flytta till Oslo enbart med handbagage på flyget?;) Jag har förmånen att få bo hos vänner till en början.

Och så ska jag ju såklart säga hejdå till min familj och mina vänner!
Sista examen är avklarad så nu har jag sommarlov och är 30högskolepoäng Rättspsykologi rikare! 

Jag ser fram emot att komma tillbaka till Oslo! Ser fram emot att få träffa er alla igen!
Jag saknar er! 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.