Adam og Eva Gruppen eier nå selskapet 100 prosent selv.

Postet av Adam og Eva den 4. Aug 2015
Adam og Eva Gruppen har kjøpt tilbake alle sine aksjer fra VAMI
og eier nå selskapet 100 prosent selv.


I 2007 kjøpte VAMI 50,13 prosent av aksjene i Adam og Eva. I dag solgte Celina Midelfart tilbake aksjene til Adam og Eva Gruppen til halvparten av prisen – tross at Adam og Eva har levert gode resultater.

Adam og Eva er Norges mest kreative og innovative frisørkjede, med et svært godt faglig renommé i bransjen. Adam og Eva ble startet opp i 1973 av Øistein Bjørndal og selskapet har satset sterkt på faglig utvikling og kontinuerlig opplæring. I dag har frisørkjeden 21 Adam og Eva salonger, to KUTT salonger, en Spaghetti salong, en skole, ett opplæringskontor og ett eget Akademi som kurser flere tusen frisører i året, og har akademikonsulenter på de store scenene i verden. Adam og Eva Gruppen er Norges mestvinnende frisørbedrift og i 2011, vant Adam og Eva Skolen pris for Europas beste frisørskole.

Dette oppkjøpet er noe Adam og Eva gründer, Øistein Bjørndal har ønsket lenge og dette er en stor dag for både han og bedriften.

”Jeg må klype meg i armen og tørke en liten gledeståre! Denne bedriften skal drives med passion av frisører med kjærlighet til frisørfaget, hvor stammekulturen skal dyrkes, og hvor hver medarbeider skal kjenne at de er unike. Jeg vil takke alle ansatte for at dere står opp hver morgen og jobber så hardt for at vi skal lykkes i et tøft marked. Jeg er så stolt av å være med å lede Skandinavias beste frisørgruppe nå og i årene fremover!” - Øistein Bjørndal.


1 Kommentar