OSLO RUNWAY

Postet av Adam og Eva den 12. Aug 2015


Tirsdag 11 August, var vi på plass i Kulturkirken Jacob i Oslo -
klare for Oslo Runway!

Dagen bestod av fem forskjellige visninger for designerne; byTiMo, JOHNNYLOVE, Christina Ledang, Anne Karine Thorbjørnsen, Epilogue by Eva Emanuelsen, som viste frem sine SS16 kolleksjoner. Vi hadde våre fantatiske Teamledere Eirik / Adam og Eva Grensen, Lars / Adam og Eva Nedre Slottsgate, Sigrid / Adam og Eva Grensen, Steven / Adam og Eva Nedre Slottsgate og Andrés / Spaghetti på sett, med en tipptopp gjeng med glade assistenter fra Adam og Eva og Spaghetti.

OSLO RUNWAY er en ny, norsk motearena initiert av THIS IS PR, med hjelp av samarbiedspartnere. Adam og Eva stod for håret med produkter fra REDKEN, ett av verdens mest anerkjente profesjonelle hårpleiemerker.

Adam og Eva var med fra starten av Oslo Fashion Week, har gjort alle Moods Of Norway visningene og vi har hatt ansvar for håret på ESMOD Visningene i 9 år på rad. Våre svært erfarne hårstylister jobber både i salong, holder kurs, er ute på fotoshoot, jobber backstage på visninger, eventer og tv-sendinger.

Adam og Eva har jobbet med Fashion og Visninger i inn og utland i en årrekke, og er nå representert ved Fashion Weeks i København, London, Paris og New York.


Takk for oss - vi hadde en super dag!