Historien om REDKEN

Postet av Adam og Eva den 1. Feb 2016

EVENTYRETS BEGYNNELSE...


Redken ble grunnlagt i 1960 i California av Hollywood skuespiller Paula Kent og hennes frisør/kjemiker Jheri Redding. De slo sammen de tre første bokstavene fra hvert navn, derav navnet Redken. Paula ønsket å utvikle produkter av topp kvalitet, som ga den beste pleien til hennes stadig nye looks. Paula hadde sensitiv hud og hodebunn, og hennes krav til produkt- kvalitet var skyhøye og sammen utviklet de produkter med lav Ph verdi.

I 1965 kjøpte Paula ut Jheri og årene etter har Redken utviklet seg til å bli et av de største varemerkene innenfor hårpleie og hårfarge. I 1983 revolusjonerte Redken fargeverden med den ammoniakkfrie fargeserien Shades EQ. I 1994 ble Redken’s hovedkvarter i California fullstendig ødelagt, og flyttet sitt hovedkvarter til New York. Fashion ble full satsing fra da av, og i 1996 åpnet opplæringssenteret Redken Exchange på 5th Avenue.

Idag er Redken tilgjengelig i 43 land verden over.INNOVATION

Redken er forankret i kontinuerlig forskning og utvikling av nye produkt innovasjoner innenfor styling, hårpleie og hårfarge.

EDUCATION

Utdanning av folkene som jobber med Redken er ekstremt viktig, Redken tilbyr en unik portefølje av unike kurs av topp kvalitet. Med RCH har de det beste og mest inspirerende innen fargeopplæring. Nytt av året er også Styling sertifisering. Sjekk ut www.redkenkurs.no for årets kursplan!

INSPIRATION

Redken inspirerer frisører og forbrukere hver eneste dag, med nye trender, teknikker og fashion looks. Derfor fornyer de seg stadig, med grunn- verdiene sine som utgangspunkt.

FASHION

Redken har en sterk link til fashion og 5th Avenue NYC, og er alltid representert på de store motearenaer verden over.

Stjerne- hårstylist Guido Paulau er Redkens Kreative Direktør og stolte samarbeidspartner, og kom inn i teamet i 1995.

Guido skaper åtte av ti hår trender hver sesong, og jobber med de største designerne på verdens mote arenaer.

På nasjonalt plan, jobber REDKEN med Oslo Runway, sammen med Adam og Eva.

Redken har også sin egen globale fashion ambassadør, flotte Chiara Ferragni, som har en enorm følgerskare i sosiale medier, og er verdt å ta en kikk på!

De siste årene har dessuten REDKEN fått flere spennende muser med på laget, som Sky Ferreira, Soo Joo Park og Lea T. Dette er kule, up and coming talskvinner som står for noe, og som hver og en bidrar med masse inspirasjon. Siste ankomne er kule Suki Waterhouse.

Her er det mye inspirasjon å hente i sosiale medier!
Facebook: REDKEN 5th Avenue NYC (Norway) Instagram:@redkennordic
I februar får du all styling fra REDKEN til Adam og Eva pris, KUN 230 kr!