​Ren luksus til vintertørt hår

Postet av Adam og Eva den 22. Apr 2016

Ventetiden er over!

Alterna Haircare Caviar Moisture Intense, som er tilgjengelig hos din Adam og Eva salong, har blant annet den første luksuriøse pre-shampoo behandlingen på markedet. I tillegg til dette er serien beriket med en shampoo og conditioner for svært tørt hår. Perfekt for håret som har vært gjennom en tøff vinter og trenger pleie inn i vår og sommer periode!
Disse tre, nye produktene inneholder Abyssinerolje, en rik kilde til Omega 3 som beskytter mot dehydrering og etterlater håret silkemykt og glansfullt uten å tynge.


Alterna Haircare Caviar Moisture Intense Oil Crème Pre-Shampoo Treatment:

En luksuriøs pre-shampoo som mykgjør i dybden for å revitalisere hårstråene, og etterlater de cashmeremykt og glansfullt. Booster virkningen av shampoo og conditioner, den gir håret dyp fuktighet og motvikredr at håret trekker til seg mineraler i vannet som kan gjøre skade.


Alterna Haircare Caviar Moisture Intense Oil Crème Shampoo:

En lite skummende oljebasert shampoo som skånsomt renser og fjerner olje. Inneholder en innovativ oljebasert tekstur som forandrer seg til en anti-aging krem i vann. Abyssineroljen binder seg til overflaten og sørger for at olje og skitt blir skånsomt vasket bort uten å strippe håret fuktighet. Den mykgjør, og gir intens fuktighet og transformerer tørt hår til skinnende og revitalisert.Alterna Haircare Caviar Moisture Intense Oil Crème Deep Conditioner:

En intens conditioner som penetrerer og hydrerer selv de tørreste hårtypene fra tørt og grovt til mykt og glansfullt.
Tilfører et nivå av fuktighet som en maske, men kan brukes ved hver vask uten å tynge. Den gir dyptvirkende fuktighet til håret og gjør det enkelt å gre.