Slik bekjemper du statisk, tørt og livløst hår!

Postet av Adam og Eva den 30. Sep 2013

er tiden for tørt og elektrisk hår kommet. Kulda setter inn og mørket kommer krypende. Itillegg skal vi få kjipt hår? Ikke med disse tipsene!

Bilde: http://www.q.dk/~/media/websites/qmag.dk

Håret blir ofte elektrisk når vi går inn i høst og vinter månedene, og ser ofte brusete, slitent og statisk ut. Statisk hår forårsakes av friksjon fra luer og andre klesplagg, samt det tørre inneklimaet.

Nå roper håret etter litt ekstra pleie! Og pleien det handler om er rett og slett fuktighet..

Bruk en fuktighetskur jevnlig for å opprettholde fuktbalansen i håret gjennom de kalde månedene. Folk flest er dårlige til å bruke kur, da mange tror det tar lang tid, men du trenger kun fem minutter ekstra. Prøv å hold deg til å vaske håret hver annen eller tredje dag, og kure en gang eller to i uken.

En annen super måte å tilføre fukt til håret er ved å bruke håroljer. Her er det mye å velge mellom – men vi elsker REDKEN DIAMOND OIL om dagen. Bruker du en slik olje hver gang du vasker håret vil du kunne forebygge statisk hår. Du kan også blande inn litt olje i balsamen, for å gi håret dobbel dose fukt.

Etter å ha å prøvd tipsene over – og du fortsatt sliter med tørt/statisk hår - kan det lønne seg å dra til en frisør for å få en kurbehandling. Husk også å spørre frisøren din om hvilken kur som passer ditt hår – så du får med deg en kur tilpasset din hårtype!

Og sist men ikke minst; Bruk varmebeskyttende produkter når du bruker varmeverktøy. Det sier seg selv at håret får enn viss slitasje av å møte rette-og krølltenger noen ganger i uken. Er du flink til å bruke en varmebeskkyttende spray eller leave in produkt, beholder håret ditt glans og styrke mye bedre.


Menn må også kure.

Menn bør heller ikke sluntre unna med hårpleien, og burde helt klart bruke en hårkur ett par ganger i måneden. Dessuten bør gutta som bruker hårvoks, investere i en rensende shampoo, og gjøre seg flid med hårvasken. Voksen har nemlig en tendens til å henge igjen i håret, noe som i lengden kan gjøre håret usunt og livløst.

Gode produkter.

Redken Diamond Oil serien i Shampoo, Balsam, Kur og Hårolje styrker og gir en fantastisk glans til livløst hår. Diamond Oil serien benytter av en eksklusiv formel med håroljer uten silikon, som inkluderer camelina olje, koriander olje, aprikos olje, olivenolje, jojobaolje, kokosolje og andre styrkende oljer til håret.

Redken sin Clean Brew Shampoo for menn er fin for å rense ut gamle voks rester:


Redken Satin Hair 02 - med "the ultimate blowdry lotion" får du silkemykt hår OG varmebeskyttelse: