American Crew + Elvis = Sant

Postet av Adam og Eva den 18. Aug 2016

American Crew® kunngjør et episk samarbeid med en av de mest innflytelsesrike artistene gjennom tidene - Elvis Presley. Det legendariske amerikanske ikonet satte standarden for det klassiske amerikanske utseendet og fortsetter å inspirere menn i alle aldre med hans særegne stil. Verden kjenner og elsker Elvis som «The King of Rock and Roll", og nå er American Crew stolte av å krone ham "The King of Men`s Grooming ™."Til ære for det ultimate stilikonet, lanserer American Crew en spesialutgave av grooming produkter laget eksklusivt for menn. American Crew har produsert et begrenset opplag på seks av sine klassiske stylingprodukter med spesialdesignede etiketter som har "The King".

"Det finnes bare en Elvis Presley, og vi er stolte av å introdusere han til en ny generasjon av fans," sa Sennen Pamich, konserndirektør og Global President, for Revlon Profesjonelle Brands. "Elvis og American Crew er en naturlig tilpasning, fordi de begge representerer en unik amerikansk stil som er ungdommelig, ikoniske og original."

"Elvis var veldig opptatt av håret sitt. Hans frisyre var en del av hans opprør og individualitet, og han var alltid på jakt etter de beste hårprodukter. Tro meg, jeg vet." - Priscilla Presley

Ønsker du å tilby American Crew i din salong?

Kontakt oss for priser kundeservice@frends.no


Om American Crew:

American Crew blev grunnlagt i 1994 av frisør og grunder David Raccuglia. En produktserie av menn, for menn. American Crew var- og er framdeles de største og eneste til å tilby en komplett og maskulin herreserie på det profesjonelle herremarkedet.

ELVIS ™ og Elvis Presley ™ er varemerker for ABG EPE IP LLC publiseringsrettigheter og Persona rettigheter: Elvis Presley Enterprises, LLC © 2016 ABG EPE IP LLC elvis.com